Cărți de jocuri și activități de la Editura ALL

carte cu jocuri

De vreo două săptămâni, Maia a primit un pachet surpriză de la Editura ALL. Vă dați seama ce mare i-a fost bucuria, mai ales că în colet erau și cărți cu jocuri, nu doar de povești. Ca orice copil, Maia adoră să se joace. Fie că sunt jocuri de mișcare sau video, jocuri logice, de societate sau intelectuale, Maia participă cu drag la toate.

Cartea mea cu superjocuri – Galaxia Copiilor

Cartea mea cu superjocuri m-a încântat chiar și pe mine. Cartea are 100 de pagini, deci copilul are mult de muncă în ea. Paginile sunt frumos colorate, iar jocurile stimulează atenția și concentrarea copiilor. Găsim jocuri care încurajează gândirea logică și dezvoltă imaginația.

Copiii își vor ține mintea ocupată cât timp vor descoperi diferențele dintre imagini. Vor traversa labirinturi pentru a ajuta animăluțele să ajungă unde au nevoie, vor descoperi ce fragmente lipsesc din anumite imagini. De asemenea, vor grupa imaginile identice și multe altele.

Cei șapte ani de acasă – Obiceiuri sănătoase și informații utile

Cei șapte ani de acasă are 112 pagini și cuprinde informații utile pentru cei mici, explicații pentru a înțelege de ce este bine să adoptăm obiceiuri sănătoase. De asemenea, cartea conține un fel de activități bazate pe imagini atractive și frumos colorate. Copiii vor bifa ceea ce li se cere, verificându-și astfel noile cunoștințe asimilate. Cu ajutorul acestei cărți, copiii vor învăța ce înseamnă respectul, prietenia, amabilitatea și tot ceea ce este necesar pentru a fi numit „un copil cu cei șapte ani de acasă”.

Prin Cei șapte ani de acasă copilul va învăța cum să își respecte învățătorul, de ce este important să fie punctual sau de ce este important să economisească curentul electric. Nici sănătatea nu este ignorată. Necesitatea de a fi ordonat și de a spune mereu adevărul sunt de asemenea explicate prin întâmplări scurte și prezentate pe înțelesul copiilor. Acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate în această carte. Din punctul meu de vedere, Cei șapte ani de acasă nu ar trebui să lipsească din nicio casă unde locuiesc copii.

Știu că se înțelege deja, dar țin să o spun direct: Recomand cărticelele! Cu siguranță nu vor lipsi din bagaj atunci când vom face un drum mai lung cu mașina sau trenul. Putem ține copiii ocupați, asigurându-ne că în același timp au parte și de informații utile pentru dezvoltarea lor armonioasă!

You may also like...

17 Responses

 1. Dana spune:

  Pare foarte interesantă, mi-ar plăcea si mie, dar mi-a cam trecut vremea 🙂 Fericirea de pe faţa Maiei spune totul despre cât de frumoasă e cărticica.

 2. Eva Anca spune:

  Foarte frumos! Ma tenteaza si pe mine Cartea cu jocuri, pentru Denisa. Sa aveti distractie placuta si lecturi frumoase!

 3. Ce faine sunt carticelele cu jocuri. Se vede ca e incantata. 😀

 4. Almona spune:

  Copiii au nevoie de cărți cu jocuri. Din joacă învață lucruri folisitoare. Și împreună cu ei, ne jucăm și noi.

 5. Mirela-Carmen spune:

  Ce dragute sunt cartile de jocuri! Parca-mi vine sa ma intorc la copilarie ca sa ma bucur de ele la maxim. 🙂

 6. Cornel spune:

  Interesante cărțile de jocuri.

 7. anasylvi spune:

  Frumos si educativ in acelasi timp.

 1. 21 mai 2019

  […] și un set de cărți de jocuri logice și de antrenament. Mai exact, a primit șase astfel de cărți cu jocuri interesante , fiecare având o altă categorie de vârstă. Pe cele de 6 și 7 ani deja le […]

 2. 18 iunie 2019

  […] articolul de azi, vă voi vorbi despre cărțile din colet, iar despre caietele de activități și mape vă voi vorbi într-un articol […]

 3. 7 septembrie 2019

  […] această cărticică educativă, copiii înțeleg că oamenii sunt diferiți și că este normal să apară conflicte între ei. De […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *