Foxcraft #1 Vulpile malefice – Inbali Iserles

Toamna aceasta, Maia a primit de la Editura ALL, trei cărți din seria Foxcraft de Inbali Iserles. Toate au coperți fabuloase și atractive și prima reacție la vederea primului volum, Vulpile malefice, a fost wow! Eram sigură că și această serie va fi frumoasă. Toate cărțile apărute la Galaxia Copiilor, care au ajuns pe mâna Maiei, au fost interesante.

vulpile malefice, carti pentru copii

Vulpile malefice are 280 de pagini și formatul cărții este 12×20 cm. Interiorul este alb-negru și nu are ilustrații în interior, exceptând una micuță la începutul fiecărui capitol. Cartea a apărut în 2017 la Galaxia Copiilor – Editura ALL.

Deși Maia a reușit să termine primul volum din Foxcraft, Vulpile malefice, de ceva timp, nu am apucat să vă vorbim despre ea până astăzi. Cartea este plină de magie și aventură. Maia a citit-o puțin mai greu, dar nu m-am mirat. Volumul conține multe cuvinte și expresii noi pentru ea, iar acest lucru m-a bucurat, chiar dacă ei i-a îngreunat treaba. Așa își dezvoltă vocabularul, deci numai de bine. Eram sigură că, prin această serie, Maia va trece la alt nivel în ceea ce privește cititul și cărțile alese. Seria aceasta fiind mai greuță față de ceea ce ea a citit până acum. Foxcraft s-a arătat a fi o serie complexă, care o solicită mai mult și care necesită mai multă concentrare.

Acum a început volumul doi, Bătrânii, dar treaba merge mult mai bine. Deja s-a acomodat cu acest stil de scriere și cu cea mai mare parte din cuvintele noi întâlnite. În plus, se pare că al doilea volum are și ceva mai multă acțiune.

Despre Vulpile malefice – prima carte din seria Foxcraft

În video-ul de mai jos, Maia povestește câte ceva din acțiunea cărții Vulpile malefice – prima carte din seria Foxcraft. Vă invit să o urmăriți și să vă hotărâți dacă poate fi potrivită și pentru copilul vostru.

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte draguta pare cartea asta. Felicitari, Maia!

  2. Mirela Marin spune:

    Cred ca este cel mai minunat lucru sa descoperi cărțile și lumea minunată a lir
    Felicitări Maia!

  3. Interesanta serie! Felicitări, Maia!!! :*

  4. Vulpi malefice? dar sunt atat de dragute!

  5. O carte tare faina care cred ca o sa-i placa si Jasminei!

  6. Dana spune:

    Ce prezentare frumoasă și expresivă! Bravo, Maia!❤

  7. Tare draguta prezentarea. E o isteata mititica.

  8. Andreea spune:

    Bravo Maia….esti o fetiță superbă

  9. Mihaela spune:

    Ce norocoasa esti ca Maia e pasionata de carti. Felicitari pentru fetita minunata pe care o ai dar si pentru alegerile in materie de lectura pentru copii.

  10. Ce dragut, se vede ca se pricepe, te a mostenit.

  11. Dana Stancu spune:

    Super tare este fetița ta. Mi-ar placea sa citească și a mea cu așa plăcere.

  12. Stiu ca a inceput si Amira seria asta, dar cred ca a uitat de ea.

  1. 20 ianuarie 2020

    […] Foxcraft de Inbali Iserles. O serie plină de aventuri, pentru copii. Despre primul volum am vorbit aici, iar despre Bătrânii și Magul urmează să vă spun astăzi câte ceva. Seria este foarte […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *