1-ul pe lista morții – James Patterson

Încă de când am citit Invizibil, mi-am dorit să mai citesc ceva scris de James Patterson. Am vrut să mă conving în privința acestui autor, iar 1-ul pe lista morții m-a ajutat să fac acest lucru. Îmi place mult stilul lui. Foarte mult, aș putea spune. Deja am început să-i urmăresc cărțile pe Libris și intenționez să citesc tot ce s-a tradus la noi.

1-ul pe lista mortii - james patterson

James Patterson este maestrul deznodămintelor neașteptate. Când te gândești că ai rezolvat misterul, Patterson mai are ceva de zis. În 1-ul pe lista morții, autorul a ales să îndulcească puțin cartea, creând relații de prietenie frumoase, adăugând un strop de speranță și iubire. Ne-a lăsat să ne acomodăm frumos, să ne obișnuim cu o idee și apoi… BUFFF!

1-ul pe lista morții de James Patterson – un thriller captivant

Lindsy este inspector criminalist. Îi place ceea ce face și este extrem de bună. Atunci când este chemată la locul unei crime duble, viața ei este deja dată peste cap, din cauza unor vești neplăcute. Totuși, inspectorul își face mereu treaba și se prezintă la locul crimei. Acolo a fost îngrozită total. Un cuplu proaspăt căsătorit a fost ucis, mireasa „bucurându-se” de un tratament mult mai brutal. Cazul a impresionat-o mult pe Lindsy și se hotărăște să îl prindă pe criminal. Împreună cu noul său partener, Chris, pornește pe urmele monstrului. Cei doi și-au dat seama că urmăresc o pistă greșită atunci când apare o nouă crimă dublă.

Lindsy hotărăște să investigheze crima și separat de echipa de la sediu. Împreună cu alte trei femei puternice și inteligente, pun lucrurile cap la cap. Un procuror, un inspector criminalist, un medic legist și un reporter… Aceasta este echipa care își dorește mai mult ca oricine să prindă criminalul care ucidea și speranța, odată cu tinerele cupluri.

James Patterson – un maestru al întorsăturilor de situație

La un moment dat m-am crezut mare detectiv și eram sigură că am intuit ceea ce se petrecea de fapt. M-am înșelat și recunosc cu bucurie. James Patterson a creat câteva întorsături de situație care m-au luat pe nepregătite și m-au lăsat cu o expresie „$%#”. Da, m-am autocenzurat :-). Chiar și după ce am închis cartea, azi-noapte, târziu, m-am tot trezit gândindu-mă la carte și făcând legăturile necesare.

Mi-a plăcut mult 1-ul pe lista morții de James Patterson! Sunt curioasă care este părerea voastră.

You may also like...

22 Responses

  1. Dana spune:

    Si pe mine m-a cucerit cu Invizibili si, citind recenzia ta şi cu asta! Vreauuuuuu!!!! :)))

  2. Ana Maria Chiperi spune:

    Wow! Trebuie neapărat citită!

  3. Eva Anca spune:

    Super recenzie! Trebuie să citesc și eu ceva scris de autor, am tot auzit de el. Știu că mi-a plăcut și recenzia ta la Invizibil.

  4. Laura spune:

    O vreau! Recenzia ta este tentantă rău de tot! Felicitări!

  5. Almona spune:

    Ador genul ăsta de carte. Îmi place să urmăresc firul și să fac propriul scenariu. Firește, niciodată n-am putut să “prind” criminalul pentru că întotdeauna, autorul păstrează ceva nedezvăluit.

  6. Alex Popa spune:

    Util de știut, un autor pe care nu l-am citit. Recenzia este foarte utilă și sincer să fiu este provocatoare. Unești bine cuvintele pentru a zgândări în mine ideea de a da buzna în librărie și a-l lua ostatic pe librar până scoate cartea sau cărțile…
    Felicitări, Adriana! Ai scris frumos despre o carte care în cuvintele tale pare cel puțin interesantă.
    Mulțam mult!

  7. Raluca Anghel spune:

    Wow ce carte interesanta! Imi place mult recenzia ta. Trebuie sa o citesc si eu sa ma conving 🙂

  8. Silvia spune:

    O prezentare

  9. Oana spune:

    Ah, am atât de multe cărți începute, altele pe care mi le-am cumpărat și pe care nici măcar nu le-am deschis… Dar mulțumesc pentru sugestie, eu continui să îmi iau, pentru că știu că va veni și momentul lor. 😀

  10. Da, da, da! Asta clar e pentru mine. 😀

  11. nicoletaliana spune:

    Frumoasă recenzie! Nu am citit încă nimic de acest autor, dar sper să citesc cât mai repede. 😉

  1. 7 septembrie 2020

    […] mai e nicio supriză pentru nimeni faptul că îmi plac cărțile de la Editura RAO. La ei găsesc thrillere foarte bune, povești frumoase de iubire, despre război, pierderi, viață sau orice mi-aș putea dori. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *