ATINGEREA primul volum din seria FIICELE LUNII de BOGDAN ISPAS

Sunt sigură că mulți dintre voi au pus deja ochii pe ATINGEREA. De ce sunt așa sigură? Păi la ce copertă frumoasă are, chiar aș putea paria pe acest lucru. O să vă spun câte ceva și despre ce ascunde această  copertă, știu că de asta ați intrat pe blog 😉  

Ana este o tânără diferită, ea o știe  și toată viața s-a chinuit să ascundă acest lucru de cei din jur. Ana a hotărât să se desprindă din “cuibul” său și a acceptat o slujbă în Fortuna. Acolo trebuie să aibă grijă de Miruna-o fetiță rămasă în custodia unchiului său, după moartea părinților. Ana și Miruna s-au îndrăgit de la prima vedere și din fericire pentru Ana, “defectul” ei nu avea efect asupra copilei. Sunteți curioși care este acest defect? Păi Ana are puterea de a afla trecutul și trăirile oamenilor folosindu-se de o simplă atingere.   

Ana a fost luata prin surprindere de Andrei, nu se aștepta ca tocmai acum inima ei să se hotărască că are nevoie de dragoste. ❤   Andrei este noul șef al Anei, el este un bărbat tânăr, dar măcinat de tristețe și vină. El nu poate să treacă peste deciziile luate la un moment dat. El își petrece majoritatea timpului muncind și plănuiește să o trimită pe Miruna la un internat, considerând că este spre binele ei. Deși atrage mult prin  aspectul și moștenirea lui, Andrei nu se poate desprinde de trecut și nu dă atenție niciunei femei.

Update: Vezi recenzia volumului doi, aici.

 
 
Miruna este mult mai matură pentru vârsta ei. Se bucură de orice gest de afecțiune primit de la Andrei și e foarte încântată de prezența Anei. Totuși e doar un copil și nu știe să facă diferența între un  prieten imaginar și un bărbat real.
 
Să vă spun câte ceva și despre casa în care locuiesc personajele noastre: conacul acela este învăluit în mister. Fiecare familie ce a locuit acolo, a fost lovita de către o nenorocire.  
Ana se simte foarte bine acolo, dar se hotărăște să afle cât mai multe despre acea casă atunci când vede persoane străine și îi aude șușotind pe holuri. Vi s-a făcut pielea de găină? Pai are și de ce! În ATINGEREA avem parte de multe astfel de momente .
 
Mi-a plăcut mult legenda locului și relațiile dintre personajele. Ideea cărții este inedită și am apreciat enorm numele simple și ușor de reținut . Deși descrierea amănunțită mi-a oferit o imagine clară, pe ici pe colo mi-a tăiat din entuziasmul lecturii.
 
Cine sunt umbrele și ce își doresc acestea? Cine este Ana și de unde-i vin aceste puteri? Va reuși să controleze acest dar? Este în siguranță Miruna, chiar dacă primește continuu vizite de la așa zisul “prieten imaginar”? Vă invit să aflați cumpărând ATINGEREA- PRIMUL VOLUM DIN SERIA FIICELE LUNII de Aici.

 

Mulțumesc mult, Bogdan Ispas! Îți doresc mult succes și inspirație, deoarece eu aștept cu drag următorul volum.

You may also like...

6 Responses

 1. Sincer citind recenzie pare interesanta, mai ales ca ai strecurat si cuvântul conac în el. Copertă pe mine nu m-a atras, ma duce cu gândul la o carte de copii.

 2. maria ancuta spune:

  felicitari pentru o recenzie super interesanta

 1. 25 februarie 2019

  […] Știți deja că genul fantasy nu este prima mea alegere atunci când mă așez să citesc ceva, dar, uneori, simt nevoia să pătrund și într-o astfel de lume. Luna aceasta m-am folosit de Regina de cleștar a lui Bogdan Ispas pentru a face aceasta escapadă. Regina de cleștar este volumul doi al seriei Fiicele lunii – despre primul volum v-am vorbit aici. […]

 2. 25 februarie 2019

  […] trimis al doilea volum din seria Fiicele lunii, Regina de Cleștar. Despre primul volum v-am vorbit aici. […]

 3. 9 iunie 2019

  […] Ispaș este autorul seriei Fiicele lunii. Despre Atingerea și Regina de cleștar, v-am vorbit aici și aici. Fiicele lunii este o serie fantasy, care pe mine m-a cucerit. Nu am uitat cât de mult […]

 4. 18 septembrie 2020

  […] aceasta o să vă ofer un bonus. Neapărat vreau să vă aduc aminte de seria lui Bogdan Ispas, Fiicele lunii. Mi-a plăcut foarte mult și de aceea țin neapărat să o menționez în acest […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *