Cartea lunii Iunie 2019

M-am tot gândit dacă să fac acest articol, dat fiind că am citit doar trei cărți în luna Iunie. Totuși, una dintre ele a avut aproape 800 de pagini, deci nu stau chiar rău. Plus că în Iunie două săptămâni nu am stat acasă, iar în concediu nu am reușit să citesc mai mult de 100 de pagini. Acestea fiind spuse, cred totuși că stau destul de bine. Dar tot intenționez să recuperez luna aceasta. Sper să îmi iasă și să mai golesc raftul cărților pe care doresc să le citesc cât mai curând.

carti noi

După cum spuneam mai sus, în Iunie am citit doar trei cărți. Fiecare dintre ele mi-a plăcut foarte mult. Sunt trei cărți diferite și ca gen și ca stil, deci fiecare ar merita titlul de Cartea lunii. Aceste trei cărți aparținunor autori pe care i-aș citi oricând și a căror cărți intenționez să achiziționez și în viitor.

Cele trei cărți citite în luna Iunie sunt:

Prima carte citită în luna Iunie a fost IT de Stephen King. Acest autor este un maiestru al genului horror și al thriller-ului cu accente horror. M-am convins de acest lucru citind Misery și Dolores Claiborne. Amândouă mi-au plăcut, dar thriller-ul a primat. IT se încadrează în genul horror și mi-a plăcut mai mult decât Misery. Cu toate acestea, mi s-a părut că a fost puțin prea lungă. Mai multe v-am spus deja în recenzie, adică aici.

A doua carte citită a fost Copiii libertății de Marc Levy. O carte impresionantă despre război, despre nedreptate și despre dorința de a schimba ceva. Mai multe despre ea v-am vorbit aici.

Cea de-a treia carte pe care am citit-o în luna Iunie este O fată din bucăți. Am început-o în concediu, dar am reușit să o termin după ce m-am întors acasă. O carte care nu te poate lăsa indiferent și despre care v-am vorbit aici.

Titlul de Cartea lunii merge la ultima carte citită, O fată din bucăți. Mi-a plăcut mult și încă este prezentă în mintea mea.

Pentru voi care a fost cartea lunii Iunie?

You may also like...

7 Responses

  1. Eva Anca spune:

    De It sunt și eu curioasă, am văzut doar filmul. Și “O fată din bucăți” mă tentează de când ți-am citit recenzia.

  2. anasylvi spune:

    Frumoase lecturi, felicitari! Am citit opt carti, bune si foarte bune, nu am putut de aceasta data sa aleg cartea lunii. 🙂

  3. Laura spune:

    Minunate cărți! La mine e cam greu sa decit cartea lunii! Am avut o luna in care am descoperit multe carti foarte bune!

  4. Silvia spune:

    Frumoase cărți!!!!

  5. Dana spune:

    Niște cărți minunate! Pe toate vreau să le citesc. Eu nu pot întocmi clasamentul:)))

  6. O fata din bucati si eu vreau sa o citesc. 😀

  1. 5 iulie 2019

    […] nu am apucat să citesc prea mult în Iunie, cărți noi am reușit să adun. Prietenii și colaboratorii mei au avut grijă de asta, iar eu le […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *