Notino Black Friday – momentul să îți întregești trusa cosmetică

Nu știu dacă ați aflat deja că, începând de astăzi și până pe 14.07.2019, avem parte de Notino Summer Black Friday. De mult timp așteptam reduceri la cosmetice de calitate. E important să folosim produse de calitate pentru îngriirea tenului. De aceea mă bucur că black friday 2019 cuprinde și cosmeticele oferite de unele branduri de top.

black friday

Trebuie să recunoaștem că cele mai folosite produse sunt cosmeticele. Pe mine un parfum bun mă ține mult timp, deoarece nu folosesc doar unul și probabil la fel faceți și voi. Totuși, produsele cosmetice sunt folosite zilnic și se termină mult mai ușor. De asemenea, dacă un parfum vine la pachet cu propriul aplicator, pentru cosmetice avem nevoie de diferite accesorii și ustensile pentru a le putea folosi cu succes. Așadar, dacă e să profit de vreo reducere, atunci voi profita de black friday cosmetice.

De Black Friday poți să îți comanzi orice îți poftește inima

De data aceasta Dermacol este brandul pe care doresc să îl folosesc. Acest brand are tot ce îmi doresc. De la ustensile la farduri sau chiar și parfumuri. Recunosc că nu m-am putut abține și am aruncat o privire și la parfumuri. Iar Dermacol Peach Blossom & Lilac mă atrage ca un magnet. Este un parfum floral, care poate fi folosit în fiecare zi. Îmi pare perfect pentru perioada aceasta de vară, fiind o combinație interesantă de note de citrice și florale. Nu mai spun că brandul Dermacol are și produse pentru bărbați. Așadar, rezolv toate achizițiile într-un singur colet și la un preț bun, deoarece voi folosi codul de reducere de 20%, reducere20.

Știți care este partea cea mai bună? Acest cod de reducere poate fi folosit, în această săptămână, la 50 de branduri de pe site-ul Notino. Deci puteți să vă cumpărați orice vă poftește inima. Dacă vă stă gândul la un parfum sau la un fond de ten ceva mai scump, acum este timpul să îl cauți pe site. Notino Black Friday este ocazia perfectă pentru a-ți întregi trusa cosmetică și nu numai. Voi aveți de gând să profitați?

You may also like...

10 Responses

  1. O, da, da! Si eu vreau sa profit de reduceri. Am ochit deja cate ceva.

  2. Eva Anca spune:

    Of, ce tentație! Am un wishlist luuuung de tot!

  3. Dana spune:

    Pt o acoperire mare, Dermacol e perfect, insa aplicat doar local, pe zonele afectate, pe toata fata nu confera un aspect natural. Eu il folosesc de ceva timp si sunt multumita, acopera tot ceea ce am nevoie. Multumesc pentru pomt, voi da o raita pe Notino!

  4. Silvia spune:

    Tentații,Tentații!!!!

  5. Almona spune:

    Uf, dacă știam de Notino Black Friday, nu reînnoiam stocul de cosmetice. Dar tot mai e loc de un parfum.

  6. Deja am profitat și eu de reducerile de vara de la Notino, nu aveam cum sa le ratez.

  7. Mirela Marin spune:

    Când te aștepți mai puțin, vine Notino cu o reducere.
    Mulțumesc pentru informație, fug pe site 🙂
    Cine rezistă tentației?

  8. Mi-ai atras atentia cu acel parfum. Unde poate fi mirosit inainte de comanda?

  9. Oana Durican spune:

    Am inteles ca sunt reduceri la multe articole pe Notino. Merg si eu sa vad ce imi pot comanda!

  1. 15 octombrie 2020

    […] Eveline Cosmetics #Clean Your Skin. Această cremă hidratează foarte bine tenul și are și efect matifiant, prevenind luciul pe care nu îl agrează nimeni. Ajută la controlarea sebumului și limitează apariția punctelor negre. La fel ca și crema de la Ziaja, despre care am vorbit mai sus, poate fi aplicată și în timpul zilei și seara. Costă 16 lei pe Notino. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *