Cum am profitat noi de oferta Back to school de la Decathlon

În fiecare an, înainte de începerea școlii, îi cumpărăm Maiei cele necesare, fie că apelăm la magazinele online, fie că mergem în cele fizice. Anul acesta, din cauza incertitudinii cauzate de acest virus, am întârziat puțin cu unele cumpărături pentru școală. După ce am văzut că totul pare să meargă așa cum trebuie, ne-am gândit că e momentul să profităm de oferta celor de la Decathlon – Back to school – și să îi cumpărăm Maiei echipament sportiv.


În fiecare an vizităm magazinele Decathlon de câteva ori. Fie că dorim să cumpărăm mingi baschet, trotinete, treninguri sau papuci pentru toată familia, știm sigur că la ei avem parte de calitate și de prețuri decente.

Ce i-am luat Maiei din Decathlon? – echipament sportiv

De data aceasta, am intrat în Decathlon să îi cumpărăm adidași Maiei. Voiam ceva de piele, ceva rezistent, ceva care să facă față la umezeala de care avem parte în fiecare dimineață. În același timp, ne-am dorit ceva comod, în care piciorul să stea bine, dar care să arate și chic, deoarece Maia crește și devine tot mai pretențioasă.

Am ales din categoria Încălțăminte mers copii o pereche de adidași Reebok, care sunt și acum la reducere. Maia e foarte încântată de ei, la fel și noi. Sunt superbi, comozi și par rezistenți. Exact ce ne doream.

Înainte să ieșim din magazin, am văzut stand-ul cu treninguri pentru copii și nici nu am clipit când am adăugat unul în coș. I-am luat și în anii trecuți același model și mereu am fost mulțumită. Este comod, se curăță ușor, nu se scamoșează și nu se șifonează ușor. Este destul de călduros și arată tare bine. În plus, costă doar 30 de lei. Da, da, calitate la 30 de lei!

Voi faceți cumpărături din Decathlon? Vă tentează să profitați de oferta Back to school? Ce ziceți de noutățile cumpărate Maiei?

You may also like...

20 Responses

  1. Dobrișan Maria Ancuța spune:

    La capitolul haine sport, tot de la ei cumpăr și eu.

  2. Eva Anca spune:

    Sa le poarte cu drag! Sunt tare frumoase produsele de la Decathlon.

  3. Simona Banica spune:

    Au produse bune de sport, sa l poarte sanatoasa!

  4. Silvia spune:

    Ce bine îi stă!!!

  5. doar ce s-a deschis si la noi decathlon. cand am nevoie de articole sportive, stiu unde sa merg!

  6. Dana spune:

    Am auzit de calitatea produselor lor și chiar voi face o vizita cât de curând într un magazin. Îmi place mult ce ați ales pentru Maia, să le poarte cu drag!

  7. anasylvi spune:

    Nu am Decathlon pe aproape, asa ca nu prea iau de la ei, dar au produse bune. Sa le poarte sanatoasa, ii vin bine!

  8. ellafairytale spune:

    Nu am mai ajuns de ceva timp in Decathlon, dar ce am luat de acolo s-a dovedit de calitate. 30 de lei, hmmm…poate dau si eu o raita sa ii cumpar lui Alex un trening.

  9. Camelia spune:

    DAaa. Am si eu un Decathlon in oras si in fiecare inceput de scoala ii cumpar copilului echipament sportiv, maiouri si tricouri, precum si incaltamine. Au produse excelenta calitativ si accesibile pentru oricine.

  10. La mine in oras nu este Decathlon dar cand ajung intr-un oras mai mare mereu le fac o vizita si cumpar ceva, pentru mine si sotul meu.

  11. Simona spune:

    Foarte frumos acest echipament sportiv!! Au produse de calitate la Decathlon si preturi tare bune. Si eu mi-am cumparat recent niste colanti, o jacheta si o geaca.

  12. Denisa spune:

    Imi plac produsele lor, sunt chiar calitative si au preturi bune.

  13. cudrag.cristina spune:

    Din Decathlon ne-am cumparat si noi hainute toamna aceasta 🙂

  14. Sa le foloseasca cu palcere! Sunt tare faine alegerile fetitei!

  15. Diana Timofte spune:

    Si eu cumpar de la Decathlon…au echipamente sportive de calitate si la preturi foarte faine !

  16. Tare faine hainutele! Trebuie sa ii iau si eu Amirei un trening nou.

  1. 8 noiembrie 2020

    […] magazinele partenere de unde poți încasa cashback sunt: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Carturesti, Libris, […]

  2. 24 noiembrie 2020

    […] cadouri practice pentru copii și să vă prezint câteva lucruri care mi-au atras mie atenția pe Decathlon și care consider că ar putea fi cadouri apreciate de ai mei pitici și nu […]

  3. 23 aprilie 2021

    […] secțiunea Idei cadouri sportive de pe Decathlon mai găsiți și alte lucruri accesibile pe care le puteți oferi cadou. Eu mă gândesc să le iau […]

  4. 26 august 2021

    […] ce părere aveți? Vă bucurați că ai noștri copii se întorc la școală? Ați făcut cumpărăturile […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *