Vine vara, adio haine groase

În sfârșit pot să zic că și în zona noastră vine vara! Până acum nu am avut curaj să strâng hainele mai groase și să îmi umplu dulapul cu tricouri și rochițe, potrivite pentru sezonul cald. Deși iarna a trecut de ceva vreme, la noi tot a mai fost câte un val rece, care mă făcea să caut un cardigan mai gros sau o helancă călduroasă. Nici măcar la botine nu am avut curaj să renunț și le-am ținut la îndemână. Acum, temperatura s-a ridicat în termometre și chiar dacă mai este câte o zi răcoroasă, mă descurc cu o vestă sau cu o bluziță. Acum pot să încep sortarea hainelor și schimbarea garderobei.

saci de vidat, depozitare haine

Anul acesta m-am gândit să mai renunț la cutii și cutiuțe, la sacii de toate dimensiunile. Anul acesta mi-am dat seama că sacii de vidat nu sunt potriviți doar pentru călătorii și că, la cât de mic e spațiul nostru locuibil, chiar nu ar trebui să ne încurcăm de tot felul de cutii de depozitare. Anul acesta am de gând să economisesc spațiu și să îmi protejez hainele groase, folosind saci de vidat.

De ce să alegi saci de vidat

M-am hotărât să aleg sacii de vidat pentru depozitarea hainelor groase doarece :

  • Oferă protecție împotriva prafului.
  • Oferă protecție împotriva umezelii.
  • Economisesc până la 70% din spațiul de depozitare.
  • Sunt ușor de folosit.
  • Îmi pot garanta un miros plăcut, dacă apelez la sacii de vidat parfumați. Cine nu își dorește să găsească hainele frumos parfumate, atunci când le vine vremea să fie refolosite?

La fel voi face și cu pilotele groase. Tot nu vom mai avea nevoie de ele până undeva prin Septembrie sau Octombrie. Tocmai mi-a venit ideea să procedez la fel și cu pernele pe care le țin pentru musafiri. La voi cum e vremea? Ați avut curaj să depozitați hăinuțele mai groase sau încă le țineți la îndemână?

You may also like...

12 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce idee bună cu sacii de vidat! La noi nu pare să vină, încă.

  2. anasylvi spune:

    O parte au fost puse deoparte, cele de iarna, dar mai sunt cele de primavara/toamna. 🙂 E cam haos, ce e drept. O idee buna, cea cu sacii vidati, am avut si eu intr-un an. Poate o sa mai iau cativa.

  3. Dana spune:

    Chiar am nevoie de o organizare eficienta. O idee tare buna, multumesc pentru recomandare!!!

  4. Silvia spune:

    O idee bună cu sacii!!!!

  5. Almona spune:

    Cred că e al cincilea an în care folosesc sacii vidați. Sunt foarte practici și ocupă foarte puțin loc.
    Totuși, eu nu-i recomand in călătorii. Haiele se șifonează peste măsură și dacă la destinație n-ai acces la un aspirator, mai cumperi un troller.

  6. Illusion spune:

    Cred că și eu am nevoie. Deși am un dressing mare, deja am invadat și spațiul lui A. Mulțumesc pentru ide

  7. Cornel spune:

    O idee bună!

  8. Otilia Dima spune:

    Foarte buna ideea cu sacii de vidat. Si eu trebuie sa fac rocada cu hainele, tot o aman si sunt toate imprastiate. Am primit o idee buna, sper sa ma apuc weekendul acesta de treaba si sa pun hainele de vara la indemana.

  9. Elvira spune:

    Sunt foarte buni. Eu folosesc.

  10. Ruxandra spune:

    Sacii de vidat sunt o idee excelentă pentru cei care au nevoie de spațiu în plus 🙂

  1. 3 iunie 2020

    […] să avem parte de căldura pe care luna iunie ar trebui să o aducă și să putem renunța la hainele de primăvară, am început să mă uit după rochii de vară. Am căutat cheap dresses și am găsit o mulțime, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *