Trei cărți apărute în 2020 pe care mi le doresc

Deși este abia jumătatea lunii februarie, editurile noastre preferate își fac bine treaba. Deja găsim o mulțime de noutăți. Lista cu titlurile dorite crește de la o zi la alta. Nu doar cu cărți apărute în 2020, ci și cu titluri apărute în anii anteriori.

Cred că v-am mai spus că lista mea de dorințe nu este o listă propriu-zisă. Este un album cu capturi de ecran. Acolo salvez toate titlurile care mi se par interesante. Astăză, vreau să vă prezint trei cărți apărute în 2020 pe care mi le doresc.

Trei cărți apărute în 2020 pe care mi le doresc

În ritmul inimii

Una dintre cele trei cărți este apărută la Editura Corint. În ritmul inimii de Mark Burnell. Are 528 de pagini și se anunță a fi antrenantă și captivantă.

in_ritmul_inimii_-carti-aparute-in-2020

Stephanie Patrick este răvășită de moartea familiei ei într-un accident aviatic. Atunci când descoperă că prăbușirea aeronavei a fost provocată nu de o defecțiune tehnică, așa cum se specula, ci de un atentat terorist, tânăra devine stăpânită de un singur gând, acela al răzbunării.
Recrutată pe neașteptate de Magenta House, o misterioasă organizație secretă, Stephanie crede că a găsit mijlocul perfect de a-și atinge scopul. Conștientă că nu mai are ce pierde, se pregătește temeinic pentru a se transforma în „Petra”, o teroristă care activează în Germania, și în „Marina”, o femeie de afaceri din Londra.

Contactul cu lumea spionajului internațional o face să își dea seama cât de amorțit îi este sufletul și să se bazeze doar pe intuiție.
Pe măsura ce misiunile ei devin tot mai sângeroase, iar riscurile, tot mai mari, Stephanie începe să pună la îndoială informațiile aflate despre accidentul în care i-au pierit cei dragi. Oare organizația din care face parte chiar îi spune adevărul?                           

Site-ul Editurii Corint

Primăvară în Toscana

Al doilea roman este Primăvară în Toscana de Santa Montefiore. Cartea a apărut la Editura Litera, în colecția Blue Moon. Îmi plac mult cărțile din această colecție. Primăvară în Toscana pare a fi pe gustul meu.

primavara în toscana carti aparute in 2020

Când Gracie Burton află că la Castello Montefosco, în zona rurală a Toscanei, se organizează un curs de artă culinară de o săptămână, nu poate rezista tentației de a se întoarce spre trecutul pe care l-a lăsat în urmă în Italia. Deși Gracie nu este în relații prea bune cu fiica ei, Carina, și cu nepoata Anastasia, cele două decid să o însoțească în călătorie, fără să aibă vreo idee despre secretele ascunse o viață întreagă.


În acea săptămână, Gracie le dezvăluie adevărul despre motivul care a adus-o înapoi la castel și la misteriosul lui proprietar, contele Bassanelli. Carina și Anastasia află cu stupoare că Gracie a petrecut 15 ani în Italia ca ucenică a unchiului ei, un renumit restaurator și colecționar de artă. În acea perioadă s-a îndrăgostit nebunește, iar acum, după 41 de ani, se întoarce cu speranța că va putea îndrepta unele dintre erorile trecutului. Gătind rețete magice și înconjurată de bunătatea celorlalți oaspeți de la castel, Gracie se apropie din nou de familia ei și, împreună, cele trei femei reînvață ce înseamnă iubirea

Site-ul Editurii Litera

Cărți apărute în 2020: Viața secretă a scriitorilor

Viața secretă a scriitorilor de Guillaume Musso este una dintre cele trei cărți apărute în 2020 pe care mi le doresc. Îmi place mult cum scrie acest autor. Am citit aproape tot ce s-a tradus la noi. Până acum îi cumpăram cărțile de la Editura ALL. Viața secretă a scriitorilor a apărut la Editura Trei.

viata secreta a scriitorilor musso

Celebrul scriitor Nathan Fawles, autorul a trei romane cult, anunță că renunță la scris și se retrage în Beaumont, o sublimă insulă sălbatică din Marea Mediterană.
Toamna anului 2018. Fawles n-a mai dat niciun interviu de aproape două decenii, însă romanele lui continuă să-i captiveze pe cititori. Mathilde Monney, o tânără jurnalistă elvețiană, debarcă pe insulă, hotărâtă să afle secretul scriitorului.

În aceeași zi, cadavrul unei femei este descoperit pe o plajă, iar insula este închisă de autorități. Între Mathilde și Nathan începe o confruntare în care adevăruri ascunse se ciocnesc de minciuni asumate, iar frica și iubirea se întrepătrund…
O lectură de neuitat, un puzzle literar care se dovedește de-a dreptul fascinant.

Site-ul Editurii Trei

Voi ce titluri apărute în 2020 ați trecut pe lista de dorințe? Vă atrag cele trei prezentate de mine astăzi?

You may also like...

13 Responses

  1. Dobrișan Maria Ancuța spune:

    Toate mă atrag

  2. anasylvi spune:

    Frumoase titluri, “Primavara in Toscana” ma atrage si pe mine! Eu chiar am un soi de lista, care e in continua schimbare. 🙂 Sunt ceva titluri noi tentante, de cele vechi, ce sa mai zic, mereu ai de unde alege!

  3. Așa e. Sunt foarte multe cărți interesante apărute în anii trecuți.

  4. Dana spune:

    Foarte atractive titluri, de neratat. Printre noile apariții, Verity mă tentează cel mai tare.

  5. Eva Anca spune:

    In ritmul inimii o vreau si eu.

  6. Panait Nicoleta spune:

    Clar ma atrage Musso, este unul dintre autorii mei preferați,si prima carte pare interesantă, ma intrigă

  7. Ramona Răican spune:

    Toate mă atrag. Dacă pe Musso îl știu deja și i-aș citi toate cărțile, pe ceilalți autori nu i-am citit încă, dar sunt curioasă.
    Eu îmi doresc tare mult, din cărțile apărute în 2020, să citesc “Motivul X”, de Stefan Ahnhem, pentru că mi-au plăcut mult primele trei volume și abia aștept să văd cu ce ne mai uimește autorul. În mod sigur o voi citi pe nerăsuflate, așa cum s-a întâmplat cu volumele anterioare.

  8. Radu C spune:

    Primăvară în Toscana este si pe lista mea. Abia astept sa o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *