365 DAYS movie – impresii film

Cred că toată lumea a auzit despre filmul 365 days (365 de zile). A fost o perioadă, cred că acum vreo două sau trei săptămâni în urmă, când era pe buzele multora. Sau mai bine zis, pe tastatura multora, deoarece am tot văzut discuții despre el pe diferite grupuri. Unii erau dezamăgiți, alții erau încântați peste măsură, așadar, curiozitatea mi-a fost stârnită și mi-am făcut timp să îl văd pe Netflix.

Mereu cu frica de spoilere în sân, nu am citit toate discuțiile și abia după ce am urmărit filmul am aflat că există și carte. Tare rău îmi pare, căci cu siguranță aș fi dorit să citesc cartea mai întâi. Acum nu mai vreau, deoarece cunosc acțiunea și nu prea mai are farmec.

365 days movie,365 de zile, impresii film,film erotic

365 de zile este un film erotic. Scenele de sex sunt omniprezente și explicite. 365 days este comparat cu 50 shades of Grey foarte des. Dacă ar fi să le compar și eu, pot zice că acțiunea este mai frumoasă în 50 shades of Grey. Are mai multă logică, oarecum. În schimb, în 365 days movie mi-a plăcut mult finalul și actrița principală (Anna Maria Sieklucka), care, după părerea mea, a jucat bine.

Dar bucuria finalului mi-a fost spulberată de un spoiler(da, până la urmă mi l-am luat), sau mai bine zis de curiozitatea mea, atunci când nu m-am putut abține și am citit o impresie, fără să mă opresc atunci când doamna a început să vorbească despre volumul doi. Așadar, nu știu dacă voi mai urmări partea a doua…

Despre 365 days movie

Atunci când Laura este răpită de Massimo – un mafiot italian – viața i se schimbă total. Massimo dorește să o țină lângă el, timp de 365 de zile, timp în care ea ar trebui să se îndrăgostească de el și să nu mai dorească să plece.

Laura era într-o perioadă vulnerabilă din viața ei. Și-a dat seama că iubitul ei nu o aprecia, iar relația lor nu ducea nicăieri. Acesta nu se ocupa de ea așa cum și-ar fi dorit, iar Massimo, într-un mod total greșit, îndeplinea criteriile pe care ea le căuta la un bărbat. Dacă Massimo a reușit să își ducă planul până la final, vă las pe voi să aflați.


Mai mult ca orice, nu îmi place mesajul transmis adolescenților ( filmul este încadrat la 16+). În plus, nu mi-a plăcut cum a jucat actorul principal, iar unele scene parcă erau parte dintr-o parodie. Pe de altă parte, m-a făcut curioasă și l-am urmărit până la final. Așadar, vă las pe voi să hotărâți dacă este pentru voi sau nu.

Mai jos vă las și un trailer, poate vă ajută:

https://www.youtube.com/watch?v=B4pJN3EYUPk

You may also like...

10 Responses

  1. Dana spune:

    Nu am auzit de acest film, dar actiunea in sine pare destul de interesanta.

  2. Laura spune:

    Nu mi-a plăcut deloc filmul!!! Din câte am înțeles, cartea este diferită, iar finalul cu totul și cu totul altfel! Nu mai vreau să citesc nici cartea. 🙁

  3. Eva Anca spune:

    Uite ca eu nu stiam de filmul asta. O recomandare interesanta.

  4. Silvia spune:

    Pare interesant!

  5. Numai eu n-am auzit de el, oare? Hmmm, nu cred ca mi-ar placea, sa fiu sincera.

  1. 6 decembrie 2021

    […] 365 de zile (365 DNI) și am avut sentimente amestecate în privința lui. După cum v-am spus și aici, nu mi-a displăcut total, dar nici nu pot să zic că mi-a plăcut extrem de mult. Tot atunci vă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *