Oje semipermanente bune

De-a lungul timpului, am tot testat diferite oje semipermanente. După câteva încercări, am găsit ceva care să mă mulțumească. Cu toate acestea, tot mai încerc ocazional câte un alt brand. Poate, poate, găsesc oje semipermanente bune, cu aceeași calitate, dar la un preț mai bun.

Sunt vreo trei ani de când comand mai mereu același tip de ojă semipermanentă. Chiar dacă am mai descoperit câte una care să se apropie de ceea ce doresc eu, majoritatea le am de la aceeași firmă.

Astăzi vreau să vă prezint două branduri care, după părerea mea, au oje semipermanente bune.

Două oje semipermanente bune, pe placul meu

După cum spuneam, majoritatea ojelor mele semipermanente sunt de la un anumit brand. Mai exact, de la Cupio, din gama Cupio To Go. Atât baza, cât și top-ul și nuanțele, sunt foarte rezistente. Sunt suficient de elastice încât să nu crape prea ușor. Nuanțele sunt foarte frumoase și au o paletă largă de unde pot alege. Mereu vin cu noutăți, cu diferite colecții.

oje semipermanente bune cupio
Cupio to go

Al doilea brand care produce oje semipermanente bune este Mounli. Dacă vă aduceți aminte, v-am vorbit cândva despre ojele lor. Sunt foarte rezistente și o idee mai pigmentate decât cele de la Cupio. Dacă uneori, la unele nuanțe, este necesar să aplic trei straturi de Cupio To Go, cu cele de la Mounli nu s-a întâmplat să fie vreodată nevoie de mai mult de două straturi. Bine, de la Mounli am mult mai puține nuanțe. Poate unele pe care eu nu le-am încercat ar putea avea nevoie de 3 straturi.

oja semipermanenta
Mounli

Și cei de la Mounli au nuanțe foarte frumoase, iar baza și top coat-ul sunt la fel de rezistente. Dacă ar fi să le compar, Cupio ar câștiga atunci când m-aș uita la preț. Ojele lor sunt o idee mai ieftine decât cele de la Mounli. În schimb, cele de la Mounli sunt vegane, deci au și ele un punct în plus. Ambele tipuri de oje semipermanente pot fi folosite ca și culoare peste construcția cu gel, iar top-urile lor pot sigila fără probleme construcția.


Acestea sunt cele două branduri cu oje semipermanente pe care eu le consider foarte bune și pe care le recomand mereu. Ar fi greu de ales între ele și mă bucur că nu este cazul să o fac. După cum spuneam și mai sus, uneori mai încerc și altceva, iar când voi descoperi un alt brand care să îmi placă la fel de mult vă voi anunța.

You may also like...

5 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Multumesc pentru recomandare! Nu am incercat niciunul dintre aceste branduri inca.

  2. Dana spune:

    În privința Cupio, susțin la fel, nu m-a dezamăgit niciodată. Sper sa am ocazia sa testez și Mounli.

  3. Silvia spune:

    Da am auzit de cupio că e bun!

  4. Mounli am incercat si eu. Cupio trebuie sa imi iau si eu, macar una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *