O nouă comandă de pe Pentru corpul tău

După ce am dat prima comandă pe Pentru corpul tău, abia așteptam să o dau și pe a doua. Acolo găsesc produse bune, diverse și îmi vin până la ușă, într-un timp scurt. Să vă mai spun și că sunt foarte bine ambalate și că nu îmi fac griji că ar putea ajunge deteriorate? Ei bine, eu sunt mulțumită de acest site și astăzi vreau să vă arăt ce mi-am luat în ultima comandă plasată.

Și de data aceasta am luat două categorii de produse. Mai exact, produse pentru noi și produse pe care să le folosesc la treburile de zi cu zi.

produse pentru casa, pentru corpul tau

Produse pentru noi

Am luat un săpun solid Nivea. Fiind încă nefolosit în momentul plecării în concediu, l-am luat cu noi și l-am folosit de fiecare dată când a fost nevoie. Săpunul solid de la Nivea hidratează bine pielea și o lasă plăcută la atingere. Are un parfum subtil și plăcut.

Crema epilatoare Epilex Aloe Vera & Argan Oil de la Farmasi, a ajuns în coșul meu datorită uleiului de argan. Știind cât de benefic este arganul pentru piele, am preferat ca de data aceasta să o încerc pe aceasta. Mai sunt și alte variante pe site, tot de la Farmasi și am de gând să le încerc și pe acelea. Sunt mulțumită de crema epilatoare Epilex Aloe Vera & Argan Oil. Am folosit-o în ultima perioadă și și-a făcut treaba, deși a fost necesar să o las să acționeze mai mult decât era indicat în instrucțiuni.

Creionul de ochi Lovely Kajale Intens Color 01 este de un negru intens, așa cum îmi place mie. L-am folosit în ultima perioadă și mi-a plăcut. Am putut face ușor un contur cu el și nu mi-a dat bătăi de cap la demachiere.

Șamponul delicat pentru copii Johnson’s Baby, e nelipsit de la noi din casă. Îl folosesc pentru ambii copii și ne place mult. Lasă părul curat și plăcut la atingere.

Pentru mine mi-am luat și o perie de păr cu mâner de lemn Siebel. Este surprinzător de bună, nu trage și nu rupe firul de păr. Este ușoară, în ciuda faptului că este din lemn.

Produse pentru casă de pe Pentru corpul tău

Balsamul de rufe Efekt Suave are 2 litri, un ambalaj practic, fiind ușor de manevrat. Mirosul este puternic și extrem de plăcut, oferindu-le rufelor prospețime.

Am luat și un detergent pardoseli Cif Lavanda 1000 ml. Îmi place detergentul. Are un parfum intens și plăcut. Curăță pardoselile fără a depune un efort prea mare.

Acestea sunt produsele din cea de-a doua comandă de pe Pentru corpul tău. Produse uzuale, de care avem nevoie lunar. Voi ați comandat ceva de pe acest site?

You may also like...

15 Responses

  1. Dana spune:

    Inca nu am comandat, insa ma atrage balsamul pentru rufe, caut unul care sa persiste. Multumesc pentru recomandare.

  2. Eva Anca spune:

    Să le folosești cu plăcere! Și mie îmi place tare mult site-ul.

  3. Madi spune:

    Să le folosești cu drag! Îmi face cu ochiul..chiar creionul de ochi 🙂

  4. Almona spune:

    Încă nu am comandat de la Pentru corpul tău. Sunt mai de modă veche și imi plac magazinele clasice. Dar mă tentează balsamul de rufe

  5. anasylvi spune:

    Nu am comandat, insa tot balsamul de rufe ma tenteaza si pe mine. Liliacul este una dintre aromele mele preferate. <3

  6. Mirela Marin spune:

    Îmi place Pentru corpul tău, fac și eu comenzi și sunt încântată de prețuri și calitate.
    Mă tentează crema epilatoare și balsamul pentru rufe din comanda ta.

  7. Silvia spune:

    Toate foarte utile!!!!

  8. Elvira spune:

    Nu am comandat până acum. Dar e bine de știut.

  9. CRISTINA ALBU spune:

    Să le folosești cu plăcere! Eu nu-s mare fan cumpărături online, e drept că nici nu prea cumpăr cosmetice, iar în ceea ce privește produsele de curățenie le prefer pe cele semi-profesionale. De exemplu, produsele de la Sano îmi plac super mult, mai ales că le găsesc și în supermarket 🙂

  10. Angela Tudose spune:

    Nu stiam de site-ul aceata. O sa-l testez, nam cum sa rezist. Merci de pont!

  11. Nu am comandat de aici. De fapt, e prima data cand aud de acest magazin, iar recenzia ta mă face sa ii dau o șansă si sa incerc o primă comanda.

  12. Eu dau destul de des comenzi la ei. Au super preturi. 😀

  13. Laura spune:

    Sa le folosesti cu drag!

  14. Cornel spune:

    Să le folosești cu plăcere!

  1. 12 septembrie 2019

    […] Voi comandați de pe Pentru Corpul Tău? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *