Iubire regăsită de Mary Jo Putney

Hmmm… Ce să vă spun despre IUBIRE REGĂSITĂ de Mary Jo Putney? Este o carte frumoasă, dar nu are acel wow care nu te lasă să laşi cartea din mână. Totuși, are o poveste frumoasă, presărată cu momente de acțiune și nu merită neapărat ignorată.

Laurel este o domnişoară din mica nobilime, Ea a avut norocul să se îndragostească şi să se căsatorească cu un Lord. Acesta o considera lumina vieții lui, spre norocul lui Laurel. Fericirea lor a fost stricată atunci când Lordul a omorât un om sub ochii ei, iar ea hotărăşte să îl părăsească. Părinții ei au considerat-o o ruşine, deoarece nicio femeie la locul ei nu îşi părăseşte soțul. Aceasta se mută cu fratele ei şi înființează o infiermerie şi o casă de adăpost pentru femei şi copii abuzați.

Iubire regăsită de Mary Jo Putney – roman de dragoste

iubire regasita de mary jo putney
 
 
După zece ani, soarta îi aduce pe cei doi împreună. După un moment pasional pe care contesa a hotărât să îl dea uitării, îşi dă seama că a rămas însărcinată. Stia că nu îi putea refuza soțului ei dreptul să-şi cunoască moştenitorul. Și aşa cei doi au hotărât să încerce să locuiască impreună, de dragul copilului.
 
 
Așadar, Laurel, împreună cu servitoarea sa Violet – o tânără sclavă jaimaicană care a scăpat, cu ajutorul noii sale stăpăne, ca prin urechile acului de teroarea de a fi îmbarcată pe un vas cu cel care a cumpărat-o, au plecat la Londra. Mai exact, la reşedința Lordului Kirkland. Cele două trec prin momente cumplite, iar relația fragilă dintre Lord Kirkland şi soția lui este pusă din nou sub semnul întrebării
 
Această carte este potrivită pentru un weekend relaxant sau orele libere de după serviciu. Dacă vă plac cărțile romantice, îi puteți da o șansă.
 

Vezi aici ce altă carte scrisă de Mary Jo Putney mi-a mai plăcut!

You may also like...

3 Responses

  1. Am citit-o si sunt total de acord cu tine.

  2. Nu stiu cartea. Nu am citit nmic de aceasta scriitoare asa ca nu stiu cum sunt cartile ei.

  1. 30 iulie 2019

    […] de ușor și rapid. Este potrivită pentru o seară pe care dorești să o petreci în compania unei cărți mai ușoare, în compania unei povești de dragoste atipică. Nu sunt eu fanul iubirilor interzise de acest […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *