Sora pierdută – Flynn Berry

Luna aceasta, #carteadezece din grupul nostru de lectură a fost Sora pierdută de Flynn Berry. Bineînțeles că nu aveam cartea atunci când s-a hotărât acest lucru, dar Libris mi-a sărit în ajutor, ca de obicei. Abia am așteptat să citesc cartea aceasta! Coperta mi-a inspirat multe, dar din păcate, nu mi s-a părut că a avut legătură cu subiectul romanului. Coperta mi-a inspirat în primul rând ceva foarte infricoșător, dar care nu a fost prezent în carte. Sunteți de acord cu mine sau e doar în mintea mea?

sora pierduta

Sora pierdută de Flynn Berry este un thriller light. Deși a început în forță și mi-a creat o altă impresie, în cele din urmă am ajuns să îl cataloghez astfel. Știind că este un roman de debut, am trecut ușor peste puținile momente în care povestea și-a pierdut coerența și m-am bucurat de subiectul ales și de întreaga investigație.

Sora pierdută de Fynn Berry – când o vizită se transformă într-un coșmar

Nora își vizita sora cu regularitate, deși nu locuia în oraș. Îi făceau plăcere momentele petrecute împreună și abia aștepta să ajungă la ea. Totuși, de data aceasta a avut parte de un adevărat coșmar, nicidecum de o cină liniștită și plăcută. Rachel a fost ucisă cu brutalitate în propria casă. Aceeași soartă a avut-o și câinele său, iar Nora a fost cea care a descoperit cadavrele și a văzut întreaga scenă grotescă. Aceasta a anunțat poliția și în scurt timp zona a fost înconjurată de oamenii legii. Norei i s-a cerut să rămână în zonă și să fie la dispoziția anchetatorilor oricând i se va cere. Acest lucru nu a deranjat-o, începând propria anchetă.

Interogatoriile poliției scot la suprafață lucruri nu prea plăcute din viața celor două surori și ne-o prezintă pe Nora într-o altă lumină. Nora află lucruri noi despre sora pierdută și își dă seama că nu erau atât de apropiate pe cât credea ea. Deznodământul a fost total neașteptat și mi-a plăcut mult lucrul acesta.

Vă tentează cartea sau ați citit-o? Sunt curioasă care este părerea voastră despre Sora pierdută!

You may also like...

8 Responses

  1. Dana spune:

    Nici pe mine nu m-a prea încântat, însă a avut şi părti bune.

  2. Eva Anca spune:

    M-a tentat puțin cartea, inspirată fiind de titlu și copertă. Dar dacă ție nu prea ți-a plăcut, nu cred că mi-ar plăcea.

  3. anasylvi spune:

    Nu prea sunt tentata de thrillere, in general. 🙂 Daca se nimereste sa citesc unul, prefer ceva incadrat drept wow de fanii genului.

  4. Laura spune:

    Nu a fost ceea ce mă asteptam! Dar pentru ca sunt incepatoare în acest gen.

  5. Laura spune:

    *A fost ok.

  1. 3 aprilie 2019

    […] venit de la Libris, alături de o carte de activități pentru cei mici, și v-am vorbit despre ea aici. Sora pierdută a fost #carteade10 pe grupul nostru de lectură, Prefață de carte și Porția de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *