Top 5 produse naturale încercate în 2019

În 2019 am avut ocazia să încerc diferite produse naturale. Recunosc că până anul trecut mă cam feream de produsele bio. Aveam impresia că mi-ar face o mare gaură în buget. Ei, bine, în 2019 mi-am dat seama că nu este chiar așa. Că raportul calitate-preț este de cele mai multe ori corect, iar unele produse bio chiar sunt accesibile, iar noi putem, pe cât posibil, să ne îngrijim corpul sau casa folosind astfel de produse.

produse naturale bio

Astăzi vreau să vă prezint cinci produse naturale pe care le-am încercat în 2019 și pe care intenționez să le folosesc în contiuare.

5 produse naturale de neratat

  1. Detergent natural pentru igienizarea băilor – HerbaClean. Un produs natural care își face foarte bine treaba. După cum vă spuneam și în articol, are un miros plăcut, deși nu conține parfum sintetic, iar suprafețele rămân curate.
  2. Gelul de duș natural pentru copii Bebe Drag. Are un miros extrem de subtil și plăcut, este spornic și ușor de folosit, datorită pompiței. Mai multe informații găsiți aici.
  3. Detergentul lichid cu nuci de săpun, “Mama și copilul” – BioHAUS.  Acest detergent pentru haine m-a surprins plăcut, după cum v-am spus și în articol. Își face bine treaba, iar hainele rămân plăcute la atingere. Încă un detergent de rufe bun pe care vreau să-l reamintesc, dacă tot suntem la această categorie, este cel de la Herbaris.
  4. Miezul de boabe de cacao Aromes Noirs. Acest produs este natural 100%. Am folosit miezul în fursecuri și mi-a plăcut extrem de mult. Mai multe detalii, dar și o rețetă de fursecuri cu fulgi de cacao, găsiți aici.
  5. Gelul pentru igienă intimă cu mușețel. Despre acest produs, dar și despre altele de la Nala Cosmetics, v-am vorbit pe celălalt blog al meu, mai exact, aici.

Acestea sunt cele 5 produse naturale încercate în 2019 pe care am vrut să vi le reamintesc. Din fericire, am avut ocazia să încerc mult mai multe, iar top-ul putea avea la fel de bine 15 poziții, dar am făcut un efort și am ales doar 5.

Voi ce produse bio recomandați?

You may also like...

14 Responses

  1. Simona Banica spune:

    Bune par interesante!

  2. Eva Anca spune:

    Interesante produse. Daca acestea au reusit sa intre in top 5, sigur sunt excelente.

  3. Gratiela Vlad spune:

    Si noua ne place bebe drag 😀

  4. Ioana Margineanu spune:

    Toate sunt foarte interesante. Chiar vroiam sa fac o comanda la nala si cautam inca ceva sa prind transportul gratuit.

  5. La început și eu aveam impresia ca produsele Bio costa o avere, nici nu îmi trecea prin minte ca au sa devină preferatele mele.
    Îmi recomand și produsele de la GamARde.

  6. Si eu aveam cam aceeasi impresie despre produsele naturale. Ma bucur ca am descoperit unele foarte bune. Cele de la Vivanatura si Nala le recomand oricand, oricui.

  7. Cele de la Nala imi plac si mie tare mult. Pe restul inca nu le-am folosit…unele le am in plan pentru acest an.

  8. Rokolla spune:

    Eu nu am putut sa mananc acele boabe de cacao. Mi s-au aparut atat de amarui si cu gust de cafea ca aproape nu m-am putut atinge de ele

  9. Ioana spune:

    Vaaii… Asa multe produse bio am încercat în 2019 încât nu știu ce sa iti recomand… Sunt muuult tare

  10. Gabriela Alexandra Andrei spune:

    Foarte interesante recomandările! Eu recomand serul de netezire al tenului de la Dr. Konopkas!

  11. Mihaela spune:

    Vreau sa incerc si eu gelul pentru igiena intima cu musetel. Produse bio folosite de mine in 2019? Cele de la Olive, care mi-au placut foarte mult.

  12. Produsele Bebe Drag se afla si in favoritele noastre.

  13. Dana spune:

    Încă nu folosesc produse bio, dar vreau sa o fac. Niște recomandări tare bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *