Trei ținute noi de pe Femme Luxe

Știți deja că mi-a intrat în obicei să comand de pe Femme Luxe, site-ul cu haine de damă extrem de frumoase. Deși la început aveam rețineri, deoarece îmi era frică să plasez comenzi în afară, acum sunt extrem de liniștită și aștept cu interes fiecare comandă. Nu există moment în care să intru pe site-ul lor și să nu găsesc ceva potrivit pentru mine, ceva ce mi-aș dori. După cum v-ați dat seama, dacă m-ați urmărit, până acum mi-am luat tricouri, cămăși, treninguri, blugi și pantaloni. Toate comode și frumoase. Acum, de o bucată, mă tot uit la rochiile lor și încerc să îmi fac curaj să îmi aleg una. Cu rochiile treaba e puțin mai dificilă.

Dacă îmi comand rochii de pe internet, neapărat mă uit să fie din voal, deoarece se așază bine și nu scoate în evidență părțile pe care doresc să le ascund. Fără să probez nu mi-am luat niciodată vreo rochie din alt material. Cele de pe Femme Luxe sunt extrem de frumoase. Reținerea mea vine din fapul că nu îmi dau seama exact cum vine pe corp, modelele fiind în genul lui Kim Kardashian, iar eu nu sunt nici pe departe același gen. Ei bine, mă mai gândesc și poate fac o încercare. Dar până atunci, mai bine vă prezint piesele vestimentare pe care le-am ales, în ultima mea comandă plasată pe Femme Luxe.

Trei ținute Femme Luxe

Și de data aceasta mi-am ales o cămașă de pe Femme Luxe. Este încadrată în categoria satin dresses, dar este mult prea scurtă pentru gustul meu și de aceea prefer să o port ca pe o cămașă, puțin mai lungă, ce e drept, și întotdeauna cu colați sau blugi strâmți. Colanții pe care i-am purtat în prima zi de școală a Maiei, alături de cămașa proaspăt sosită sunt tot de pe acest site. I-am comandat în una din comenzile trecute. De fapt, face parte dintr-un set, unul dintre preferatele mele. Îmi place cum arată cămașa pe mine, deși parcă e puțin cam colorată pentru gustul meu. O voi purta în momentele în care voi vrea să ies din zona mea de confort, să fiu mai excentrică 😛 .

camasa lunga matase. haine de dama

Haine de damă comode

Treningul de mai jos mi-a plăcut tare mult pe site. L-am găsit în categoria longewear sets a site-ului. Adevărul este că în această categorie mereu găsesc câte ceva care să mă atragă, ceva nou. Atunci când l-am comandat m-am gândit că purtând-ul ies sigur din zona mea de confort și chiar așa e. Are un imprimeu interesant și este extrem de confortabil. Deși bluza este puțin mai scurtă decât mi-aș dori, pantalonii au talia înaltă și arată foarte bine, nu simt nevoia să tot trag de bluză. „Accesoriul” nu e de pe Femme Luxe, dar nu mă saturi nicicum de el, deși îl port deaproape 10 luni 😀 .

trening cu imprimeu femme luxe. haine de dama

Deoarece mi-a plăcut mult tricoul din comanda trecută, mi-am ales unul aproape la fel. Este din același material moale, tot negru, dar cu un alt mesaj imprimat pe piept. Îmi place mult și îl tot port, acum, cât vremea îmi mai permite. Pantalonii 3/4 tot din ultima comandă îi am. Sunt comozi, elastici, iar materialul nu are tendința să se scamoșeze. Are și buzunare în față, lucru extrem de util. Tricoul „love your self” îl găsiți în categoria Tops a site-ului. Dacă vă interesează pantalonii 3/4, îi puteți căuta tot pe acest site cu haine de damă, dar în categoria trousers. Ambele piese vestimentare se por cumpăra în diferite culori, în caz că nu sunteți amatoare de haine negre.

tricou si pantaloni trei sferturi

Haine de damă potrivite

Fiecare piesă vestimentară în parte, îmi place. Pe unele le port mai des, iar pe altele doar ocazional. Deși încerc să ies cât mai mult din zona mea de confort și să îmi iau haine și puțin mai colorate, până la urmă mă întorc tot acolo, în zona mea de siguranță. Partea bună este că pe Femme Luxe găsesc haine de damă pentru ambele zone. Fie că vreau să ies în evidență sau să mă îmbrac comod, dar drăguț, pe acest site găsesc tot ce am nevoie. Bineînțeles că au și haine care, de la o poștă se vede că nu mi s-ar potrivi. Deși îmi plac cum arată, le evit și aleg lucruri care se potrivesc personalității mele și corpului meu.

Voi cum vă alegeți garderoba? Țineți cont de ceea ce vi se potrivește sau luați orice vă place?

You may also like...

26 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Tare faine sunt toate. Să le porți cu plăcere! La treningul ăla m-am uitat și eu.

  2. Eu aleg ceea ce mi se potriveste cu ceea ce am deja in garderoba, dar tin cont si de tendintele modei.

  3. Eu am trecut în ultimă perioada printr-o transformare de stil drastica. Am inceput sa port rochii și fuste mai des, tocuri, materiale mai elegante și să fac combinații pe care acum un an nu as fi făcut. Colegii mei de la birou sunt mereu uimiți. Acum mă vezi in rochie cu pantofi cu toc cui, acum mă vezi in blugi rupți cu sacou și adidași, care app era una din combinațiile pe care nu le-aș fi făcut acum ceva timp.
    Sunt de părere că schimbarea vine de la sine, nu trebuie sa te chinui sa schimbi ceva. O să înceapă să îți placă anumite lucruri și aia e.

  4. Dana spune:

    Îmi plac mult hainele alese, iti vin bine! Treningul e un model tare frumos. Nu pot să cred că spun asta, dar chiar îți stă bine în culorile tale.:)) Să le porți cu drag!

  5. Silvia spune:

    Foarte frumoase toate!

  6. Denisa spune:

    Ce frumoase sunt tinutele. Iti vin tare bine.

  7. Mihuț spune:

    Să le porți cu drag.

  8. Alexa Carmen spune:

    La mine trebuie sa se combine frumos ceea ce îmi place și ceea ce îmi vine bine

  9. Am si eu tricoul si e tare fain. Ma bate gandul sa-mi iau si eu treningul acela, arata tare bine.

  10. Butterfly spune:

    Imi place ce ti-ai ales , si eu aleg de obicei lucruri care mi se potrivesc.

  11. Eu iau ce imi place si las pe locul doi ganditul prea mult la ce mi se potriveste. Faine alegerile tale.

  12. Rokolla spune:

    Imi plac tare mult produsele lor si chiar am gasit niste chestii tare faine la ei

  13. Simona spune:

    Imi plac produsele de la FemmeLuxe. Tare fain iti vin piesele comandate. Imi place ca sunt la moda, dar sunt tare comode.

  1. 27 septembrie 2019

    […] bluză oversized. Am purtat-o cu o pereche de colanți luați tot de pe Femme luxe, în una din comenzile trecute. Am asortat și o pereche de ghete de la Bonprix și m-am bucurat de o zi frumoasă de […]

  2. 20 decembrie 2019

    […] Dar, care sunt acelea, veți vedea în următorul articol. Acum vă voi arăta ce hăinuțe comandate de pe Femme Luxe am purtat în ultima […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *