Verity – Colleen Hoover

După ce am citit Totul se termină cu noi, m-am convins de faptul că toată aprecierea de care se bucură Colleen Hoover este binemeritată. Deși mi-am propus să cumpăr cărțile ei traduse la noi, nu am reușit. În schimb, atunci când a apărut Verity am știut că va fi doar o chestiune de timp până o voi citi.

Săptămâna trecută, am intrat pe Libris și mi-am ales două cărți care erau pe lista mea de dorințe. Una dintre ele a fost Verity. Nu am lăsat-o deloc să aștepte. Am devorat-o pur și simplu. A trecut ceva timp de când nu am mai reușit să citesc o carte într-o singură zi. Totuși, când am început să citesc Verity am fost sigură că voi avea parte de o noapte albă. Colleen Hoover are un stil de scriere lejer, dar care prinde și nu îți permite să lași cartea din mână.

verity impresii recenzie

Verity este o combinație savuroasă de thriller și romance. Au fost scene în care, noapte fiind, am simțit nevoia să mă asigur că am încuiat ușa. Mi-a plăcut foarte, foarte mult și abia aștept să pun mâna pe o altă carte de-a ei.

Verity – „ Suspans la superlativ cu un autentic puls a la Colleen Hoover.” – Tarryn Fisher

Lowen este o scriitoare care încă nu a ajuns pe culmile succesului. Este o persoană introvertită, cu unele sechele din copilărie. Atunci când i se cere să încheie o serie scrisă de una dintre cele mai apreciate scriitoare ale momentului, Verity Crawford, care suferise un accident de mașină și nu mai putea duce această sarcină până la capăt, este luată prin surprindere.

Deși Lowen a dorit să refuze, soțul lui Verity – Jeremy, a reușit să o convingă. Jeremy era un bărbat aparent perfect. Era modest, deși era bogat, era simpatic, arătos și inteligent. Lowen a fost imediat atrasă de el.

Lowen este invitată să locuiască o vreme în casa lor, pentru a putea să își adune informațiile necesare, pentru a reuși să ducă la bun sfârșit provocarea pe care a acceptat-o.

Ajunsă acolo, Lowen se simte tot mai atrasă de Jeremy și îi face plăcere să stea în preajma copilului său. Verity este singura persoană de acolo care o face să se simtă ciudat, deși nici măcar nu îi putea vorbi.

Când Lowen găsește printre lucrurile lui Verity un manuscris în care aceasta descrie viața lor de familie și modul său de a gândi, Lowen se îngrozește. În timp ce citește tot mai mult din acel manuscris, lucrurile ciudate care i s-au întâmplat în ultima perioadă nu mai par o întâmplare sau o închipuire.

Cine era Verity cu adevărat? Ce descoperiri a făcut Lowen citind acel manuscris? Trebuie să aflați singurele. Acest roman se poate comanda de aici.

You may also like...

11 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Pare interesanta. Eu nu am citit nimic de la autoare, nu m-a atras, desi n-as putea sa spun de ce.

  2. Dana spune:

    M-a ținut cu sufletul la gura, mi-a plăcut mult de tot!

  3. Silvia spune:

    O recenzie minunată!

  4. Dana spune:

    M-a ținut cu sufletul la gura! Mi-a plăcut maxim!

  5. Laura spune:

    Hmmm! Voi mă faceti s-o citesc!

  6. Neaparat mi-o voi lua si eu cat mai repedeee.

  1. 15 mai 2020

    […] două cărți care erau pe lista mea de dorințe, cu doar 50 lei. Despre Verity v-am vorbit deja aici și peste tot pe unde am avt ocazia, așa de mult mi-a plăcut. Despre Căsătorie de plăcere vă […]

  2. 16 iunie 2020

    […] Verity de Coollen Hoover. Foarte mult mi-a plăcut romanul. L-am citit rapid. M-a ținut „în priză” și l-am devorat pur și simplu. Recenzia o găsiți aici. […]

  3. 18 iunie 2020

    […] Verity mi-a fost trimisă de către Libris.ro și am scris despre ea aici. […]

  4. 8 aprilie 2021

    […] M-a uimit finalul și mi-a plăcut modul în care a fost scrisă. Mai multe detalii puteți citi aici. Eu zic că este mai mult decât accesibilă, dacă profitați de reducerile […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *