SEO nu e OZN

Cei care mă urmăresc știu deja că eu am început să scriu de prin 2016, din pură plăcere, pe o platformă gratuită. Scriam cum mă tăia capul și când mă tăia capul. Inițial am vrut să îmi notez impresiile despre cărțile citite și să le împart cu o mână de oameni, care formau un grup de Facebook, tot cam atunci înființat. Cu timpul, am prins gustul, dacă pot să spun așa. Mi-am dorit ca blogul meu să devină tot mai cunoscut, să îmi citească și alții articolele, nu doar cei care mă cunoșteau personal sau din grupurile de lectură.

Sursă imagine : www.pixabay.com

Atunci când îmi căutam un anumit articol pe Google și nu îl găseam, mă demoralizam. Nu înțelegeam ce greșesc. Mult timp m-am consolat cu gândul că domeniile au prioritate. Apoi, când o prietenă mi-a spus despre SEO, am crezut că vorbește despre OZN-uri. După o perioadă, am renunțat să mă păcălesc și am început să citesc despre acest fenomen, nou pentru mine. Am de gând să evoluez, să îmi duc blogul la un alt nivel, deci nu mă pot descuraja! Mai ales că există o mulțime de cursuri SEO.

Nu știi cum să îți faci vizibil blog-ul sau site-ul?

Citind despre optimizare SEO, am dat și peste un curs SEO București. Cred că a fost prima dată când am regretat că nu locuiesc în capitală sau prin apropierea ei. La un astfel de curs aș putea învăța cum să îmi cresc numărul de vizitatori pe blog sau cum să îmi optimizez articolele. Ce cuvinte cheie sunt de ajutor și cum să apar în rezultatele căutărilor de pe Google. Cu alte cuvinte, aș putea învăța ce metode ar trebui să aplic pentru a mă promova eficient.

De asemenea, un curs Google Analytics cred că mi-ar fi foarte util. Pentru a analiza anumite date oferite de această unealtă, pentru a înțelege ceea ce caută vizitatorii pe blogul meu, cât timp petrec pe blog și multe alte informații importante, trebuie să înțeleg cum funcționează și ce îmi poate oferi cu exactitate Google Analytics.

Voi ce părere aveți despre aceste cursuri? Credeți că v-ar fi utile?

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Cred că și mie mi-ar fi utile cursurile acestea. Deși știu puține informații despre SEO, nu sunt suficiente.

  2. anasylvi spune:

    Fara indoiala ca sunt utile pentru oricine administreaza un blog sau un site de orice fel. Cred ca este mai important pentru cei care fac bani din asta, care infrunta o concurenta si trebuie sa aiba vizibilitate pentru produsele lor. Imi place sa vad ca intra lumea pe blog de pe motoarele de cautare, chiar daca rareori imi afiseaza termenul folosit.

  3. Dana spune:

    Acum că sunt elucidata cu ce înseamnă SEO, cred că niște cursuri ar fi foarte utile.
    Mulțumesc pentru informațiile prețioase!

  4. Cornel spune:

    Interesant

  5. Ana Maria Chiperi spune:

    Cred că sunt importante și utile aceste cursuri! Mulțumim pentru recomandare!

  6. Catalina Coman spune:

    Si eu vreau sa fac un curs de SEO. Mi se pare esential.

  1. 26 martie 2020

    […] serviciului își va primi vizibilitatea dorită, cititorul va avea mereu la îndemână informații interesante și autentice, iar noi, bloggerii, vom reuși să câștigăm câte ceva care să ne susțină și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *