Ina și ariciul Pit – Radu Tuculescu – carte pentru copii

Am ales, împreună cu Maia, Ina și ariciul Pit. Aventuri în aparatul de fotografiat al bunicului de Radu Tuculescu, de pe site-ul celor de la Corint Junior. Căutam împreună o carte pentru copii potrivită pentru ea și programul ei actual. Așadar, cartea trebuia să aibă o poveste interesantă, să arate bine, să aibă ilustrații și să nu fie prea groasă. Deoarece programul de la școală și activitățile extrașcolare pe care dorește să le facă îi ocupă mult timp, preferă să citească cărți mai scurtuțe, pe care să le poată termina relativ repede.

ina si ariciul pit

Ina și ariciul Pit. Aventuri în aparatul de fotografiat al bunicului s-a dovedit a fi exact ceea ce noi căutam. Coperta arată foarte bine, deci este atrăgătoare, iar pentru copii este un criteriu important. Bine, recunosc! Și pentru mine e. Ilustrațiile sunt minunate. Sunt frumos realizate și grăitoare. Coperțile cartonate asigură rezistență. Așadar, chiar dacă a mai ajuns în mânuțele mici și neîndemânatice ale lui Albert, arată ca și nouă. Formatul cărții este de 22 x 23 cm și are 78 de pagini. Se adresează copiilor care au cel puțin 6 ani. Maia are 8 și i-a plăcut extrem de mult.

Atunci când a văzut că Radu Tuculescu a scris deja și volumul al doilea, m-a rugat să i-l comand. Ieri a ajuns la noi, alături de alte două cărți apărute la Corint Junior, și s-a bucurat extem de mult. Cred că tot blocul a aflat de faptul că ea a primit și al doilea volum. Îmi pare tare rău că nu am avut prezență de spirit și nu am filmat-o.

Ina și ariciul Pit. Aventuri în aparatul de fotografiat al bunicului – carte pentru copii

În video-ul de mai jos, Maia vă spune mai multe despre Ina și ariciul Pit. Aventuri în aparatul de fotografiat al bunicului. Vizionare plăcută!

Această carte pentru copii se găsește aici.

You may also like...

15 Responses

  1. Silvia spune:

    Frumoasă prezentare!

  2. Eva Anca spune:

    Chiar e tare draguta coperta, iar Maia a prezentat cartea foarte frumos.

  3. Luca Raluca spune:

    Cat de draguta este! Ma bucur sa vad ca este atat de pasionata de lectura. Weekend linistit va doresc!

  4. Dana spune:

    Ce prezentare simpatică! Maia cea minunată!

  5. Roxana spune:

    m-am abonat la canal de dragul Maiei. 🙂

  6. Ce arici simpatic, trebuie sa citim si noi povestea.

  7. Simona Banica spune:

    Suna foarte interesant!

  8. Imi place sa vad ca pe cei mici ii pasioneaza cititul

  9. Elena spune:

    E atat de dulce pitica incat nimic altceva nu mai conteaza!

  10. Chiar pare tare simpatica aceasta carticica. 😀 De Maia nici nu mai zic.

  11. Rokolla spune:

    Cat de faina este cartea si ce simpatica este povestirea fetitei

  12. radu tuculescu spune:

    Multumesc, Maia! Abia acum am descoperit textul si inregistrarea ta video. Sper sa ai aceeasi bucurie de a citi si dupa ce vei creste mare!

  1. 23 februarie 2020

    […] mai spus că noua culoare preferată a Maiei este turcoaz? Ei bine, asta da, chiar ne ușurează munca. Mi-ar fi fost destul de dificil să fac […]

  2. 30 mai 2020

    […] Meet au fost alături de noi și diferite edituri sau librării online. Printre ele se numără și Corint Junior, care le-a oferit copilașilor noștri câte trei cărți superbe. Despre două dintre ele v-am […]

  3. 24 iulie 2020

    […] Radu Țuculescu și a apărut la Corint Junior. Despre primul volum v-am vorbit deja acum ceva timp, aici. Mai țineți […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *