Wishlist pe Notino pentru început de an

Deoarece în decembrie am oferit cu drag o mulțime de cadouri, aproape toate comenzile mele plasate pe Notino au conținut produse potrivite pentru cei dragi mie. Așadar, multe dintre produsele pe care noi le folosim, s-au terminat sau urmează se se termine. De aceea, am creat deja un wishlist. S-au adunat destul de multe produse de îngrijire în coș. Oare mai este vreo surpriză că printre ele se află și diferite produse Bioderma?

Deși sunt tentată să vă arăt tot wishlist-ul, am hotărât ca în articolul de astăzi să vă prezint doar trei produse de îngrijire personală pe care mi le doresc.

Ce produse Bioderma am în wishlist?

produse bioderma, crema hidratanta

Primul produs din wishlist pe care vreau să vi-l prezint este o cremă hidratantă pentru față. Mai exact, Bioderma Sensibio Forte. Este o cremă calmantă și hidratantă pentru pielea sensibilă, cu tendințe de înroșire. În acest moment folosesc o cremă hidratantă de zi tot de la Bioderma, dar din altă gamă, de care sunt extrem de mulțumită. De aceea, m-am gândit să continui, deocamdată, tot cu o cremă a acestui brand. Deoarece am observat de curând o ușoară tendință a tenului de a se irita sau înroși ocazional, m-am gândit că aceasta ar fi potrivită. Bioderma Sensibio Forte hidratează intens tenul și îl hrănește în profunzime. Oferă luminozitate și luptă împotriva imperfecțiunilor pielii. Deși se poate aplica și seara, eu aș vrea să o folosesc ziua.


produse bioderma

Tot de la Bioderma îmi doresc și o cremă nutritivă de corp pentru piele normală, sensibilă și uscată, Bioderma Atoderm. Această cremă poate fi folosită de toată familia, inclusiv de bebelușul familiei, Albert. Crema Bioderma Atoderm asigură o hidratare intensivă. Promite să lase pielea catifelată și să îi asigure protecție. Deși nu am încercat acest produs până acum, sunt sigură că este bun. De-a lungul timpului, am tot folosit produse din gamele Bioderma Sebium, Pigmentbio și Atoderm, așadar, sunt convinsă de calitatea oferită de acest brand și nu am rețineri.

Relaxarea este asigurată cu o mască de față potrivită

Tot în wishlist-ul meu de pe Notino am adăugat și câteva măști de față. Unele hidratante, altele hrănitoare sau exfoliante. A început să îmi placă să mă răsfăț aplicându-mi câte o mască de față hidratantă, tot la câteva zile. Toate măștile din acest wishlist sunt de la Ziaja. Le-am încercat de curând produsele și am fost foarte încântată de ele. De aceea sunt curioasă cum sunt și măștile lor faciale. Să vă mai spun că au și un preț foarte bun? Pe Notino, fiecare costă 5 lei. Pentru o mască de față produsă pe bază de ingrediente naturale, eu zic că e foarte convenabil.


Ați încercat vreunul dintre cele trei produse alese de mine? Voi ce produse aveți în wishlist?

You may also like...

20 Responses

  1. Dana spune:

    Bune alegeri, o adevărată răsfățare pentru ten și corp.

  2. anasylvi spune:

    Si mie mi se par foarte interesante. Astept impresia despre mastile de la Ziaja. 🙂 Am tot vazut aceste produse poloneze si ma tenteaza si pe mine.

  3. Simona Banica spune:

    Îmi plac produsele Bioderma!

  4. Eva Anca spune:

    Am folosit si folosesc produse de la ambele branduri (Bioderma si Ziaja) si imi plac, dar cele din lista ta nu le-am incercat inca.

  5. Silvia spune:

    Folosesc produse bioderma!

  6. Luca Raluca spune:

    Si eu imi iau produsele tot de pe Notino! au preturi bune si mereu am noroc sa dau peste tot felul de promotii!

  7. Ioana Margineanu spune:

    Folosesc deja crema de corp Atoderm pentru cel mic si pentru mine. dar de Ziaja nu staim ca au si masti. O sa le caut si eu

  8. Oana spune:

    Si eu iau mereu produse de la Notino, am deja cosul pregatit si urmaresc mereu promotiile lor.

  9. Si eu am intreaga gama de la Bioderma. Sunt foarte bune!

  10. Da da! Super produsele si chiar necesare. Si eu mi le doresc!

  11. Iubesc marca Bioderma.Sunt niste produse exraordinar de bune.

  12. carmen alexa spune:

    Sunt produse numai bune si pentru mine. Mersi ca mi-ai adus la inaintare promotiile!

  13. Gratiela Vlad spune:

    Le-am incercat pe toate. Am ramas doar la masca de fata pe care, sincer, mi-as dori sa o aplic mai des! :))

  14. Am folosit cateve produse de la Bioderma si mi-au placut mult, le recomand si eu cu drag.

  15. Gabriela Alexandra Andrei spune:

    Și eu mi-am făcut un wishlist pentru anul asta, însă nu am nici unul dintre produsele menționate de tine. Dar mai pot completa lista! Am deja acolo produse The Ordinary, Real Chemistry și Guerlain.

  16. Produsele Bioderma sunt in topul preferintelor mele, am o gama completa de la ei.

  17. Mihaela spune:

    Am folosit atat produse Ziaja cât și produse Bioderma, pentru mine și pentru copii și sunt foarte mulțumită de ele.

  18. Barascu Ramona spune:

    Sunt curioasa dacă produsele alese de tine sunt eficiente pentru ca recunosc ca încă nu le-am testat. Maștile de la ZIaja chiar au un preț bun, sper sa le cumpăr și eu.

  19. Rokolla spune:

    Bioderma este unul din brandurile pe care eu le ador. Sunt niste dermato cosmetice cu care ma impac excelent

  1. 2 martie 2020

    […] Lash l-am primit cadou atunci când am profitat de una dintre ofertele avantajoase de pe Notino. Mi-a plăcut cum arată și imediat am început să îl folosesc. Prețul rimelului este de 32 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *