Nou în bibliotecă – mai 2020

Vedeți ce hărnicuță sunt? Încă puțin și am ajuns la zi cu articolele de tip Nou în bibliotecă – în care vă spun ce cărți noi am – și Cartea lunii – unde vă arăt ce cărți am citit și vă spun care mi-a plăcut cel mai mult. Îmi place foarte mult să fac astfel de articole. Așa țin evidența noutăților pe care le adaug în bibliotecă, dar și a cărților pe care le-am citit.

Și în luna mai am primit multe titluri faine, de la prietenii mei și de la colaboratori. Cărțile sunt una și una. Despre o parte dintre ele am apucat să vă vorbesc deja, iar despre celelalte vă voi vorbi curând.

carti noi - mai 2020

Cărți noi în bibliotecă – mai 2020

Editura RAO mi-a trimis un roman pe care mi l-am dorit încă de când a fost anunțată apariția lui. Ochii întunericului de Dean Koontz mi-a ținut companie vreo două zile și v-am vorbit despre el aici.

Editura ALL a trimis un colet foarte fain, cu diferite cărți, atât pentru mine, cât și pentru copii. Nu am apucat încă să vă vorbesc despre ele, dar urmează curând. Până atunci vă spun că Post-Scriptum, continuarea romanului P.S. Te iubesc!, e foarte emoționantă și îmi ține companie de vreo două seri deja.

Editura Hathor mi-a trimis continuarea seriei Triplu H de Corina Cîndea, pe care am citit-o acum 2-3 ani. Despre primele două volume v-am vorbit aici și aici. Abia aștept să văd ce se mai întâmplă cu H-ii mei preferați 🙂 .

Libris.ro mi-a trimis o minunăție de carte. Despre Pământ american de Jeanine Cummins v-am vorbit deja aici. Mi-nu-na-tăăăă!

Editura Casa ne-a trimis trei cărți foarte faine, despre care vreau să vă vorbesc zilele acestea. Stele și constelții a fost atracția coletului 🙂 .

Cătălina ne-a trimis un cadou foarte fain. Copiii mei au primit dulciuri, jucării și cărți, iar eu m-am ales cu două cărți care par foarte faine. Prietena și În apărarea lui Jacob erau deja pe lista mea, încă de când a publicat ea recenziile. Dacă doriți să le citiți și voi, dați click aici și aici.


Vreau să le mulțumesc din nou tuturor pentru frumoasele titluri adăugate în bibliotecă în luna mai. Voi ați citit vreuna dintre ele?

You may also like...

6 Responses

  1. Loredana Maria spune:

    Nu am citit nici una di aceste cărți lecturi plăcute îți doresc

  2. Eva Anca spune:

    Lecturi placute!

  3. anasylvi spune:

    Frumos, sa te bucuri de lecturi!

  4. Dana spune:

    Titluri minunate care înfrumusețează bibliotecă!

  5. Numai carti una si una ati adunat in biblioteca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *