Cei mai geniali criminali întâlniți în cărțile citite până acum

Subiectul acestui articol îmi tot dă târcoale de o perioadă. Nu știu dacă s-a mai făcut sau pur și simplu a încolțit în mintea mea, dar am hotărât să îi acord atenția pe care o cere. De fiecare dată când descopăr în thrillerele pe care le citesc câte un criminal total dezaxat, nu pot să nu mă gândesc că este unul dintre cei mai geniali criminali întâlniți în cărțile citite până acum.

Mi s-a întâmplat în ultima perioadă, iar acest lucru m-a făcut să mă gândesc și la cărțile citite în trecut. Sper că am reușit să îi menționez pe cei care m-au înfricoșat și în același timp m-au fascinat cel mai mult până acum. Cum îmi place să citesc acest gen de carte, cel mai probabil voi mai reveni cu un astfel de top și în viitor.

Cei mai geniali criminali întâlniți în cărțile citite până acum – top 5

  1. Criminalul din Invizibil de James Patterson și David Ellis. Acest criminal a păcălit pentru multă vreme poliția, mascând crimele în accidente, într-un mod genial. Până în ultima clipă și-a dovedit inteligența, iar atunci când am închis cartea tot ce am mai putut zice a fost wow!wow!wow! 😀 . Mai multe detalii despre carte găsiți aici.
  2. Criminalul din Grădina cu fluturi de Dot Hutchison. Acest criminal m-a surprins prin foarte multe lucruri și m-a îngrozit fooooarte tare. Recenzia se poate citi aici.
  3. Criminalul din Chirurgul de Tess Gerritsen. O, doamne, îmi aduc aminte cum mi se făcea pielea de găină citind această carte. Modul în care intra în casa victimelor și modul în care le alegea, mă făcea să mă înfior de-a dreptul. Recenzia aici.
  4. Criminalul din Dolores Claiborne de Stephen King a primit aprobarea mea. Eu mai mereu sunt de părere că se poate găsi o cale pentru orice, dar pentru situația prezentată în acest thriller nu am găsit. Recenzia mea se poate citi aici.
  5. Criminalul din Ragdoll. Ultima ta zi – Daniel Cole. Cartea aceasta am citit-o acum ,nu demult, iar criminalul se încadrează perfect în acest top. Recenzia aici.

Dacă aveți recomandări de thrillere pentru mine, nu ezitați să le lăsați în comentarii.

You may also like...

16 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Foarte bun subiectul acestui top. Si mie imi plac thriller-ele si chiar ca am dat peste cativa criminali de-a dreptul geniali. Din lista ta, am citit doar Gradina cu fluturi si am cumparat Ragdoll in urma recenziei tale, sper sa o citesc cat mai curand.

  2. Dana spune:

    De acord cu tine în privința topului, cel puțin pentru locul 1,2 și 4. Cu ceilslti doi nu am făcut cunoștință, dar e musai sa o fac, thriller e genul meu preferat. Super idee de articol!

  3. Carmen spune:

    Mie îmi plac și cărțile scrise de Guillaume Musso. Sunt o combinație de thriller, polițist și puțin romance.

  4. Oana spune:

    Foarte interesante numele alese, mersi de info!

  5. Alexa spune:

    Uh, ce subiect interesat! Eu prefer cărțile mai ușurele, cele romantice sau cele de dezvoltare personala 🙂 dar pare tare interesant subiectul ;,)

  6. ellafairytale spune:

    Nu prea am citit thrillere, sunt adepta cartilor mai light, dar nu e timpul pierdut.

  7. Cum de n-am citit nicio carte din cele enumerate de tine, mai ales că îmi place genul thriller ? Voi salva titlurile si sper sa am timp să le savurez.

  8. Mirela Marin spune:

    Ce interesant articol! Am citit primele trei cărți și mi-au plăcut, dar sincer nu m-am gândit la un asemenea top.
    Felicitări!

  9. Interesante recomandarile tale, am notat cateva dintre ele.

  10. Lili spune:

    Articolul e interesant! Dar nu imi plac thrillere.

  11. Simona spune:

    Wow ce top interesant!! Eu ma gandesc la cei din cartile lui Agatha Christie.

  12. Gabriela spune:

    Stii ca eu niciodată nu am citit carti cu astfel de subiecte? Cu toate ca MA FASCINEAZĂ . Mi-am notat mica ta lista si ma pun pe achiziționat cărticele

  13. Denisa spune:

    Am si eu cateva thrillere in casa, dar nu am apucat sa le citesc inca.

  14. Ioana Pavel spune:

    Hmm… Interesant. Cărțile menționate de tine întruchipează perfect tipologia psihopatului.

  15. Oho, ce top interesant! Doar Gradina cu fluturi am citit, din lista ta. Tre’ sa recuperez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *