Despre Foxcraft, volumele II și III. Bătrânii și Magul

Acum ceva timp, am primit de la Editura ALL cele trei volume apărute din Foxcraft de Inbali Iserles. O serie plină de aventuri, pentru copii. Despre primul volum am vorbit aici, iar despre Bătrânii și Magul urmează să vă spun astăzi câte ceva. Seria este foarte frumoasă, captivantă, cu o intrigă interesantă.

Fiecare volum are în jur de 300 de pagini, așadar, un copil de vârsta Maiei (8 ani) va avea nevoie de ceva mai mult timp pentru a le citi. Pentru cei puțin mai mărișori, nu cred că 300 de pagini prezintă o problemă. Eu mă bucur foarte mult că Maia are seria în bibliotecă și poate apela la ea ori de câte ori dorește să se cufunde într-o aventură unică, plină de magie.

foxcraft

Bătrânii – Inbali Iserles

Isla își caută fratele, chiar dacă aceste căutări o duc în locuri periculoase, întunecate, pline de primejdie. Isla îl cunoaște pe Haiki și acesta o convinge să plece împreună în căutarea bătrânilor. Aceștia erau maieștri în tehnicile Foxcraft, iar ei | sperau ca acolo să găsească ajutor și răspunsuri. Cei doi se aventurează într-o adevărată aventură, care îi va face pe copii să citească cartea cu sufletul la gură și cu urechile ciulite la orice zgomot. În drumul lor, cei doi își fac alți doi prieteni. Astfel, Isla nu mai ține cont de advertismenul primit de la familia ei, înainte să dispară, și anume, să nu aibă încredere în nimeni. Oare ce necazuri îi va aduce pe cap acest fapt?

Magul – Seria Foxcraft

Isla știe că familia i-a fost ucisă de către Mag. Așadar, ea hotărăște să îl găsească și să îl înfrunte. Simpatica vulpiță încă nu și-a găsit fratele, dar nu renunță la căuarea lui. Așadar, ajunge în Ținuturile Înzepezite, unde lucrurile nu sunt tocmai roz. Isla are parte de o mulțime de întâmplări, care mai de care mai periculoasă, mai ales că Magul se folosește de o magie străveche. Dar Isla nu este singură. Ea are prieteni de nădejde aproape.

Dacă aveți un copilaș care iubește aventura, seria fantasy Foxcraft, va fi cu siguranță pe placul lui. Să vă mai spun cât de bine arată în bibliotecă? Revin curând cu o poză. Acum suntem în proces de mutare, iar seria este deja împachetată.

Seria Foxcraft se găsește pe site-ul Editurii All, acum cu reducere.

You may also like...

5 Responses

  1. anasylvi spune:

    Foarte faine aceste serii!Nu numai pentru copii.

  2. Eva Anca spune:

    Sunt sigura ca este o serie tare simpatica. Multumim pentru recomandare!

  3. Silvia spune:

    Multumim pentru recomandare!

  4. Dana spune:

    O serie tare frumoasă, cu siguranță Maia este tare încântată de ea. Lectură plăcută!

  5. Simona Banica spune:

    Interesanta recenzie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *