Ținute Femme Luxe

Și în Ajun de Crăciun trebuie să ne facem puțin timp pentru noi, pentru un strop de relaxare. Așadar, până cresc cozonacii sau fierb sarmalele, ia o cafeluță și citește articolul meu despre ultima comandă plasată pe Femme Luxe, unde am avut piese vestimentare diferite, printre care și o rochie tip cămașă.

V-am spus zilele trecute, în ultimul articol despre hănuțele luate de pe Femme Luxe, că mi s-a pierdut o comandă. Ei bine, nu a fost deloc așa. Comanda a ajuns, doar că nu mi-a fost înmânată. În cele din urmă am intrat în posesia ei. Totul e bine când se termină cu bine, nu-i așa? Totuși, din cauza acestei întâmplări, m-am ales cu două dubluri. Una dintre ele intenționez să o fac cadou. Deja e împachetată și sper să aducă bucurie. Cu a doua încă nu m-am hotărât ce să fac. Dar, cu siguranță va ajunge la cineva care se va bucura de ea.

Instinctul îmi dicta să comand piese vestimentare diferite față de ce aveam în comanda „pierdută”. De aceea m-am plimbat prin categoria bodycon dresses, iar apoi prin categoria bodysuit, de unde mi-am comandat în trecut un body frumos, feminin, elegant. Totuși, îmi plăcuse atât de mult rochia și puloverul, încât am riscat să le am în dublu exemplar decât să nu le am deloc. Nici măcar piesele vestimentare din jumpsuit nu m-au convins să renunț la această idee.

Rochie tip cămașă de pe Femme Luxe

Înainte să vă arăt dublurile mele, vă voi arăta celelalte două hăinuțe pe care mi le-am comandat de pe acest site la începutul lunii decembrie. Deoarece vremea este extrem de prietenoasă și călduroasă pentru această perioadă, am luat hăinuțe destul de subțirele, pe care am reușit să le port deja.

rochie tip cămasa femme luxe

Mi-a plăcut foarte mult această rochie tip cămașă. Mi-a plăcut și pe site, deși fetele o purtau într-o manieră extrem de provocatoare. Îmi place mult și cum îmi stă cu ea. Are o nuanță interesantă de verde. Are capse în loc de nasturi, iar acest lucru mi-a plăcut foarte, foarte mult. Mi se par extrem de practice aceste capse, mai ales că eu încă îl alăptez pe Albert și îmi e mult mai ușor așa. Îmi plac și buzunarele din zona pieptului, dar și faptul că are o curelușă care accentuează talia. Materialul este opac, deci nu se vede nimic prin el. Este plăcut la atingere și comod. În poză este puțin șifonată partea de jos, deoarece îl ținusem pe Albert (care probabil mâncase baterii) vreo oră în brațe. Cu toate acestea, încă arăta aproape decent. Am purtat-o cu colanți. Deși e rochie, e prea scurtă să o port cu dresuri.

Sacou negru Femme Luxe

sacou negru casual

Mi-a plăcut foarte mult acest sacou, pe site-ul celor de la Femme Luxe. Atât de mult încât am riscat să îl comand cu o mărime mai mică decât celelalte haine. Dacă de obicei îmi iau haine mărimea 12/14, acest sacou nu avea această mărime disponibilă și am luat una mai mică. Am zis că dacă nu îmi va fi bun, îl voi oferi cu drag cadou. Se pare că am luat o hotărâre foarte bună. Sacoul îmi vine bine. Este confecționat dintr-un material ușor elastic și se închide cu doi nasturi în față. Merge foarte bine în ținutele casual. Eu l-am purtat duminică, la un eveniment organizat de Asociația Freamăt de Speranță. O asociație care se ocupă de copiii cu dizabilități din zona mea. Am alergat mai bine de trei ore după Albert, iar sacoul nu m-a încurcat deloc, fiind extrem de comod.

Dublurile

Rochia neagră din satin și puloverul crem sunt cele două piese vestimentare, care au ajuns la mine în dublu exemplar. După cum spuneam, puloverul îmi place mult. Este lejer, comod, călduros. Are un model simplu, din linii verticale. Nu îmi pare rău că l-am comandat de două ori. Sper că va fi un cadou de Crăciun apreciat. Cu siguranță mie mi-ar plăcea să primesc un astfel de pulover, indiferent de ocazie.

Rochia neagră de satin e superbă. Dar, după cum vă spuneam și în articolul anterior, îmi este mult prea scurtă. Voi încerca să văd cum arată cu colanți, dar tare cred că tot scurtă mi se va părea. Oricum, una dintre ele o vom modifica pentru Maia, deoarece își dorește mult, iar ca lungime îi vine bine. Cu cea de-a doua încă nu m-am hotărât exact ce o să fac. După cum spuneam și la începutul articolului, cel mai probabil va ajunge la cineva care o poate purta fără griji.

You may also like...

10 Responses

  1. Simona Banica spune:

    Toate tinutele sunt interesante!

  2. Silvia spune:

    Toate sunt frumoase!

  3. Eva Anca spune:

    Sunt superbe. Sa le porti cu drag! Sacoul negru nici nu l-am observat pe site, la tine l-am vazut prima oara.

  4. Foarte fain iti vin toate. 🙂 Abia astept sa vad cum va arata rochita modificata pentru Maia.

  5. geta barabula spune:

    Sunt superbe. Sa le porti cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *