PERFECȚI de CECELIA AHERN recenzie

Știți de când aștept să citesc Perfecți, nu? Știți și că Perfecți este o carte care se citește într-o singură zi? Atât de captivantă și plină de suspans este! Dar… știți că se găsește pe site-ul Editurii ALL?

cecelia ahern

 

„Perfecți – înzestrați cu toate calitățile, atributele și trăsăturile cerute sau dezirabile”

În Perfecți de Cecelia Ahern, Celestine se ascunde la ferma bunicului ei. Judecătorul Crevan este sigur că se ascunde acolo, așadar, aproape zilnic o echipă de Fluierari întorc ferma cu susul în jos sperând să o găsească. De fiecare dată, Celestine, reusește să se ascundă, dar nu și când Fluierarii au renunțat la sirenele lor de atenționare. Atunci Celestine a fost văzută. Totuși, norocul a fost de partea ei și acel fluierar s-a făcut că nu o vede. Lucrurile erau în schimbare. Multă lume se îndoia de Ghilda, chiar și unii angajați.

Cu ajutorul Defecților care lucrau pentru bunicul ei, Celestine intră în legătură cu Carrick – defectul care a fost martor la însemnarea ei pe nedrept. Acesta o duce la adăpostul lui și a altor Defecți, iar Celestine se simte în siguranță după foarte mult timp. Păcat că nu a durat mult… Unul dintre fugarii defecți care locuiau acolo, a anunțat fluierarii de prezența ei. Deși Celestine a reușit să scape, lucrurile au fost zdruncinate acolo, iar proprietarul le-a cerut să plece. Carrick îi asigurase pe toți că Celestine este o adevărată forță în lupta Defecților contra Ghildei, iar acum a venit timpul să o demonstreze. 
 
Celestine și Carrick își fac un plan și speră să îl poată demasca pe Crevan – judecătorul – și să distrugă Ghilda. Deși știe că nu poate avea încredere în nimeni, este nevoită să se bazeze pe anumite persoane pentru a avea măcar o șansă. Cine o va ajuta și cine o va trăda? Va reuși Celestine să își atingă scopul?
 
 

„Perfecți – desăvârșiți, ireproșabili, exemplari, impecabili”

 
Mi-a plăcut foarte mult și Perfecți, continuarea romanului Defecți de Cecelia Ahern. Deși am indentificat vreo două greșeli, sau mai bine zis inadvertențe, cartea mi-a transmis aceeași stare ca și Defecți  Mi-a transmis sentimentul și certitudinea că trebuie să luptăm împotriva nedreptăților, că trebuie să fim toleranți cu cei din jur și, mai ales, a subliniat faptul că nimeni nu este Perfect sau Defect.

You may also like...

43 Responses

 1. Mi-ai facut dor de personaje. Trebuie sa citesc si eu cat mai repede continuarea.

 2. Încă o parte la care stăteam în cumpănă dacă să o citesc sau nu.

 3. Abia aștept să ajung și eu la seria asta. Felicitări pentru recenzie! ��

 4. Nu am citit nici prima parte, dar ma tentezi foarte tare.

 5. Anca Rucareanu spune:

  Nu am citit partea a doua, dar este pe lista achizițiilor!

 6. Emilia Oana spune:

  Lunile acestea vreau sa imi cumpar si eu Defecti. Am auzit multe pareri bune, iar povestea este 100% pe gustul meu.

 7. Pare o carte tare faina, o sa o adaug pe lista mea. Multumesc pentru recenzia minunata.

 8. Mikyangel spune:

  Am citit cateva carti de aceasta autoare si cartea asta nu prea pare sa se incadreze in stilul obisnuit. Mai facut curioasa in privinta ei.

 9. Vaai deci m ai facut si mai curioasa, neaparat trebuie sa mi o iau.

 10. E interesant subiectul cartii. Cred ca o voi lua si eu cu mine in vacanta sa ma delectez cu ea.

 11. Anndrei spune:

  Chiar zilele acestea eram prin Cărturești și am răsfoit-o. Nu sunt eu mare fan Cecilia Ahern, dar sună binișor.

 12. Am citit recenzii bune despre aceasta carte si chiar e pe lista de " must read ".

 13. Sunt curioasa de acest al doilea volum! Primul mi-a placut mult. Curiozitate: mai urmeaza vreunul? Are un final deschis?

 14. O carte motivationala de care toti avem nevoie, e clar ca nimeni nu e perfect, toti suntem diferiti cu calitati si defecte.

 15. Steluta Albu spune:

  Am citit doar o carte de aceasta autoare, dar mi-a placut stilul ei. Ma voi orienta si eu spre aceasta carte prezentata de tine.

 16. yonella spune:

  Am zis ca o sa imi iau si eu aceste carti, dar momentan nu am avut ocazia de a face cumparaturi.

 17. Paula Ion spune:

  Nu stiam, ca a apaut al doilea volum. Trebuie sa o cumpar si eu cat de curand s avad ce fac cei doi eroi ai mei 🙂 Abia astept sa o citesc.

 18. Ce titlu interesant, mulțumesc pentru recomandare 🙂

 19. Manuela Stanica spune:

  Interesant subiectul cartii,te atrage inca din titlu. Mi-ar placea sa o descopar pe autoare,nu am citit nicio carte de a ei.

 20. Radu cristina spune:

  Imi place Cecilia Ahern scrie super, dar inca nu m-am incumetat sa o citesc din recenzie si comentarii vad ca se merita chiar daca este serie si eu nu prea ma impac cu seriile

 21. Elena Erica spune:

  Dilema eternă :ce e perfect – ce e defect. Totul e foarte subiectiv. Cred că empatia și toleranta sunt soluția. Mulțumim pentru recenzie și sugestii.

 22. Sin Rodica Ionela spune:

  Ador cărțile scrise de Cecilia Ahern,reusesc sa ma faca sa nu le las din mână pînă nu le termin.Multumesc pentru recenzie

 23. Gavriloi Adina spune:

  Mi-a plăcut foarte mult cartea, la fel de mult ca și ”Defecți” și da chiar este o carte plină de suspans.

 1. 25 februarie 2019

  […] Perfecți – recenzia aici. Despre primul volum, Defecți, v-am […]

 2. 17 aprilie 2019

  […] Vezi aici ce altă carte scrisă de Cecelia Ahern mi-a plăcut! […]

 3. 29 noiembrie 2019

  […] că mulți dintre voi, dintre cei care mă urmăresc constant, știți cât de mult îmi place Cecelia Ahern. Savurez fiecare roman al său, mă bucur de magia pe care reușește să o strecoare printre […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *