Eveniment caritabil și lansare de CD

Săptămâna trecută am participat la un eveniment creat de Asociația Freamăt de Speranță. Această asociație se ocupă de copiii cu dizabilități din orașul meu. Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru terapiile acestor copii, dar și lansarea albumului Sunet de pași. Acest album conține piese create de Armin Ivan (soțul meu, pentru cei care nu știau), pe versurile poetului Sebastian Crăciun.

album sunet de pasi

Sebi a dorit ca și ceilalți copii cu dizabilități să fie ajutați, iar mama sa s-a conformat și a pus bazele Asociației Freamăt de Speranță. Pe parcursul unui an, Asociația Freamăt de Speranță organizează mai multe evenimente, care cer comunității să conștientizeze problema și să ajute acești copii, cu cele necesare, pentru a-și continua terapiile.

Participanții la acest eveniment, au donat minim 30 lei, costul unei ore de terapie pentru unul dintre copilași. De asemenea au putut cumpăra și CD-ul proaspăt lansat sau cărțile de poezii, scrise de poetul Sebastian Crăciun, de-a lungul timpului.

Voi susțineți ASOCIAȚIILE UMANITARE?

sorin ursan

Cu ocazia acestui eveniment, l-am putut vedea și auzi, pe tenorul Sorin Ursan Delaclit, fost participant la show-ul de televiziune X Factor. Acesta a interpretat arii celebre de operă, dar a realizat și portrete pentru participanți. Tot în cadrul spectacolului organizat de Asociația Freamăt de Speranță, ne-am adus aminte de Ion Creangă și a lui pupăză, datorită unei fetițe din partea locului, Petronela Rotar. Această fetiță s-a dovedet extrem de talentată și sper să tot auzim de ea în viitor. Prezenți au fost și cei de la Intermedia Suceava, care susțin demersurile Asociației și pe Sebi.

pupaza din tei

A fost un eveniment frumos, la fel ca toate celelalte organizate de Asociația Freamăt de Speranță. Dacă doriți să cumpărați volumele de poezii sau CD-ul, să știți că pot fi expediate prin poștă. Trebuie doar să luați legătura cu Anca Crăciun – mama lui Sebi sau cu artistul meu personal, Armin. 🙂

Mai jos puteți asculta una dintre piesele mele preferate:

You may also like...

28 Responses

  1. Silvia spune:

    Frumoasă manifestare!!!

  2. Dana spune:

    A fost un eveniment foarte frumos, Sebi m-a impresionat mult. Ma bucur ca oamenii raspund unor asemenea actiuni. Felicitari lui Armin pentru implicare si mult succes pe mai departe!!!

  3. Eva Anca spune:

    Felicitari tuturor pentru implicare!

  4. Ruxandra spune:

    Felicitări pentru implicare! Strangerea de fonduri pentru terapiile persoanelor cu dizabilitati,mi se pare un lucru bun de făcut.

  5. Oana M spune:

    Felicitari pentru tot si tuturor! Lor pentru implicare si tie pentru ca ai scris despre asta atat de frumos. Nu stiam ca esti din Suceava. Frumos canta sotul tau. Bravo!

  6. Illusion spune:

    Frumos! Felicitări tuturor implicați în astfel de manifestări!

  7. Otilia Dima spune:

    Foarte frumos. M-a bucurat ce am citit. Felicitări pentru implicare.

  8. DanaC spune:

    Wow! Nu ştiam că ai un soț atât de talentat. Cât de minunați sunteți! Oferiți atâta bunătate şi alinați suflete! Sincere felicitări! Jos pălăria cu mult respect!

  9. Ana Maria Chiperi spune:

    A fost o seară emoționantă și fascinantă! Cred ca albumul “Sunet de pași ” ar trebui să fie ascultat de fiecare dintre noi pentru a traii emoții demult uitate. Acești copii cu dezabilităţi sunt niște îngeri pe pământ!
    Felicitări pentru articol!

  10. Catalina Coman spune:

    Mi-ar placea sa iau si eu parte la un astfel de eveniment si sa il ascult pe Armin cantand live. 😉 Cat despre Sebi, e un copil deosebit si are toata admiratia mea.

  11. Anca spune:

    Foarte frumoasa aceasta initiativa, imi amintesc ca in liceu participam des la astfel de evenimente.

  12. Cornel spune:

    Frumos!!!

  1. 16 mai 2019

    […] am ales să fac cartofi noi cu usturoi la cuptor și au fost un deliciu, apreciat de toată familia. Soțul meu este și el fan cartof, iar Maia e fan mâncare, deci nu prea aveam cum să dau greș cu ei. […]

  2. 14 septembrie 2019

    […] deja câtva luni de când am mers ultima oară. Așadar, l-am lăsat pe Albert să se plimbe cu tati, iar noi am intrat la Cinema City. Nu aveam în plan să vedem ceva anume. Dat fiind că nu am mers […]

  3. 10 iunie 2020

    […] din mai multe puncte de vedere, inclusiv dacă ne dorim ca ochii noștri să rămână sănătoși. Soțul meu a pus accent pe calitatea ochelarilor în ultimii ani și a purtat ochelari care să se […]

  4. 28 ianuarie 2021

    […] avem o asociație care se ocupă de copiii cu probleme (Asociația Freamăt de Speranță, sigur v-am mai vorbit despre ea). E imposibil să nu observ cât suferă familiile lor, cât de neajutorați sunt uneori. De […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *