Rochițe sau pantaloni? Putem arăta bine indiferent de alegere

În ultima vreme am început să ofer atenție mai mare șifonierului meu, mai exact nevoilor șifonierului meu. Tot navigând pe diferite site-uri, am descoperit Fashion Mia. Bineînțeles că mi-am pierdut o grămadă de timp, trecând de la un articol la altul și făcându-mi o oarecare listă cu articole necesare. De data aceasta m-am axat pe piese de vestimentație casual, puțin elegante, pe care le-aș putea purta la diferite evenimente locale, la care voi participa.

Sexy bodycon dress a fost prima categorie în care am căutat și am găsit multe rochițe grozave.

bodycon dress

Această rochiță m-a cucerit prin rozul acesta extrem de plăcut. Ăsta e mare lucru, deoarece nu sunt eu mare fan roz. Decolteul, dar și lungimea mi s-au părut potrivite pentru ocaziile pe care le am eu în minte.

rochie florala

Ce părere aveți despre acest imprimeu floral? Eu sunt adepta lucrurilor simple, a rochiilor într-o singură culoare. Totuși, aș purta cu plăcere această rochiță, în mai multe situații, acum cât este primăvară și vremea e ceva mai rece.

Sunt fan pantaloni comozi, deci am nevoie de bluzițe

Putem avea o ținută potrivită unor evenimente chiar și purtând pantaloni, dar avem nevoie de cute blouses. Pe Fashion Mia am găsit și din astea, chiar foarte multe, dar m-am limitat la două drăguțe foc.

bluza eleganta

Aceastei bluzițe galbene i-ar sta foarte bine la mine în dulap. Aș purta-o alături de o pereche de blugi, ca în imagine sau cu o pereche de pantaloni negri, simpli. Aș adăuga și o pereche de pantofi negri, pe care îi am deja.

bluza

Ce ziceți de ultima mea alegere? Mi-a plăcut mult culoarea, dar și cum arată în combinație cu acei pantaloni albi. Cu siguranță aș avea unde să o port și m-aș simți foarte bine în ea.

Cam astea sunt alegerile mele. De acum trebuie doar să mi le comand. Răsfoind site-ul am observat că au un tablou de mărimi, care să ne ajute să comandăm mărimea potrivită. Nu este dezamăgire mai mare ca o haină care vine cu o mărime nepotrivită. Mai ales dacă te bazezi pe acea piesă vestimentară pentru vreun eveniment anume. Voi obișnuiți să comandați haine online? Sunteți mulțumiți de ceea ce primiți?

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Superbe sunt toate! Pot petrece ore intregi pe Fashionmia si nu ma satur. Pentru anul asta am zis ca imi iau si eu o rochie, macar, desi in general port doar pantaloni.

  2. Silvia spune:

    Îmi place rochia cu flori!!!

  3. Ana Maria Chiperi spune:

    Imi plac toate articolele alese de tine, sunt superbe! Uneori mai comanda și eu online, până acum am fost mulțumită de ceea ce am primit. O să mă plimb și eu puțin pe site-ul recomandat de tine!

  4. anasylvi spune:

    Imi plac toate aceste piese, mai ales rochia cu imprimeu floral. Eu sunt o mare purtatoare de rochii cu imprimeu floral! 😀 N-ati fi zis, nu? Toate alegerile sunt frumoase si inspirate, zic eu.

  5. Avem aceleasi gusturi. Eu am rochita roz si bluzita galbena. 😀

  6. Dana spune:

    Poți pune câte două articole în coș, toate alegerile tale îmi plac!❤
    Din fericire, toate hainele comandate online s-au potrivit.

  7. Oana spune:

    Ce modele faine, iar ultima bluza e perfecta pentru ținută de birou. Voi tine cont pentru birou și de site ul lor

  1. 29 mai 2019

    […] acum nu am avut curaj să strâng hainele mai groase și să îmi umplu dulapul cu tricouri și rochițe, potrivite pentru sezonul cald. Deși iarna a trecut de ceva vreme, la noi tot a mai fost câte un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *