Captură la dublu ( The heat) – impresii film

Nu prea văd eu filme apărute recent. Pentru mine aproape toate sunt noi, deci mă mulțumesc și cu cele apărute în anii trecuți. Înainte, orice moment liber prindeam, citeam. Acum, de când cu Albert, am parte de mai multe filme, deoarece le pot vedea în timp ce îl țin în brațe sau îi dau jucării să le arunce pe jos. Tot la TV am văzut și The heat, comedia despre care vă voi vorbi azi. În rolurile principale joacă două actrițe dragi tare mie, Sandra Bullock și Melissa McCarthy.

Pe Sandra Bullock am văzut-o de curând în Bird Box – Orbește, iar pe Melissa McCarthy am văzut-o săptămâna trecută într-o altă comedie, Hoața de identitate.

The Heat – o comedie savuroasă

Shannon Mullins (Melissa McCarthy) este o polițistă dură. Este genul de polițist care nu acceptă niciun fel de scuză sau prostioară din partea celor care greșesc și apelează la tot felul de metode brutale, atunci când e nevoie. Shannon nu are o relație prea grozavă cu familia, deoarece și-a băgat fratele la închisoare. Totuși, ea este convinsă că a făcut ceea ce trebuia.

the heat melissa

Sarah Ashburn (Sandra Bullok) lucrează pentru FBI. Ea nu are familie și se dăruiește total muncii ei, fiind foarte pricepută. Sarah are promisă o promovare, dar mai întâi trebuie să rezolve un caz. Soarta face ca acest caz să o aducă în preajma polițistei Shannon Mullins și chiar de la început cele două nu se înțeleg prea bine. Neavând de ales, încep să lucreze împreună. Parcursul lor este absolut savuros și inevitabil cele două se apropie.

Mi-a plăcut mult Captură la dublu (The heat). Filmul a apărut în 2013, dar pentru mine este, cum spuneam și în introducere, nou nouț. Atunci când aleg un film chiar nu mă interesează anul apariției. Mai degrabă mă ghidez după actorii care joacă, genul sau subiectul lui.

Voi ce fel de filme preferați? Ați văzut The heat? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara.

You may also like...

26 Responses

  1. Raluca Anghel spune:

    N-am văzut The heat dar sigur am sa-l vad. Sandra Bullok este una dintre actritele mele preferate dintotdeauna. Multumesc pentru recomandare

  2. Illusion spune:

    Nu prea sunt adepta comediilor. Îmi plac dramele, filmele de acțiune, cele cu eroi, romantice și filmele istorice. Multe comedii îmi par tampițele, dar Heat nu pare așa. Mulțumesc de recomandare.

  3. Cristian spune:

    Nu am văzut The heat, dar pare a fi ceva interesant. Poate îmi fac timp să-l vizionez! 🙂

  4. Almona spune:

    Filmul ăsta are toate ingredientele: comedie polițistă și Sandra Bullok. Musai să-l văd.

  5. Laura spune:

    Mi-a plăcut mult filmul! :*

  6. Eva Anca spune:

    Ce interesant pare filmul ăsta! Ar trebui să îl văd și eu. Mulțumesc pentru recomandare!

  7. Dana spune:

    De 3 ori, da! Imi plac mult ambele actrițe , clar e un film de care mă voi bucura! Mulțumesc pentru recomandare!

  8. Silvia spune:

    O recomandare bună!

  9. Mirela-Carmen spune:

    Sandra Bullock și Melissa McCarthy, doua dintre favoritele mele! Multumesc mult pentru recomandare. Nu am vazut filmul, dar… daca este si Sandra in el… cu siguranta vreau sa-l vad. Are ea un stil, pe care… eu il gust din plin. 🙂

  10. Elvira spune:

    Îmi plac comediile și în ultima vreme nu prea am reușit să văd. Mulțumesc de pont.

  11. L-am vazut si eu si m-am amuzat copios. Imi plac tare mult actritele astea doua.

  12. Georgiana spune:

    Nu am vazut acest film, dar dat fiind faptul ca protagonista e Sandra Bullock atunci sigur e o comedie buna. Acum imi vine in minte The Proposal

  13. Ana Maria Chiperi spune:

    Nu l-am văzut, dar cu siguranță că o să-l văd!

  1. 30 septembrie 2021

    […] este un film tragic, dar și ușor amuzant în același timp. Actrița principală este Melissa McCarthy, pe care eu pur și simplu o ador. Este naturală și joacă extraordinar de bine, indiferent de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *