Cartea lunii martie 2020

În luna martie a anului 2020, am reușit să citesc șase cărți. Știu că am doar cinci în poză. Atunci când am facut colajul am uitat una, dar mă bucur că mi-am adus aminte acum de ea și o pot menționa.

Cărțile citite în luna martie au fost cărți frumoase, dar nu extraordinare. În rândurile de mai jos vi le voi reaminti, iar la urmă voi alege una care s-a diferențiat de celelalte.

Lista cărților citite în martie 2020

  1. Minunea imperfectă de Andrea De Carlo. Cartea a apărut la Editura RAO și v-am vorbit despre ea aici.
  2. Niciodată nicăieri de James Patterson și Candice Fox. Un thriller interesant, pe care l-am primit de la Librarie.net și care a apărut la Editura RAO. Părerea mea despre acest thriller o găsiți aici.
  3. O fată în amurg. Un roman despre Paris de Serena Burdick. Cartea a apărut tot la Editura RAO. Am primit-o în cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet, la începutul lunii martie, când am fost la Galați. Despre carte v-am vorbit de curând aici.
  4. Lady Sophia are un amant de Lisa Kleypas. Am fost provocată să citesc această carte, de către una dintre membrele grupului nostru, Prefață de carte și Porția de citit. Cartea a apărut la Editura Miron, iar eu o am de la Anticariatul Târgul Cărții. O carte relaxantă, care a fost binevenită în această perioadă agitată.
  5. În ritmul inimii de Mark Burnell. Acest thriller a apărut la Editura Corint, de curând. Părerea mea o puteți citi dând click aici.
  6. Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale. Am primit-o tot de la Anticariatul Târgul Cărții. Cartea a apărut în colecția Blue Moon a Editurii Litera. Părerea mea despre carte o găsiți aici.

Cartea lunii martie 2020

Dintre cele șase cărți citite în această lună, cel mai mult mi-a plăcut Niciodată nicăieri de James Patterson și Candice Fox.

You may also like...

5 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Felicitari pentru lista! Mai sunt si carti care nu ne dau pe spate. Sa ai parte de lecturi cat mai frumoase!

  2. anasylvi spune:

    E bine ca totusi nu te-au dezamagit, iti doresc mult spor la citit! <3

  3. Dana spune:

    O lună bună în lectură, titluri tare frumoase!

  4. Interesante titluri! Nu am reusit sa citesc niciunul din ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *