Filme potrivite pentru Valentine’s Day

Astăzi multă lume celebrează iubirea. Fie prin flori, cadouri, cine romantice sau tot felul de gesturi care să sublinieze importanța acestei zile. Noi, nu pot să spun că sărbătorim neapărat, dar nici nu o ignorăm cu desăvârșire. De obicei, ieșeam în oraș, singuri sau cu alte familii. Practic, profitam de această scuză să ne simțim bine. Știu că nu avem neapărat nevoie de o anumită zi ca să facem acest lucru, dar, uneori un impuls este necesar. E ca atunci când trebuie neapărat să mergi la o nuntă, dar nu ai chef deloc. După ce ajungi acolo, te distrezi și te bucuri mult că ai participat. Anul acesta, suntem toți răciți și vom sta acasă. Sunt sigură că nu suntem singurii în această situație și de aceea m-am gândit să vă prezint trei filme potrivite pentru Valentine’s Day.

filme potrivite pentru valentine's day
Imagine de Paul Tate de la Pixabay 

Filmele acestea nu sunt noi, dar sunt perfecte pentru această ocazie. Sunt romantice și foarte bine realizate.

Trei filme potrivite pentru Valentine’s Day

Serendipity. La noi a fost lasat sub denumirea de Noroc în dragoste. Este o comedie romantică, din 2002, care îi are în rolurile principale pe Kate Beckinsale și John Cusack. Doi actori simpatici, care își joacă tare bine rolurile. Filmul vorbește despre destin și influența lui în relațiile de iubire. L-am văzut cu mulți ani în urmă și l-aș revedea cu plăcere.

P.S. I love you. La noi îl găsiți sub denumirea P.S. Te iubesc. În rolurile principale joacă Hilary Swank ( Holly) si Gerard Butler (Gerry). Deși mult mai mult mi-a plăcut cartea, merită și filmul o șansă. Pentru cei ce nu au citit cartea înainte, sigur va fi perfect.

A wolk to remember. O plimbare de neuitat îi are în rolurile principale pe Mandy Moore și Shane West. Mi-a plăcut foarte mult filmul, dar bineînțeles că puteți apela și la carte, dar cu altă ocazie. De fapt, toate filmele făcute după cărțile lui Nicholas Sparks merită văzute, dar țineți cont că sunt încadrate la dramă.

You may also like...

16 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Primul nu l-am vazut, ultimele doua da si mi-au placut tare mult! Chiar o lista tare buna pentru ziua asta!

  2. Dana spune:

    Sunt tare frumoase filmele recomandate, mi-ar plăcea sa le revăd.

  3. Simina spune:

    Am sa le caut si eu ca sa le vizionez.

  4. anasylvi spune:

    Multumesc pentru recomandari! Nu le-am vazut inca. <3

  5. Cred ca doar A walk to remember l-am vazut. Le-am pus si pe celelalte pe lista.

  6. Diana spune:

    Îți recomand și The Age of Adaline. E superb 🙂 Din cele recomandate de tine, doar pe primul nu l-am văzut, dar o să remediez asta curând.

  7. Gavriloi Adina spune:

    ”A wolk to remember. O plimbare de neuitat” este preferatul meu și nu doar în această perioadă în care se sărbătoreșete iubirea.
    Este frumos și trist și amuzant în același timp.

  8. Silvia spune:

    O plimbare de neuitat am văzut @

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *