Nou În bibliotecă Mai 2019

Mai a fost o lună plină, dar frumoasă și mă bucur că am reușit să citesc atât de mult. Dar nu doar am citit. Am reușit să scriu destul de des pe blog, dar și să adaug în bibliotecă câteva cărți interesante și un minunat semn de carte. Șase cărți, care promiteau povești deosebite, au ajuns la mine din diferite colțuri ale țării și țin să le mulțumesc tuturor pentru asta!

carti noi 2019

Cărți noi în bibliotecă

O parte dintre cărțile primite în luna Mai le-am citit deja, cealaltă parte urmează cât de curând.

Puntea suspinelor de Nieves F. Joy. Am mai citit romanul Suflet rebel, semnat de Nieves F. Joy, așadar, nu am niciun fel de emoție în legătură cu această carte. Chiar cred că îmi va plăcea. Mulțumesc autoarei pentru carte!

IT de Stephen King. Zilele trecute am terminat de citit acest roman horror și mi-a plăcut. Mai multe despre el v-am spus deja aici. Mulțumesc, Libris!

Toate trecuturile noastre de Cristin Terrill. Nu e prima carte semnată de Cristin Terrill pe care o citesc. Prima dată am citit Dispariția lui Daniel Tate și mi-a plăcut foarte mult, atât povestea, cât și modul în care a fost scrisă. Toate trecuturile noastre s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Mulțumesc Editurii Corint pentru carte!

Fără limite de Nora Roberts. Nora Roberts este una dintre autoarele mele preferate. Îmi place mult cum scrie și are romane pe care le recomand fără rețineri. Dacă ar fi să dau acum exemple, în minte îmi vin Martora, Obsesia și cele două volume din Refugiu. Mulțumesc, Libris, pentru carte!

O fată din bucăți a venit de la Storia Books și abia aștept să o citesc. Mulțumesc!

Copiii libertății de Marc Levy este în curs de citire. Până acum îmi place. Mulțumesc, Libmag!

Cum vi se pare lista mea?

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Foarte frumoasa lista! Sa ai lecturi cat mai placute si sa adaugi noi carti minunate in biblioteca!

 2. Catalina Coman spune:

  Ce carti frumoase! Una si una.

 3. Dana spune:

  O listă tare frumoasă!

 4. Nieves spune:

  Cu tot dragul!
  Lecturi plăcute!

 5. Numai minunății! Să te bucuri de lecturi plăcute! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *