LUMINA IUBIRII de JAY ASHER recenzie

Pe cât de mult îmi plac sărbătorile de iarnă, pe atât de ocupată sunt în această perioadă… Așadar, mă bazez pe ornamente, colinde și cărți pline de magie, pentru a-mi ține spiritul Crăciunului activ. LUMINA IUBIRII de JAY ASHER și-a făcut foarte bine treaba, m-a bine dispus, m-a făcut să simt fiorul primei iubiri, dar și a Crăciunului, să îmi doresc să simt miros de brad și de prăjiturele. Să mă gândesc ce fel de hârtie o să folosesc la împachetat cadourile, dar și dacă voi avea ocazia să îi văd pe toți cei dragi de sărbători. Probabil se înțelege, dar simt nevoia să o spun: LUMINA IUBIRII e un must read în această perioadă!

Nu ai cum să nu fii cucerit de Sierra și prietenele ei! Mi-au adus aminte de adolescență și de sentimentele ce mă încercau când eram despărțită de prietenele mele pentru un întreg weekend, de momentele când ne plângeam una alteia și făceam o adevărată dramă din toate nimicurile, doar pentru a ne arăta afecțiunea și devotamentul.

Sierra și familia ei, aveau o fermă de brazi de Crăciun. În fiecare an, plecau din Oregon în California, pentru o lună, timp în care își vindeau br
azii. Această plecare a ajuns o tradiție pentru Sierra. Deși își iubea prietenele, abia aștepta să plece alături de părinți și să-i revadă pe oamenii dragi ai lunii Decembrie.

Vezi aici o altă carte scrisă de Jay Asher

 
 
 
 
Sierra avea standarde înalte și renunța ușor la o relație, dacă își dădea seama că partenerul nu corespundea cerințelor ei. Liceenii ce lucrau alături de ei în timpul sezonului, nu îndrăzneau să îi arunce mai mult de o privire, altfel, tatăl ei îi punea să facă cele mai murdare treburi. Dar Caleb nu lucra pentru ei, el lucra într-un local și putea să îi facă ochi dulci Sierrei.
Caleb era un tânăr atrăgător și extrem de sufletist. Sierra a fost fermecată de el, dar prietena ei a atenționat-o în privința lui, spunându-i că acesta are o pată în trecutul său și toată lumea îl evită din această cauză. Poate fi această informație suficientă pentru a o ține pe Sierra departe de Caleb? Citiți și descoperiți!
 
Mulțumesc mult, Cătălina, pentru acest cadou deosebit!
 
Cartea a apărut la LEDA EDGE- GRUP EDITORIAL CORINT în 2016, romanul are 252 de pagini iar titlul original este: What light.

You may also like...

12 Responses

 1. Perfecta pentru perioada asta. Frumoasa recenzie. ����

 2. Admin spune:

  Pare numai buna pentru decembrie. Coperta mă fascinează. ♥️

 3. Da, chiar am citit și eu cartea și am rămas cu o impresie plăcută. O recomand cu mare drag oricui..

 4. Admin spune:

  Ma bucur ca ti-a placut!

 5. Cornelia spune:

  In sfarsit o carte citită de bine si nu regret, dar cred ca daca nu era provocarea cu cartea de 10 o mai amânat vreun an. O carte numai bună pentru această perioada, deci o recomand si eu.
  P. S. Trebuie sa incerc cafeaua cu gust de mentă.

 6. Laura spune:

  O carte perfectă pentru această perioadă! Minunată recenzie!

 7. Dana spune:

  Mi-a plăcut tare mult!

 1. 7 martie 2019

  […] întâlnit cel mai simpatic, inteligent, amuzant personaj feminin din cărțile young adult, de la Lumina iubirii încoace. Lily este o adolescentă diferită. Are propriul stil, ascultă cu totul altă muzică […]

 2. 20 aprilie 2019

  […] aici o altă carte potrivită pentru […]

 3. 3 mai 2019

  […] aici recenzia altei cărți scrise de Jay […]

 4. 5 decembrie 2019

  […] Ciocolată, dragoste și Crăciun – recenzie. 2. Lumina iubirii – recenzie 3. Un altfel de Crăciun […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *