Rochii de ocazie lungi = ținuțe spectaculoase

Și zilele acestea am intrat pe diferite site-uri în căutare de haine noi pentru mine, pentru diferite ocazii. De data aceasta am fost atrasă de reducerile uriașe de pe Neer.ro și am selectat câteva rochii de ocazie lungi, pe care le-aș purta și m-am gândit să vă prezint și vouă trei articole din coșul meu.

Prima rochie de ocazie lungă pe care vreau să v-o arăt, este o rochie cu decolteu în V, în două culori. Combinația dintre negru și crem mi-a plăcut întotdeauna și mi-a sărit în ochi când am deschis site-ul. Ar fi foarte ușor de asortat cu o pereche de sandale nude sau negre și un plic discret.

rochii de ocazie lungi

Cea de-a doua opțiune este o rochie cu imprimeu, în stil romantic și elegant. Aș purta rochia aceasta la o ocazie cu adevărat specială, undeva unde mi-aș dori să fiu în centrul atenției. Rochia este disponibilă în mai multe culori, mai exact pe alb, negru, galben, roșu, trandafir roșu și albastru, dar mie pe alb mi s-a părut că arată cel mai bine, mai spectaculos. Dacă aș alege să port această rochie, aș putea purta și ceva acesorii finuțe, care să nu iasă prea mult în evidență, dar care să îmi întregească ținuta.

rochie de ocazie cu imprimeu

Voi profitați de reducerile de pe site-uri pentru a cumpăra rochii de ocazie lungi?

Am mai adăugat în coș și o rochie cu broderie. O rochie neagră, cu broderie florală albă. O rochie sexy, disponibilă în trei culori. Deși îmi place mult albastru, iar pe roșu arată formidabil, varianta pe negru mi s-a părut cea mai elegantă. Rochia este suficient de spectaculoasă și nu voi mai fi nevoită să mă accesorizez foarte mult.

rochie de ocazie

Ce părere aveți despre aceste rochii de ocazie lungi? Voi v-ați pregătit pentru ocaziile de anul acesta? Ce fel de rochii purtați? Vă plac cele mai îndrăznețe sau cele mai cumințele?

You may also like...

40 Responses

  1. Dana spune:

    Nu am un anumit stil pentru rochiile de seara, aleg in functie de ce imi place. Ca idee, nuport rochii prea indraznete. Little black dress nu da gres niciodata, iar pentru un efect mai wow, imi plac cele cu broderie ca cea prezentata de tine, este superba!

  2. Eva Anca spune:

    Imi plac tare mult alegerile tale! Si noi ne-am comandat recent rochii de nunta de pe Neer si sunt exact ca in poza, arata super!

  3. Catalina Coman spune:

    Superbe modelele alese de tine. Prima e preferata mea.

  4. Silvia spune:

    Frumoase și prețul accesibil!!!

  5. Silvia spune:

    Excelent site-ul, au lucruri foarte dragute, multumesc pentru recomandare.

  6. DanaC spune:

    Prima rochie îmi place foarte mult. Chiar dacă e negru şi crem, îmi aminteşte de Yin şi Yang. Celelalte două sunt mult prea înflorate pentru gustul meu.

  7. Oana M spune:

    Am in garderoba mea doar o singura astfel de rochie lunga. Din pacate, caci de altfel pare sa imi stea bine. Chiar caut ceva elegant, dar de lungime medie pentru cununia religioasa. Asta pentru ca nu vreau sa ma afisez in rochia alba de mireasa, nu ma reprezinta. Multumesc pentru pont!

  8. Otilia Dima spune:

    Sunt foarte frumoase rochiile. Prima îmi place foarte mult, este pe gustul meu.

  9. Georgiana spune:

    Superbe rochiile. As vrea din fiecare. Cand eram mai mica si am inceput sa imi folosesc eu alocatia, imi cumparat o bluza pe mai multe culori daca imi placea.

  10. Oana spune:

    Îmi place varianta a doua pe care ai ales-o, e superba! Eu rar îmi iau rochii lungi, deși sunt clar mult mai elegante pentru o ocazie decat cele medii sau scurte

  11. Mirela-Carmen spune:

    Am pus si eu ochii pe Neer de ceva vreme. Dar inca nu am comandat nimic. Cred ca tocmai mi-ai dat un impuls… mai ales ca modelul celei de a 2-a rochii ma atrage!!! <ultumesc pentru recomandare!

  12. Ioana Vlad spune:

    Chiar sunt spectaculoase aceste rochii si imiplac mult produsele de la Neer, am inteles ca sunt si promotii acum, deci e cazul sa mai vizitez site-ul.

  13. Roxana spune:

    Toate sunt superbe, eu am o slabiciune pentru rochiile de seara lungi. Pur si simplu nu le rezist.

  14. illusion spune:

    Chiar am nevoie să-mi înnoiesc garderoba, mulțumesc 🙂

  15. Angela Tudose spune:

    A doua o ador!!!! Și mi-ai adus iar aminte că eu n-am nici o rochie elegantă 🙁 dar nici nu-mi bat capul! Pân-oi merge eu la evenimente cu ștaif se demodează rochia 🙂

  16. Dream big little girl spune:

    Sunt minunate rochiile prezentate de tine. Am intrat pe site si am ramas impresionata de preturi! Mutlumesc de recomandare… sau nu:))) acum raman fara fonduri pe card

  17. Anca spune:

    M-am uitat si eu un pic pe site, au modele superbe si la preturi cat de cat ok

  18. Mona spune:

    Prima rochie m-a cucerit! Chiar am nevoie de o rochie, iar dacă arată ca în poze cred că le dau o șansă și am să comand de la ei!

  19. Ana Maria Chiperi spune:

    Toate sunt superbe! Imi plac rochiile lungi, elegante și mai cumintele 🙂

  20. Elena spune:

    Ne poti arata si poze reale cu rochitele? 😀

  1. 18 aprilie 2019

    […] Mi-am zis că nu voi putea supravețui o vară fără să port și un costum de baie în culoarea mea preferată. Arată bine și acesta, nu-i așa? Ce părere aveți despre aceste costume de baie ieftine? Ați comandat vreodată de pe Neer.ro? […]

  2. 30 iunie 2019

    […] voastră și, astfel, să economisiți puțin. Bineînțeles că găsiți foarte multe modele de rochii, de diferite culori. Dacă doriți să vă asortați cu buchetul miresei sau cu culorile alese de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *