Cartea lunii Aprilie 2019

Luna Aprilie a fost o lună frumoasă pentru mine. O lună plină, în care nu am apucat nici să respir, o lună în care am reușit să îmi îmbogățesc biblioteca cu câteva titluri frumoase, o lună în care m-am ocupat mai mult de blog și în care am reușit să citesc doar cinci cărți. Bun și atât, nu am ce să fac, până când bebe va dormi mai mult. Am citit doar cinci cărți, dar fiecare a fost deosebită în felul ei. Am citit cinci cărți frumoase, dar diferite și vi le voi prezenta în rândurile de mai jos.

carti 2019

Nevăzuții de Katherine Webb. O carte care merită toată atenția noastră. Cartea a apărut la Editura ALL și v-am vorbit despre ea aici.

Minunata familie Marvel de Brian Selznick. O carte care mă duce cu gândul la magie. Romanul a apărut la Editura Corint și v-am vorbit despre el aici.

Eu, cea de pe locul doi de Cezara Zamfir. Un roman de debut surprinzător. Cartea a apărut la Libris Editorial și v-am vorbit despre ea aici.

Trei ani în labirint de Jay Hosking. O combinație de science-fiction și thriller. Cartea a apărut la Editura Rao. V-am vorbit despre ea aici, atunci când prietena mea, Cătălina, de la Porția de citit, mi-a oferit ocazia de a posta un guestpost pe unul dintre blogurile ei.

Cartea lunii Aprilie 2019

După cum spuneam mai sus, fiecare carte a fost inedită. Patru dintre ele mi-au plăcut în mod deosebit. Cu toate acestea, dacă ar fi să aleg pe care să o recitesc (deși eu nu recitesc, încă, cărți), aș alege cartea autoarei Katherine Webb, Nevăzuții. Cartea a apărut la Editura ALL și a fost prezentă de curând și la chioșcurile de ziare, la un preț foarte bun. Voi ați citit-o? Pentru voi care a fost cartea lunii?

You may also like...

13 Responses

  1. Ana Maria Chiperi spune:

    Frumoase titluri și frumoasă prezentare! Carte lunii aprilie la mine a fost “Cartea de lângă lac” de Kate Morton.

  2. Eva Anca spune:

    Frumoasă listă! Eu n-aș ști să spun care a fost cartea lunii pentru mine.

  3. anasylvi spune:

    Multumesc pentru recomandari si felicitari pentru lectura! La mine cartea lunii aprilie a fost “Umbra sinelui”, pentru ca Brandon Sanderson. Exact asa cum am scris. Altminteri, am citit numai carti bune si foarte bune.

  4. Dana spune:

    Și mie mi-a plăcut Nevăzuții. Pe restul trebuie să le descopăr.

  5. Laura spune:

    Frumoase titluri! Nu am citit nimic din lista ta, dar am mai adaugat câteva titluri! :*

  6. Catalina Coman spune:

    Numai carti una si una ai citit. 😀

  7. O listă minunată și diversă, felicitări!   Doar pe Marvel l-am citit de acolo. 🙂 Mai am de recuperat. 🙂

  8. Simona Banica spune:

    Frumoase titluri o sa reflectez la una din ele!

  1. 10 iunie 2019

    […] voi care a fost cartea lunii Mai? Care carte v-a plăcut cel mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *