PASIUNI MISTUITOARE de JOHANNA LINDSEY

pasiuni mistuitoare iubiri de poveste
 
 
Ce te faci atunci când două domnișoare din familie își fac debutul în societate în același timp? Dar ce te faci când conștientizezi că ai promis ca fiica ta să aibă parte de două prezentări în societate? Parcă nu ar fi de ajuns că riști să se îndrăgostească și să plece de acasă, datorită acelei promisiuni vechi. Acum riști șă se căsătorească peste ocean. În situația aceasta este James Malory! El a promis cumnaților săi, pe care abia dacă îi suportă, că fiica sa, Jacqeline, își va face debutul și în America. Cumnații lui consideră că Jack nu ar avea altfel vreo șansă să se căsatorească, deoarece toată lumea îi cunoaște reputația lui James și a familiei lui.
 
Jack și Judith sunt verișoare și cele mai bune prietene. Ele și-au făcut demult o promisiune și acum sunt pe punctul de a fi nevoite să o încalce. Cele două prietene și-au promis că vor fi mereu nedespărțite. Faptul că au debutul în același sezon și Jack e nevoită ca prima jumătate a sezonului să o petreacă la neamuri, le pune planul în primejdie.
 
Cum au reușit să își respecte promisiunea sau dacă le-a fost ușor sau greu, nu vă spun. În schimb, vă spun că cele două verișoare, părinții lui Jack și mama lui Judith, însoțiți de un verișor îndepărtat și sora acestuia, pleacă împreună pe vasul familiei.
 

Iubiri de poveste – Pasiuni mistuitoare

Jack este o persoană foarte directă și tranșantă. Ea preferă să umble în pantaloni și cu părul împletit. În schimb, verișoara ei, este puțin mai feminină. Preferă lucrurile strict femeiești și este de o delicatețe pură.  

Pe același vas se află și Nathan- un contrabandist care este nevoit să plece în America, pentru a-și recupera vasul furat și libertatea. El călătorește, alături de familia Malory, în calitate de tâmplar. Mare a fost surpriza, atât pentru Judith, cât și pentru Nathan, când și-au dat seama că se cunosc, că au avut parte și de alte întâlniri în trecut.

Judith îl spune de intenția ei de a-și informa familia cu privire la ocupațiile lui. Dar Nathan reușește să sădească îndoiala în mintea ei și o convinge să îi dea ocazia să îi explice. Întâlnirile lor fugare nu rămân fără rezultat, iar Judith se simte tot mai atrasă de el și uită de regulile înaltei societăți.  

Când totul pare să meargă perfect, Judith este total dezamăgită de întâmplările de pe corabie. Așa se sapă o prăpastie uriașă între ei. Și pe James se pare că trecutul îl ajunge din urmă și pare să îi fure tot ce are mai scump pe lume.  

Cum se va termina aventura familiei Malory în America? Cum va ieși Judith din asta și, mai ales, cine e cu adevărat Nathan?   PASIUNI MISTUITOARE a fost o carte amuzantă, plină de aventură și pasiune, pe care o recomand iubitorilor genului.

You may also like...

5 Responses

  1. maria ancuta spune:

    Doamne cat am adorat aceasta serie. Familia Malory este o muza nesfarsita de aventura, dragoste si mister. Felicitari pentru recenzie.

  2. Ce mi-a plăcut cartea, de fapt intreaga serie Malory mi-a plăcut foarte mult si e preferat a mea din colecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *