Amintiri parfumate – cu Sano Maxima Perfume Collection

Săptămâna trecută am primit un colet extrem de parfumat de la Sano. Pe lângă cele trei produse, am primit și o provocare. Mai exact, trebuia să vă spun cum un căpăcel din Sano Maxima Perfume Collection mă duce într-o lume magică, plină de amintiri de neuitat.

Ei bine, eu mereu asociez diferite parfumuri cu anumite amintiri sau întâmplări. Mirosurile fresh mă duc cu gândul la valurile mării, parfumul fructelor îmi aduce aminte de vremurile când ne cățăram în pomii vecinilor, fără știrea lor, desigur 🙂 .

Mirosul trandafirilor mă transpune în ultima carte romantică pe care am citit-o, iar parfumul florilor de primăvară îmi aduce aminte de copilărie, de momentele în care împleteam coronițe din flori, cu prietenele mele. De aceea ador Sano Maxima Perfume Collection! Mă duce într-o lume în care puțin era de ajuns, iar lucrurile mărunte erau totul…

impresii detergent sano maxima

Ce produse Sano Maxima Perfume Collection am încercat de data aceasta

Detergent de rufe Sano Maxima Power Gel Spring Flowers

Nu e prima dată când încerc detergentul Sano Maxima Power gel. Data trecută am încercat varianta pentru copii, Baby, care este foarte bună și pe care o recomand mereu mămicilor, dar și Sano Maxima Montain Fresh. Așadar, eram sigură de calitatea detergentului, de faptul că scoate până și petele mai puternice, dar și că hainele rămân plăcute la atingere și parfumate.

Varianta Spring Flowers nu am încercat-o până acum, dar mă bucur că am avut ocazia. Parfumul florilor de primăvară m-a cucerit. Fiecare căpăcel mă transpune pentru o clipă într-o lume lipsită de griji și mă destinde ușor.

cum e balsamul sano, detergent sano,

Balsam de rufe Sano Maxima Soft Silk

Balsamul de rufe Sano Maxima Soft Silk este un produs ultra concentrat, cu un parfum intens, dar delicat și extrem de plăcut.

Și înainte să primesc acest colet de la Sano foloseam balsamul lor din colecția Perfume Collection. Mereu cumpăram de la magazinul de lângă bloc varianta Blue Blossom. Sincer, atât de mult ne-a plăcut tuturor încât nu am mai încercat și altul. Acum mă bucur că și Sano Maxima Soft Silk a intrat pe mâna mea, deoarece îmi place foarte, foarte mult. Data viitoare când voi cumpăra balsam îmi va fi tare greu să mă hotărăsc care variantă să o iau. Sau poate voi încerca una nouă? În colecția aceasta mai sunt câteva și am senzația că sunt la fel de plăcute.

Odorizant de cameră Sano Fresh Home Soft Silk

Odorizantul de cameră Sano Fresh Home Soft Silk nu este, de asemenea, primul odorizant pe care îl folosesc de la ei. Recunosc, colecția aceasta inspirată de parfumieri internaționali pe mine m-a cucerit demult. Odorizanul de cameră pe care l-am mai folosit era, bineînțeles, Blue Blossom 😀 . Da, știu, sunt extrem de previzibilă.

sano odorizant de camera foarte bun

Odorizantul de cameră are același parfum intens și plăcut ca și balsmul. Un singur puf este suficient pentru a reîmprospăta camera, pentru a aduce primăvara în casă și pentru a ne aduce zâmbetul pe buze. Sunt sigură că și voi zâmbiți când simțiți un parfum extrem de plăcut, nu-i așa? Așadar, odorizantul este spornic și ușor de pulverizat, datorită recipientului practic.


Voi ați încercat Sano Perfume Collection?

You may also like...

16 Responses

  1. mi se par cele mai faine produse, atat odorizantul, cat si balsamul. nu stiu, cand spal, miroase in toata casa!

  2. Silvia spune:

    Să le folosești cu plăcere !

  3. Mirela Marin spune:

    M-ai convins să încerc produsele Sano Maxima.
    Până acum nu le-am încercat, dar se pare că merită din plin.

  4. Simona Banica spune:

    Super merita incercate!

  5. Diana Timofte spune:

    De la Sano chiar nu am incercat produse, insa cu siguranta merita sa le dau o sansa !

  6. Simona spune:

    Imi plac mult produsele de la Sano! Rufele miros asa de frumos si se curata bine. Si parfumul pentru camera miroase superb, asa floral si curat!!!

  7. Sano este si firma mea preferata in materie de detergenti pentru podele, dar o sa incerc si produsele recomandate de tine.

  8. Eva Anca spune:

    Da, si eu le folosesc si sunt incantata de produsele Sano. Toate au parfum minunat.

  9. Am un odorizant de camera de la ei care miroase tare bine, iar un singur puf face minuni!

  10. Oana spune:

    Foarte bune produsele de la Sano, profesionism si calitate. Multumesc pentru articol!

  11. Paula Caraman spune:

    Iubesc produsele de la Sano, sunt foarte bune si accesibile.

  12. Dana spune:

    Acasta varianta nu am încercat-o, dar vreau, pare exact pe gustul meu!

  13. Rokolla spune:

    Iubesc produsele celor de la Sano. Gama de produse de la maxima este foarte potrivita cu nevoile mele si ma impac bine cu ele

  14. Cred ca am incercat cam toata colectia si e super, super.

  15. Oprea Carmen spune:

    chiar ma gandeam la un deodorant de camera nou, asa ca o sa achizitionez unul si eu!

  1. 8 septembrie 2020

    […] fost cel de al doilea produs din coletul surpriză care a ajuns de curând la mine. Am tot folosit produse Sano de-a lungul timpului și știam că sunt foarte bune. Totuși, Sano Forte Plus m-a uimit de-a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *