Fumatul interzis de Lucian Zup

Lucian Zup s-a născut în 1978 la Iași unde a urmat studiile juridice și filozofice. A fost traducător, dar a mai publicat pe lângă FUMATUL INTERZIS de la Editura All, “Raul curge lent” în 2001 și “Istoric”în 2011.
Ce să vă spun despre FUMATUL INTERZIS? Cu siguranță nu o să vă spun prea multe deoarece cartea are doar 131 de pagini și nu aș vrea să divulg mai mult decât este cazul.
Am descoperit informații despre o viață sănătoasă în această carte și m-am gândit serios oare ce aș alege: să trăiesc într-o lume perfectă unde ar trebui să urmez un tipar ce mi-ar asigura o viață liniștită, lipsită de boli, de suferință, o viață lungă, dar unde nu te bucuri cu adevărat de nimic…unde copiii își doresc cărți scrise de Salvator, unde chiar și lectura este cenzurată pentru a nu face referire la obiceiuri nesănătoase? Sau să trăiesc în lumea noastră? O lume imperfectă, o lume ce nu ne asigură o viață lungă, dar unde avem parte și de bucurii.
În această cărticică ne este prezentată o altfel de lume… o lume în care sănătatea este pusă pe primul loc, o lume în care dacă consumi alimente năsănătoase ești considerat bolnav și primești tratament adecvat.
Ștefan își ducea viața în ritmul impus de societatea în care trăia, dar totul a luat o altă întorsătură atunci când a dat peste trei elevi ce fumau și a fost nevoit să anunțe anticorpii.
Ce se va întâmpla cu Ștefan și cum funcționează lumea în care trăiește, puteți afla cumpărând  Fumatul Interzis de Lucian Zup de Aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Mi se pare tare interesant! Mi-ar face plăcere să citesc și eu cărticica! Mulțumesc tare mult pentru recomandare! Cu prima ocazie o să o achiziționez! 😀

  2. O carte interesanta! Ar fi indicat sa o citeasca in special fumatorii 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *