Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson

Cartea Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson a apărut la sfârșitul anului 2019 la Corint Junior. Încă de atunci mi s-a părut foarte interesantă și mi-am propus să i-o iau Maiei. Inițial, m-am gândit că poate e prea tristă, că e posibil să nu îi placă unui copil precum Maia, care este foarte veselă și mereu încearcă să facă glume și farse. Apoi, mi-am zis că, luând în considerare viața reală, oricine poate ajunge în situația Mirandei și poate că nu este rău să ia contact și cu aceste lucruri.

miracolele mirandei

Bine am făcut că i-am pus-o la dispoziție. I-a plăcut foarte mult. Maiei nu prea îi plac cărțile triste. Spune că o fac să se simtă ciudat. Ei îi plac cărțile de aventuri, cărțile cu micuți detectivi sau cele amuzante. Cartea este scrisă într-o manieră amuzantă, care a cucerit-o pe Maia. S-a distrat bine împreună cu Miranda și, în același timp, spera ca sora ei să trăiască, să se facă bine. Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson abordează un subiect sensibil, dar este prezentat în așa fel încât copiii să învețe ceva din întreaga poveste.

Deși Maia a început cartea de ceva timp, abia săptămâna trecută a terminat-o. Și asta nu din cauză că nu i-ar fi plăcut (doar v-am spus deja că i-a plăcut) și nici pentru că s-ar citi greu, dar școala și celelalte activități pe care le are în program, nu i-au permis să îi acorde prea mult timp. Acum, cu izolarea aceasta, are mai mult timp pentru lectură și în două reprize de citit, a terminat-o.

Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson – impresii

În video-ul de mai jos, Maia vă spune pe scurt câte ceva despre cartea pentru copii Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson. Scuzați-i bâlbele și ezitările 🙂 !

Această carte pentru copii, Miracolele Mirandei de Siobhán Parkinson, se poate comanda de aici.

You may also like...

7 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Și nouă ne-a plăcut foarte mult cartea asta.

  2. Si Amira a fost tare incantata de carte.

  3. Dana spune:

    O poveste tare frumoasă și o prezentare așijderea. ❤️

  1. 7 octombrie 2020

    […] cu susul în jos este cartea lunii la Corint Junior și o puteți cumpăra de aici, acum cu […]

  2. 21 decembrie 2020

    […] Miracolele Mirandei  […]

  3. 3 februarie 2022

    […] repede, mai ales dacă au timp limitat în fața ecranelor. E posibil să nu aibă mereu chef să citească sau să se joace diferite jocuri de societate. De foarte multe ori se întâmplă să nu aibă […]

  4. 10 mai 2022

    […] place personajul principal și cu siguranță va avea un loc special în biblioteca ei, alături de Miracolele Mirandei – o altă carte pentru copii, apărută tot la Corint Junior și despre care încă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *