Top 5 cupluri din cărțile de dragoste

Sunt o mulțime de cărți de dragoste care mi-au plăcut de-a lungul timpului și o mulțime de cupluri care mi-au fost dragi. M-am gândit că este cazul să le scot și eu puțin în față și să vi le prezint și vouă. Articole de genul acesta am tot văzut prin blogosferă și tare mi-a plăcut ideea. Sper să vă placă și vouă!

cupluri
Imagine de Daniel Park de la Pixabay

Primul cuplu este un cuplu proaspăt descoperit, într-o carte cu adolescenți și cu aspecte fantasy. Mă refer la Blestemul mării de Shea Ernshaw. Penny și Bo sunt sunt simpatici tare. Mă refer la relația lor din sezonul Shon. Cei care au citit cartea vor ști de ce am ținut să precizez asta, iar cei ce vor citi cartea, vor înțelege atunci.

Al doilea cuplu pe care îl îndrăgesc este din romanul P.S. Te plac de Kasie West. Lily și corespondentul său anonim sunt de-a dreptul dulci. Foarte mult mi-a plăcut cartea și cuplul format de ei.

Al treilea cuplu romantic pe care îl simpatizez îl găsiți în Mesaj de departe de Nicholas Sparks. Mă refer la cuplul Chaterine – Garrett. Deși i-am observat doar din scrisori, m-au cucerit. O iubire și o relație matură.

Al patrulea cuplu romantic despre care vă voi vorbi astăzi, în acest articol, este cuplul Sadie și Des din Nebunie de-o vară de Tracy Brogan. Un cuplu amuzant și relaxat. Foarte mult mi-a plăcut cartea și v-o recomand pentru perioada aceasta.

Al cincilea cuplu din top-ul de astăzi îl găsiți în Nopți în Rodanthe de Nicholas Sparks. Adrienne și Paul m-au cucerit total. Deși au trecut doi ani și ceva de când am citit cartea, încă mă trezesc cu gândul în Rodanthe.

Ce zicți de cuplurile alese de mine? Vă sunt cunoscute?

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am citit doar prima și ultima carte din lista ta și sunt de acord cu tine. Minunate cupluri!

 2. anasylvi spune:

  Doar al doilea cuplu mi-e cunoscut, imi plac mult. Pe prima carte am pus si eu ochii, iar Sparks, din tot ce am citit despre cartile lui, nu prea e genul meu.

 3. Dana spune:

  Nu i-am cunoscut pe niciunul, dar par a avea povești frumoase.

 4. Silvia spune:

  Povesti minunate!!!!

 5. Olala, doar Nebunie de-o vara am citit. Mi-a placut de ei. 😀

 6. Tudose Angela spune:

  Am citit doar P.S. Te plac și-mi aduc aminte că mi-a plăcut mult de cei doi. Am perioade cand chiar imi place sa lecturez povesti de dragoste.

 7. La următoarea comanda o sa cumpar o carte menționata de tine, nu știu dacă sa cumpar Blestemul marii sau Mesaj de departe.

 8. Georgiana spune:

  Nu am citit nicio carte din cele mentionate de tine, dar pe pun pe lista. Vreau sa le cunosc si eu!

 9. Mirela Marin spune:

  Din păcate, niciunul dintre cele 5 cupluri nu-mi sunt cunoscute. Datorită ție, le voi cauta și cunoaște.
  Mulțumesc!

 10. anasylvi spune:

  Intre timp am citit si Blestemul marii, mi-au placut si mie cei doi!

 11. Mary Decret Puiu spune:

  Încă nu am citit despre nici unul dintre cele 5 cupluri

 12. Stoica. Viorica spune:

  Al trilea cuplu imi amintesc ceva la un moment dat dintr o poveste a unei prietene , eu nu am citit pe nici una din pacate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *