Ce produse folosesc cel mai des la început de toamnă

În articolul de astăzi, m-am gândit să vă prezint trei produse pe care le folosesc cel mai des, acum, la început de toamnă. Nu știu cum a trecut vara aceasta, parcă a fost setată de repede-înainte. Nu a fost suficient de cald, nu am simțit-o cu adevărat. Dar, asta e! Nu putem noi controla vremea, putem doar să ne bucurăm de ea așa cum e și să profităm de ceea ce ni se oferă.

Deși toamna a început în mod oficial de abia nouă zile, deja mi-am dat seama că am făcut câteva schimbări în rutina mea zilnică, iar astăzi vreau să vă prezint trei produse pe care le folosesc tot mai des în ultima vreme.

oferte notino, parfumuri, creme, machiaje

Aceste trei produse aparțin unor brand-uri cunoscute și care oferă produse de calitate. Înainte să trec la treabă, vreau să vă mai spun că pe Notino aveți reduceri de 25% la aceste brand-uri și nu numai, până pe 13 septembrie.

Crema de zi Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF 50+

În lunile de vară nu am folosit des cremă. Îmi curățam bine tenul cu apă micelară și îl lăsam așa. Au mai fost zile în care am folosit crema nuanțatoare de la Bioderma, dar foarte rar am simțit nevoia să aplic ceva. În ultimele zile, din cauza vremii care se răcește și a vântului de toamnă, mi-am simțit pielea mai uscată și ușor iritată. Așadar, am început să reintroduc crema pentru față în rutina mea. Am mai folosit și în trecut crema Pigmentbio Daily Care SPF 50+. Deși mai am câteva foarte bune în dulăpiorul meu, zilele acestea am tot întins mâna după ea.

Această cremă oferă tenului luminozitate și îl face mult mai neted, plăcut la atingere. Îl hidratează foarte bine și îl protejează de razele soarelui, care încă are puterea de a-l îmbătrâni, chiar dacă nu mai este la fel de puternic ca în lunile de vară. Are o textură plăcută și intră ușor în piele. Este și spornică, fiind nevoie de doar două apăsări pe pompiță pentru a acoperi fața și gâtul.

Pigmentbio Daily Care SPF 50+ luptă și împotriva petelor de pe ten, cauzate de diferiți factori. Eu am folosit toată gama Pigmentbio în acest scop, iar rezultatul m-a mulțumit. De atunci recomand toată gama, atunci când am ocazia.

Parfum Lacoste Pour Femme

Și parfumul l-am schimbat, acum, la început de toamnă. Dacă toată vara am folosit mai mult Luck for Her de la Avon, în ultima perioadă Lacoste Pour Femme este vedeta.

lacoste pour femme pret bun

Lacoste Pour Femme este un parfum floral, lemnos, cu note de frezie, iasomie, ienibahar, heliotrop, hibiscus, trandafiri, lemn de cedru și de santal, de tămâie și de mosc cald. Mi se pare perfect pentru început de toamnă și mă bucur zilnic de mirosul său extrem de plăcut.

Înainte să trec mai departe, vreau să vă mai spun și că este foarte rezistent. Aplic câte un puf, două și mă bucur ore bune de el. Pe haine rezistă zile întregi, iar eu îl ador!

Maybelline Total Temptation – paletă cu farduri de ochi

Dacă pe timpul verii nu am folosit deloc farduri pentru pleoape, acum, la început de toamnă, paleta Maybelline Total Temptation mi-a tot făcut cu ochiul din dulăpiorul cu produse cosmetice.

paleta cu farduri maybelline

Paleta Maybelline Total Temptation are culori potrivite pentru toamnă (negru, violet, maro, nud), cu efect satinat mat. Fardurile pentru ochi sunt extrem de pigmentate și rezistente. Fie că doresc un machiaj simplu sau unul mai complex, această paletă îmi e mereu de ajutor.


Voi ce produse folosiți cel mai des în perioada aceasta?

You may also like...

12 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Paleta de farduri mi-a atras atentia inca din poza de la inceputul articolului. Pe Luck for Her de la Avon am pus si eu ochii deja.

  2. Silvia spune:

    Parfumul cred că îmi place!

  3. Stoica. Viorica spune:

    Produse bune ! Paleta are culori f dragute!

  4. Stoica. Viorica spune:

    Produse bune ! Paleta are culori f dragute parfumul nu l am incercat !

  5. Ador parfumul. Pour Femme, e unul. Din. Favoritele mele!

  6. Crema de la Bioderma este recumparata de multe ori. Perfecta ca baza de machiaj 🙂

  7. ellafairytale spune:

    Folosesc mai putin produse de makeup si ma axez pe partea de skincare. De pe Notino imi fac si eu cumparaturile.

  8. Dana spune:

    Tare bune alegerile tale, sa te bucuri de ele. Trebuie sa fac și eu ceva achiziții, însă nu voi schimba încă prea multe.

  9. Folosesc lotiuni de corp pentru hidratare pielii si mentinerea bronzului.
    Glossul de buze nu imi lipseste si putin blush in obraji.

  10. Crema de la Bioderma este si la mine pe masuta de toaleta. O ador!

  11. Teodora Pop spune:

    Încă nu le-am testat. Dar, o voi face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *