Prima mea enciclopedie și Ce face un astronaut? – cărți pentru copii

Acum mai bine de o lună am dat o nouă comandă la Editura Casa. Pe lângă minunata carte Fii brutar la tine acasă!, despre care v-am vorbit aici, am comandat și două cărți pentru copii. Probabil nu mai este nicio surpriză pentru nimeni faptul că ador cărțile lor pentru copii. La Editura Casa găsesc cărți potrivite pentru Albert, dar și pentru Maia. Prima mea enciclopedie cu gândul la ea am adăugat-o în coș, dar bineînțeles că se vor bucura amândoi de ea, doar că nu în același timp.

carti pentru copii, edirura casa, enciclopedie

Dacă cumva ați ratat articolele mele referitoare la cărțile de la Editura Casa și nu mai știți ce cărți pentru copii am mai comandat, aici găsiți câteva dintre ele.

Prima mea enciclopedie – Editura Casa

Prima mea enciclopedie este una dintre frumoasele cărți cu ferestre care ascund informații interesante. Cartea cuprinde paisprezece capitole diferite și de interes pentru cei mici. Prima mea enciclopedie va ajuta copilul să primească răspunsuri la multe dintre întrebările care le trec prin minte atunci când încearcă să afle cât mai multe despre orice, să descopere lumea.

Deși Prima mea enciclopedie este recomandată copiilor între 4 și 7 ani, Maia are 8 și chiar are ce învăța din ea. Deși o parte dintre răspunsuri le cunoaște, încă îi este de folos. Modul în care este structurată, ilustrațiile și ferestrele, stimulează curiozitatea și copilul învață într-un mod plăcut o mulțime de lucruri noi. Dacă aveți un copilaș curios acasă sau doriți să faceți un cadou deosebit, nu ezitați să cumpărați această enciclopedie cartonată, rezistentă și, mai ales, utilă.

prima mea enciclopedie, ce face un astronaut

Ce face un astronaut?

Ce face un astronaut? face parte tot din Colecția Junior a Editurii Casa, la fel ca și Prima mea enciclopedie. Cartea se adresează copiilor cu vârsta între 2-4 ani. Cartea aceasta pentru copii este cartonată și, la fel ca și celelalte din colecție, frumos ilustrate. Prin intermediul acestei cărți, întrebările copiilor cu privire la ceea ce face un astronaut își vor găsi răspuns.

Și Ce face un astronaut? are ferestre care dezleagă mistere referitoare la acest subiect. Dacă îți dorești ca micuțul tău să afle lucruri interesate despre astronauți și să îl faci să creadă că poate deveni orice, Ce face un astronaut? îți poate fi de ajutor. Cartea se găsește aici.

You may also like...

16 Responses

  1. Valeria Chertes spune:

    O carte foarte interesantă și educativa pentru copii.

  2. Dana spune:

    Foarte frumoase și utile pentru micuți aceste cărți. Lecturi frumoase!

  3. Eva Anca spune:

    Ce carti frumoase! Sa le cititi cu placere!

  4. anasylvi spune:

    Frumoasa carticica, bine realizata!

  5. Angelica spune:

    O carte foarte frumoasă! Fetiţei mele îi place mult.

  6. Si eu iau mereu carticele de la ei, pentru cei mici. Sunt educative si minunate.

  7. Roxana Elena Suma spune:

    Mi se pare o carticica super educativa. O idee de cadou pentru a mea fetita. 🙂

  1. 8 iulie 2020

    […] care mi-a atras atenția a fost Prima mea enciclopedie. O văzusem la Adriana și am fost convinsă că îi va plăcea și piciului meu cel curios. Cel mai mult la cărțile din […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *