Anatomia lui Grey – impresii serial

A trecut ceva timp de când nu v-am mai vorbit despre vreun film pe care l-am văzut și asta din cauza faptului că nu am apucat să mai urmăresc vreunul. Astăzi o să vă vorbesc despre un serial pe care în urmăresc de câțiva ani. Am început să îl văd la TV, pe Diva, parcă, iar mai apoi, după ce m-a prins „microubul Grey”, l-am căutat on-line și încă îl urmăresc. Anul acesta nu cred că am apucat să văd mai mult de două episoade, dar mi-am propus să îmi fac timp și să ajung la zi. Anatomia lui Grey a ajuns la sezonul 15 și sper să nu se oprească, deocamdată.

anatomia lui grey
Editorial credit: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Filmul este încărcat cu umor fin, legături întortocheate de familie, depresii și foarte multă dramă. Protagoniștii serialului sunt „loviți” pe rând de greutățile vieții.Între ei se leagă prietenii adevărate, neavând pe altcineva pe care să se bazeze și care să îi sprijine.

Pe parcursul celor 15 sezoane, apar noi doctori și ies din peisaj, într-un mod dramatic sau nu, doctorii vechi. Meredith Grey și Alex sunt mereu prezenți și le urmărim evoluția de la sezon la sezon și sper ca acest lucru să nu se schimbe.

Când începe Anatomia lui Grey?

Anatomia lui Grey începe atunci când Meredith se înscrie ca stagiar la un spital din Seattle. Acolo îi cunoaște pe ceilalți stagiari, devenind la un moment dat un grup unit. Cel mai mult se leagă de Cristina și Alex. Fiecare stagiar vine cu „bagajul” lui și se maturizează, trecând prin diferite scenarii și etape, sub ochii noștri. Tot la începutul primului sezon începe și relația deosebită dintre Meredith și așa zisul Adonis. Despre ei nu o să vă zic nimic. Sunt pur și simplu savuroși și trebuie să îi descoperiți singuri.

În fiecare sezon avem parte de câte o dramă considerabilă și fiecare sezon se încheie într-un mod care te face să îți dorești să înceapă cât mai repede următorul. În fiecare sezon sunt abordate diferite teme, precum dependențele sau discriminările. Avem parte de cupluri gay, de triunghiuri amoroase, de iubiri neîmpărtășite și de nedreptăți. Pe parcursul sezoanelor, o descoperim și pe Elis – mama lui Meredith- prin amintirile ei, prin discuțiile ei cu alte personaje care au cunoscut-o.

Din puncrul meu de vedere, este un serial captivant, care trebuie văzut de iubitorii genului.

Voi urmăriți Grey’s Anatomy? Dacă nu, poate va fi Filmul de sâmbătă seara!

You may also like...

20 Responses

  1. Dana spune:

    Îl urmăream pe Diva și mi-a plăcut foarte mult! Chiar o să îl aleg pentru seara asta.

  2. Eva Anca spune:

    E serialul meu preferat! Mai am doar câteva episoade pe care nu le-am văzut încă.

  3. Raluca Anghel spune:

    Super! Daaa! Il urmaresc cand il mai dau pe Diva..din pacate nu l-am urmarit de la inceput, cap coada, am vazut doar episoade pe sărite din diverse sezoane. Poate am sa mi l caut si eu 🙂

  4. Illusion spune:

    Nu l-am văzut, spre rușinea mea. Însă văd că multă lume îl laudă 🙂

  5. Abisuri spune:

    Like it! Dar am rămas la seria 12. Erau în video on demand pe Orange TV dar le – au dcos

  6. Ana Maria Chiperi spune:

    Am prins o bucată din serial acum câțiva ani în Italia, dar aș vrea să îl reiau de la capăt. Este un serial care îmi place mult.

  7. Geo spune:

    Buna, descarca si inlocuieste poza cu asta

    https://comunitateawordpress.club/wp-content/uploads/2019/05/5cd67ddad95c2.png

    este aceasi poza dar fara logo-ul shutterstock peste el…. Nu arata bine si in plus chiar daca ai specificat sursa tot piraterie este .

    Macar sa arate cum trebuie, nu se leaga nimeni de tine, mai repede se leaga cand apare logo-ul.

    Bafta si daca ai nevoie de ajutor in wordpress poti intra pe https://comunitateawordpress.club

  8. Unul dintre serialele foarte dragi mie. <3 Abia aștept sezonul nou din toamnă!

  9. Catalina Coman spune:

    Si mie imi place tare mult serialul. Cica au mai semnat pentru doua sezoane, deci e ok, avem ce vedea.

  1. 18 mai 2019

    […] Voi ați văzut Transporter 3? Cum vi s-a părut? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara! […]

  2. 1 decembrie 2021

    […] este un tânăr doctor căruia i s-a schimbat complet viața din cauza unei explozii în Afganistan. Nu a fost suficient […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *