Ce fac eu în nopțile mele albe ( albe, dar nu lucioase)

Anul acesta nu am avut nicio intenție să schimb ceva în casă sau să mă apuc de renovat. Sincer vă spun, sper să nu mai stăm mult pe aici, să ne mutăm undeva unde am avea mai mult spațiu. Dar știți ce se întâmplă când te ține bebelușul trează noaptea? Citești diverse pe internet, cu scopul de a-ți ține mintea ocupată și a nu adormi înaintea piticului. Într-una din nopțile mele albe, am mai dat peste ceva alb. Dar ceva cu adevărat superb… Mă refer la parchet alb lucios! Arată pur și simplu senzațional și nu am putut să nu mi-l imaginez în sufrageria mea. Bine, mi l-am imaginat și în viitoarea sufragerie, din casa mea imaginară, încă.

parchet lucios

Am mai văzut parchet lucios pe diferite nuanțe, pe la unii dintre prietenii noștri. Mi-a plăcut tare, dar nu l-am luat în seamă la modul serios. Părea foarte pretențios și mi-l imaginam tot zgâriat din cauza modulului sau a altor jucării folosite de micuții mei distrugători. Bineînțeles că tot într-una din nopțile mele albe ( albe, dar nu lucioase), am căutat informații despre parchetul lucios.

Parchetul lucios oferă eleganță casei

Am fost foarte încântată de informațiile pe care le-am găsit. Se pare că acest parchet lucios doar pare pretențios. În realitate este extrem de practic. Se pare că parchetul lucios peste care am dat eu, este creat prin tehnologia Elesgo, ceea ce înseamnă că este extrem de rezistent! Nu se zgârie, este rezistent la chimicale și apă. Nu alunecăm pe el, deci este sigur și pentru casele cu copii. Pe deasupra, este ușor de întreținut și își păstrează luciul pe toată durata de viață. Dar știți care a fost cireașa de pe tort? Pot să îl conving și pe scepticul de soț al meu, deoarece putem solicita monstre gratuite.

Hmmm! De acum trebuie doar să abordez subiectul… Ori ne schimbăm parchetul ori soțul meu va trece la legănat, ca să se asigure că nu mai am nopți albe și nu mai găsesc și altceva de înlocuit.

*Articol scris pentru Campania ParchetLucios

You may also like...

16 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Wow, superb arată! Sper să îți vezi visul devenit realitate!

  2. Mama, ce mi-as pune si eu niste parchet din ala. Arata superb. Cat despre nopti albe, si mie imi vin tot felul de idei.

  3. Ana Maria Chiperi spune:

    Arată super frumos acest pachet alb lucios.

  4. Dana spune:

    Este foarte frumos, îmi place si mie. Eu cred ca soțul va fi de acord oricum zici tu.

  5. Silvia spune:

    Îl ador!!!

  6. Cornel spune:

    Arată și se întreține ușor.Nu am alb am altă culoare lucioasă și e grozav.

  7. Dinu spune:

    Arata superb!

  8. Gavriloi Adina spune:

    Mamă, ce bine arată.Ți se pare a fi foarte pretențios și greu de întreținut, dar am mai auzit și la alte persoane că nu este chiar așa.

  1. 22 mai 2019

    […] anul trecut și chiar să îl îmbunătățim. Deoarece am suficient timp (v-am mai spus eu despre nopțile mele albe), m-am documentat mai bine și am aflat exact ce putem face și ce putem vizita, în vacanța […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *