Gama Apidermin Lejer

În urmă cu vreo trei săptămâni, am primit de la Complex Apicol Veceslaj Harnaj, gama Apidermin Lejer. În tot acest timp le-am încercat, iar astăzi o să vă spun ce părere am despre ele.

În pachetul primit de mine aveam cinci produse din gama Apidermin Lejer:

  1. cremă lejeră de zi hidratantă
  2. cremă lejeră regenerantă pentru noapte
  3. lapte demachiant lejer
  4. loțiune lejeră tonică hidratantă
  5. cremă pentru ochi activ anticiarcăne

Încep prin a vă spune că din start am apreciat design-ul plăcut, recipientele rezistente și prețurile lor de bun simț.

complex apicol,gama lejer, crema

Crema de zi hidratantă

Crema lejeră de zi hidratantă este potrivită atât pentru tenul normal, cât și pentru cel mixt. Această cremă hrănește și hidratează pielea în profunzime, datorită untului de cacao. Crema de zi din gama Apidermin Lejer are și un factor de protecție de 15. Acest lucru mi s-a părut extraordinar de util, deoarece eu uit întotdeauna să mă dau cu cremă de protecție solară și știm cu toții cât de mult afectează soarele puternic pielea. De asemenea, crema de zi hidratantă conține lăptișor de matcă și vitamina E, care luptă împotriva razelor UV, protejându-ne astfel tenul.

Am testat această cremă de zi hidratantă și pot să spun că mi-a plăcut! Are o textură plăcută și un miros plăcut. Inițial mi s-a părut că lasă tenul gras, dar am observat că în aproximativ 15 minute nu am mai avut această senzație. Crema hidratantă de zi Apidermin Lejer costă acum 12,92 RON.

Crema regenerantă pentru noapte

Crema regenerantă pentru noapte se adresează, de asemenea, tenului normal sau mixt. Această cremă ajută la regenerarea celulelor pielii, în timpul nopții. Și această cremă conține unt de cacao și vitamina E. Vedeta acestei creme ar fi lăptișorul de matcă, prezent și în celelalte produse din gama Apidermin Lejer. De asemenea, conține ulei de sâmburi de caise și vitamina A.

Am aplicat această cremă regenerantă pentru noapte, după demachiere (atunci când a fost cazul) și tonifiere. Față de crema hidratantă de zi, crema regenerantă de noapte este mai grasă. Fiind folosită pe timp de noapte, pe mine nu m-a deranjat. Prețul actual al cremei este 14,34 RON.

Crema pentru ochi activ anticearcăne Apidermin Lejer

Crema pentru ochi activ anticearcăne conține, de asemenea, lăptișor de matcă și vitaminele B, C, D, E. Această cremă anticearcăne promite să facă pielea din jurul ochilor mai fină, să lupte împotriva formării ridurilor fine din jurul ochilor și împotriva formării cearcănelor.

În această perioadă, în care dorm puțin, acest produs a fost mai mult decât bine-venit. Eu am aplicat crema dimineața și am observat că pielea din jurul ochilor avea un aspect proaspăt, hidratat. În prezent, acest produs costă 11,21 RON.

apidermin lejer

Lapte demachiant lejer

Laptele demachiant lejer se adresează tot tenului normal sau celui mixt și ajută la îndepărtarea cu succes a machiajului. Ca și celelalte produse a gamei Apidermin Lejer prezentate până acum, laptele demachiant conține unt de cacao, lăptișor de matcă, vitamina A și E.

În ultima vreme nu prea m-am machiat, dar am făcut-o suficient cât să pot testa laptele demachiant lejer. Fără a folosi o cantitate prea mare, am reușit să îndepărtez cu succes machiajul fără să mă usture ochii. Cu alte cuvinte, își face treaba și hrănește și pielea, în același timp. Prețul actual al acestui lapte demachiant lejer este de 12,20 RON.

Loțiune tonică hidratantă Apidermin Lejer

Loțiunea tonică hidratantă Apidermin Lejer conține extract de ceai verde și lăptișor de matcă. Această loțiune oferă hidratarea și tonifierea necesară tenului.

Deși în primele trei zile mă ustura ușor pielea după folosire, acest produs a devenit preferatul meu, din gama Apidermin Lejer, deoarece îmi lasă tenul curat și o senzație de prospețime. În primele minute după utilizare, lasă piele puțin lipicioasă, dar nu durează mult și revine la normal. Loțiunea lejeră, costă acum 11,48 RON.

Voi ați folosit produsele din această gamă? Dacă nu, vă tentează?

You may also like...

37 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Nu le-am folosit încă, dar după ce am citit articolul tău, mă tentează.

  2. Nu am folosit niciun produs de la acest brand, da mă tentează să cumpăr crema pentru ochi, uneori am probleme cu cearcănele și nu știu cum să scap de ele.

  3. Abisuri spune:

    Ce mă bucur că au reînviat brandul. Eu foloseam apidermin acum 30 de ani. Era super ok. Puțin prea gras însă. Acum pare ca e și pentru te uri mixte, grase. O sa îl caut sa îl încerc în noua formula.

  4. Raluca Anghel spune:

    Sigur am sa incerc cateva dintre produsele propuse de tine, par stilul meu. Multumesc pentru recomandări

  5. Valeria Chertes spune:

    Mi se par produse foarte bune,sa le folosești cu drag.

  6. daliana spune:

    Apidermin? Crema copilariei mele 🙂

  7. Angela Tudose spune:

    Bune produsele astea! Am folosit și eu multe din ele!

  8. DanaC spune:

    Interesant. Nu știam de ele, dar par că au efect după cum ai descris că se simte pe piele. Acționează. Văd că prețurile sunt accesibile, prin urmare mă duc pe site să văd ce mai au. Mersi pentru recomandare!

  9. Dorina spune:

    Nu le-am încercat, dar mă tentează s-o fac. Mulțumesc pentru recomandare!

  10. Dana spune:

    Cu siguranță sunt foarte bune! O să încerc crema pentru zona ochilor, neapărat!

  11. Mona spune:

    Personal folosesc doar cremă de zi și asta destul de inconstant, din păcate. Îmi plac ingredientele și prețul la aceste produse. Eu am observat că dacă o cremă se adresează tenului mixt va lăsa mereu o senzație de încărcare a tenului, de “gras”, mai ales celor cu ten normal. Și e firesc să fie așa. Sunt convinsă că la un ten mixt (cu zone mai multe de deshidratare) nu mai e așa tare senzația. E concepută să mulțumească pe toată lumea 🙂

  12. Georgiana spune:

    Nu am folosit pana acum produse de la acest brand, dar dat fiind faptul ca am tenul mixt, cred ca mi-ar fi bune. Crema anticercan mi se pare destul de interesanta.

  13. Silvia spune:

    Cu siguranță sunt bune!Să le folosești cu plăcere!

  14. Otilia Dima spune:

    Cu siguranta sunt bune, au si preturi foarte atractive, dar eu sunt alergica la produse apicole. Adica nu pot manca. Nu stiu daca pot folosi produse cosmetice, daca nu ar avea efecte adverse. In general m-am ferit de teama.

  15. Am folosit si eu cateva produse Apidermin si chiar mi s-au potrivit.

  16. Illusion spune:

    Am folosit mai demult o cremă Apidermin, dar era cam prea onctuoasă pentru tenul meu. Totuși, aș încerca noua gamă, pare să fie mai potrivită pentru mine.

  17. Ana Maria Chiperi spune:

    Interesante produse! Nu am folosit până acum nici un produs di această gamă, dar nu este tarziu să le incerc se acum înainte. Mulțumesc pentru recomandare!

  18. Sin Rodica Ionela spune:

    Ador produsele naturale si chiar o sa incerc aceasta gama recomandată de tine

  1. 30 iunie 2019

    […] Se șterge ușor cu demachiant. Eu am folosit laptele demachiant din gama Apidermin Lejer. […]

  2. 13 iulie 2019

    […] minune”, vă invit să o faceți și să îmi spuneți părerea voastră despre ele. Voi ce produse pentru îngrijirea tenului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *