Sărbători de neuitat cu setul de papioane family by Ioana Fodor

Foarte repede au trecut Sărbătorile Pascale de anul acesta. Fiecare zi a fost plină pentru noi și am de gând să vă povestesc zilele acestea tot ce am făcut, pe unde am fost, ce am văzut și cum ne-am distrat. Voi începe cu începutul, și anume ziua de Paște.

set de papioane family

Am început ziua în mod tradițional, spălându-ne cu un ou roșu și un bănuț. Apoi am luat anafura, ne-am bucurat de cadourile primite de la așa zisul iepuraș și ne-am așezat la masa plină cu tot felul de preparate delicioase, pregătite de mama. Înainte să ne așezăm la masă, am dorit să facem senzație, așadar, ne-am accesorizat ținutele cu setul de papioane family by Ioana Fodor. Au arătat absolut fabulos, cum ar spune una dintre prietenele mele! Imprimeul cu bufnițe s-a dovedit a fi de efect, dându-le ținutelor noastre un aspect unic și imposibil de neremarcat. Papioanele noastre au fost apreciate de fiecare musafir care ne-a trecut pragul pentru a ciocni ouă roșii cu noi, dar și de prietenii noștri din mediul online, după ce am postat poze pe rețelele de socializare. Acest set de papioane family by Ioana Fodor, ne-a scos ținutele din anonimat și avem de gând să le purtăm și cu alte ocazii. Micuții mei au arătat minunat! Maia a fost extrem de încântată de papionul tip fundiță. Albert a mai avut papion la ținuta sa de botez, dar mult mai mult mi-a plăcut acesta cu bufnițe.

De ce să alegi setul de papioane family by Ioana Fodor

  • Ioana ține cont de ceea ce îți dorești. Nouă ne-a plăcut foarte mult imprimeul cu bufnițe. Deși nu mai realizase papioane tip fundiță din materialul cu acest imprimeu, a încercat pentru noi, iar rezultatul a fost excepțional, după cum puteți vedea și voi în poze.
  • Papioanele Ioanei Fodor sunt de calitate. Mi-a plăcut foarte mult materialul din care sunt făcute. Papionul meu tip fundiță și cel al lui Albert, au trecut deja și proba curățării. Deși am sperat să nu se întâmple, bebe ne-a murdărit pe amândoi. Am curățat papioanele așa cum ne este recomandat pe bilețelul care însoțește setul la livrare și acum arată ca noi.
  • Dacă nu ești mulțumit de produsul achiziționat, îl poți returna.
  • Dacă produsul de deteriorează în primul an, se poate repara gratuit.
  • Primești consiliere gratuită, care te ajută să alegi produsul potrivit pentru stilul tău sau al familiei tale.

Ce ziceți de papioanele noastre? Voi aveți seturi de papioane family? Aveți alte Accessories by Ioana Fodor? Eu recunosc că am pus ochii și pentru ceva accesorii potrivite pentru Crăciun.

You may also like...

29 Responses

  1. Ana Maria Chiperi spune:

    Imi plac foarte mult aceste papione, sunt minunate! Nu știam de acest site, dar o să arunc o privire.

  2. Dana spune:

    M-am îndrăgostit de aceste papioane, minunate! Iar voi ați fost la fel, purtându-le.

  3. anasylvi spune:

    Sunt foarte simpatice, aceste papioane! felicitari pentru look!

  4. Eva Anca spune:

    Superb setul si superba familie!

  5. Catalina Coman spune:

    Chiar ca sunt absolut fabuloase. Si noi avem un set minunat, facut de Ioana.

  6. Silvia spune:

    Frumoși și voi si setul de papioane!!!!

  7. Cornel spune:

    Într-adevăr frumoase!!!

  8. Mona spune:

    Hihi, ce drăguț! Sunteți foarte frumoși! Nu sunt fană papioane, dar la copii și la alții le apreciez mult! Iar imprimeul cu bufnițe chiar a fost de efect!

  9. Simpatice papioanele, pot fi oricând un cadou inspirat 🙂

  10. Illusion spune:

    V-am admirat papioanele (mai ales pe al tău) încă de când am văzut pozele pe Facebook. Sunt foarte frumoase și elegante, și vesele deopotrivă 🙂

  11. Oana M spune:

    Eu nu port papion, dar îi iau soțului meu modele dragute. Cel mai mult îmi plac cele cu model pe fond de culoare închisă sau cele de lemn.

  12. Laura spune:

    Sunteti adorabil! Mi-ai dat o idee foarte buna! Multumesc!

  13. Mirela-Carmen spune:

    Sunteti minunati si papioanele sunt superbe!!! Ati ales bufnitele… preferatele mele. Trebuie sa am si eu papioane ca ale voastre. Multumesc pentru recomandari si ideie!

  14. DanaC spune:

    Ahhh, ce drăguțe sunt! Cât de frumoși sunteți voi! M-am îndrăgostit! Bufnițele îmi plac foarte mult. Faină tare alegerea!

  15. Monea Simona spune:

    Ioana Fodor este foarte talentată…iar voi arătați divin…ai o familie minunată…

  16. Georgiana spune:

    Ah, cat de dragute sunt! Se vede ca Ioana pune timp si suflet in aceste mici accesorii ❤️

  1. 30 martie 2020

    […] handmade oferit de ea. Dar nu e de mirare, deoarece face lucuri superbe. Noi avem două seturi de papioane family realizate de Ioana și le purtăm cu drag de fiecare dată când avem […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *