UN GENTLEMAN IMPOSIBIL de LORETTA CHASE. Recenzie

Am cartea un Gentleman imposibil de Loretta Chase de foarte mult timp în bibliotecă, dar, sincer, uitasem de ea. Acum că m-am înscris la #provocareacontinentelor pe grupul Prefață de carte și Porția de citit, am luat toate cărțile la rând, sperând să găsesc una cu acțiunea în Africa și mare mi-a fost bucuria când mi-am dat seama că în sfârșit voi citi o carte din colecția Iubiri de poveste. Deși îmi doream de mult acest lucru, când venea momentul să încep o carte nouă, alegeam altceva.

carti romantice

Un gentleman imposibil – o carte interesantă

Un gentleman imposibil ni-l prezintă pe Rupert Carsington fiul problemă al familiei Hargate. El este trimis în Cairo, dar, datorită firii sale, nu îi ia prea mult până să fie închis într-o temniță întunecată.

Salvarea sa vine de la tânăra văduvă bogată Daphne Pembroke, care îl scoate de acolo, sperând că o va putea ajuta să își găsească fratele. Daphne era sigură că fratele său a fost răpit, contrar părerii altora care credeau că s-a încurcat printr-un bordel. Deși atunci când l-a cunoscut pe Rupert și-ar fi dorit să fi avut o altă alternativă, îl ia pe tânăr în misiunea sa, sperând că se va putea baza pe mușchii lui… măcar.

Daphne era o tânără extrem de inteligentă, pasionată de vechile scrieri egiptene. Știa că se poate baza pe creierul ei pentru a-și găsi fratele.

Ce s-a întâmplat cu fratele văduvei?

Rupert a fost instruit să o „încurce” câteva zile pe noua lui șefă, până fratele ei, Miles, avea să se întoarcă de bună voie.  Dar evenimentele ce au urmat, i-au dat de înțeles că Daphne e posibil să aibă dreptate și că fratele ei se află într-un mare pericol.
Rupert a fost extrem de încântat când și-a dat seama cât de inteligentă este Daphne și îi făcea mare plăcere să o tachineze. Deși era capabil să o ajute și cu creierul, nu doar cu mușchii, avea să o lase să creadă contrariul o perioadă.

Vor reuși cei doi să îl salveze pe Miles?

Deloc siguri pe șansele lor de a reuși, cei doi încep să pună lucrurile cap la cap și pornesc în aventura vieții lor. Această aventură este presărată cu diverse pericole, dar și cu momente pasionale.
Recomand cartea celor ce iubesc acest gen de lectură!

You may also like...

8 Responses

  1. Anca Rucăreanu spune:

    Îmi place mult coperta! Nu am citit cartea deși o am acasă de mult timp!

  2. Mi-e dor de o lectura din colectia asta. 😀

  3. Mi-ai făcut dor de cărțile din colecția „Iubiri de poveste” <3 Frumoasă recenzia, felicitări! <3

  4. Dana spune:

    Cartea pare drăguță, deși eu cu siropelele… :))) O prezentare frumoasă! ❤ Sunt sigură că pentru amatorii genului este frumoasă.

  5. Silvia spune:

    O prezentare frumoasă !!!

  6. Geo spune:

    E o placere sa citesc cărțile astea! După câte se pare, si tu simți la fel!

  1. 25 februarie 2019

    […] 5. Soția plantatorului de ceai – recenzia aici. 6. Înainte să te cunosc – recenzia aici. 7. Un gentleman imposibil – recenzia aici. […]

  2. 20 aprilie 2019

    […] aici o altă carte din colecția Iubiri de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *