Ținute de vară – Femme Luxe

De când comenzile plasate pe Femme Luxe vin prin curier, ajung extrem de repede. Cred că de data aceasta nu a durat mai mult de 6 zile și am primit-o. Acest lucru mă bucură tare, mai ales că la ei găsesc mai mereu hăinuțe noi, dar și practice, de care nu vreau să mă lipsesc.

Și de data aceasta mi-am aruncat privirea prin categoriile pe care le frecventez eu cel mai des: Longewear, Joggers și T-shirts. mi-a fost greu să mă decid ce vreau, dar în cele din urmă am plasat comanda și am așteptat-o cu nerăbdare, să văd dacă mi se potrivesc. În articolul de astăzi, vă prezint piesele vestimentare alese de mine în această comandă și vă vorbesc puțin despre fiecare în parte.

Set cu pantaloni scurți și vestă

set pantaloni scurti si vesta dama

Și în comanda trecută am avut un astfel de set cu pantaloni scurți și vestă, doar că pe altă culoare. Ca dovadă a faptului că mi-a plăcut atât de mult, mi-am mai comandat unul. Îmi place mult și pe crem. Arată bine, nu-i așa?

Tare mult îmi place cum îmi stă cu el, am impresia că mă avantajează și sper să nu fie doar părerea mea. Este comod, destul de grosuț, potrivit pentru zilele petrecute în pădure, unde este oricum puțin mai răcoare. Bine, la cât de capricioasă este vremea, l-am putut purta mai mereu, simțindu-mă extrem de bine în el. Vesta am purtat- de mai multe ori, atunci când era mai rece, fiindu-mi mereu la îndemână.

Tricou scurt Femme Luxe

tricou scurt

Foarte mult mi-a plăcut și tricoul acesta. Mi-a plăcut forma decolteului, materialul moale, dar și culoarea. Singura problemă este că este cam scurt. Îl pot purta cu pantaloni cu talie înaltă, precum în fotografiile de mai sus, dar adevărul e că mi-ar fi incomod să stau mereu cu grija că se ridică. Încă nu m-am hotărât ce voi face cu el, dar cu siguranță va ajunge la cineva care se va bucura de el.

Set format din colanți și tricou

costum de casa

Acest set format din tricou și colanți este potrivit pentru zilele în care vrei să pierzi vremea prin casă, cu o carte în mână sau pe canapea, urmărind un film sau diferite emisiuni. Este simplu, comod și lejer.

Colanții sunt o idee transparenți și de aceea îi încadrez la ținute de purtat prin casă. Tricoul este oversized, din bumbac și, după părerea mea, poate fi purtat fără rețineri și afară. Mi-a plăcut mult griul acesta deschis. Arată bine, nu-i așa?

Tricou perfect pentru vară

Am văzut acest tricou la Cătălina, prietena mea de la Porția de citit. L-a purtat atunci când a venit la noi în concediu și mi-a plăcut foarte mult. Am văzut că e versatil, poate fi purtat în mai multe feluri, în combinație cu pantaloni sau fustă. Am văzut și că e dintr-un material foarte fain și mi-am propus să mi-l iau și eu. Acesta din imagine este bleu, dar mi-am comandat și unul pe gri silver și am să vi-l prezint în alt articol.

Partea din spate este mai lungă ca partea din față, iar mie îmi plac tricourile de genul acesta. Îmi place și imprimeul alb Santa Clara California, care îi dă un aer ușor retro. Am dreptate, sau e doar impresia mea?

L-am purtat cu o pereche de pantaloni cu imprimeu alb-negru, pe care îi am tot de pe Femme Luxe. Mi i-am cumpărat cândva anul trecut și mă bucur că încă arată foarte bine, chiar dacă i-am purtat destul de des și i-am spălat de multe ori.


Acestea sunt cele mai noi hăinuțe comandate de pe Femme Luxe. Îmi plac toate foarte mult, sunt de calitate și intenționez să plasez cât de curând o altă comandă.

De data aceasta mă gândesc să iau un tricou sau poate chiar două pentru Maia, care deja este domnișoară și vrea haine ca ale mele. Nici nu îmi dau seama când a crescut… Mă gândesc tot la niște tricouri și pentru mine sau poate la un alt set de casă, că și așa petrec mult timp în casă în ultima perioadă.

Voi ce v-ați mai cumpărat de curând? Ce părere aveți despre Femme Luxe? Ce ziceți de alegerile mele? Vă invit să îmi spuneți în comentarii! Voi citi cu drag părerile voastre.

You may also like...

16 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Să le porți cu drag! Chiar vin foarte repede, ceea ce e încă un punct în plus pentru ei.

  2. Silvia spune:

    Ținute lejere de vară să le porți cu plăcere!!!

  3. Denisa spune:

    Dragute articolele, perfecte pentru persoanele care se imbraca casual, sport, lejer.

  4. Dana spune:

    Foarte faine alegeri, sa te bucuri de ele! In ultima comanda am avut si eu niste haine tare frumoase si abia astept sa dau o noua comanda!

  5. Lili spune:

    Ce tinute dragute! Sa le porti cu drag!

  6. Îmi place tare mult ultimul tricou. Este pe placul și pe gustul meu. Poate o să-l achiziționez și eu.

  7. După părere mea sunt niște ținute perfecte pentru vară, adică lejere. Asta e cel mai important.

  8. Ioana spune:

    Compleul acela cu vesta si pantalon scurt ma tenteaza tare si pe mine. Sper sa il gasesc disponibil in marimea mea.

  9. Ana Maria B spune:

    Foarte frumoase! Sa le porți cu drag.
    Voiam și eu sa-mi iau setul cu vesta, dar nu am mai găsit mărimea.

  10. Foarte bine iti vin aceste tinute, sa le porti cu placere! As lua si eu, dar nu am masurile mele, din pacate!

  11. Denisa spune:

    Imi place foarte mult setul cu pantaloni scurti si vesta. Mi se pare perfect pentru vara, ma gandesc ca pot fi folosite foarte bine si separat, vesta chiar pana toamna tarziu. Si culoarea este una foarte frumoasa. Sa le porti pe toate cu placere!

  12. Rokolla spune:

    Ambele seturi le am și eu. De curând am mai primit o comanda de la ei și abia aștept sa le bag la purtare

  13. Paula Caraman spune:

    Iubesc hainutele de la FemmeLuxe, sunt foarte accesibile ca pret si de calitate foarte buna.

  1. 13 august 2020

    […] s-a ales cu un tricou, iar acum am comandat special două tricouri pentru ea. Nu orice tricou de pe Femme Luxe îi vine, încă este micuță. Dar, acestea care mie îmi vin prea scurte, ei îi sunt numai bune. […]

  2. 14 octombrie 2020

    […] o mică pauză, am început să plasez din nou comenzi pe Femme Luxe. Îmi plac piesele lor vestimentare, știți deja! Arată bine, rezistă bine în timp și sunt […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *