Nou în bibliotecă iulie -august

Cum luna trecută am uitat să vă prezint noile cărți adăugate în bibliotecă, mi-am zis că vi le voi prezenta la un loc cu cele primite în august. Oricum, în aceste două luni de vară nu am adunat foarte multe cărți noi, așadar, nu vă voi „obosi” foarte tare 😀 .

Ca de obicei, pentru noutățile literare trebuie să le mulțumesc colaboratorilor mei, dar și prietenelor, care mereu îș aduc aminte de mine și îmi trimit mici atenții și mari bucurii.

carti noi

Ce cărți noi am adăugat în bibliotecă,în lunile iulie și august 2020

Editura RAO

Editura RAO mi-a trimis în luna iulie trei cărți frumoase, care arată tare bine la mine în biblotecă:

  1. Sodoma. În inima vaticanului
  2. Barul Rooster
  3. Scandalul secolului

Despre Sodoma. Anchetă în inima Vaticanului v-am vorbit aici, iar despre celelalte două, intenționez să vă vorbesc în curând.

Editura Corint

Editura Corint mi-a trimis de curând tot trei cărți interesante. Două pentru mine, una pentru Maia.

  1. Rivalele. Coco Chanel și Elsa Schiaparelli – Leda Bazaar
  2. Întâlnire perfectă – Leda Edge
  3. Magie cu susul în jos – Corint Junior

Libris.ro

De la Libris.ro am primit Institutul. Un roman de Stephen King foarte reușit, după părerea mea, de aceea i-am și oferit titlul de CARTEA LUNII. Recenzia o găsiți aici.

Ups Blog

Dana de la Ups Blog ne-a vizitat duminică, de ziua Maiei și a adus atenții chiar și pentru cei care nu își sărbătoreau ziua 😀 . Mie mi-a dăruit o carte pe care pusesem ochii de ceva timp. Dublă identitate pare a fi pe placul meu și sper să reușesc să o citesc cât de curând. Mulțumim!

Porția de citit

Cătălina de la Porția de citit și Lifestyle by Cătă, nu a ratat nici de data aceasta ziua Maiei. Mereu este atentă și ne bucură cu pachete frumoase atunci când sărbătorim ceva și nu numai. Pentru mine a pus în colet Sunt cu ochii pe tine – un alt thriller pe care mi-l doream. Mulțumim!

Și Maia a primit o mulțime de cărți frumoase foc. Doarece spune la toată lumea că îi plac cărțile, a primit o mulțime de ziua ei. Hm… mă gândesc să vi le prezint și pe acelea, dar în alt articol. 😀 . Și Editura Paralela 45 ne-a trimis un colet interesant în luna august și am scris deja despre el aici.

You may also like...

8 Responses

  1. Dana spune:

    Minunate cărți! Cu drag, sper să îți placă! ❤️

  2. cudrag.cristina spune:

    Rivalele. Coco Chanel și Elsa Schiaparelli de la editura Corint ma atrage, nu stiam ca este o carte scrisa si din punctul acesta de vedere, foarte frumos!

  3. am dat o comanda de la editura litera, de vreo 7-8 carti 😀 mai am cateva de citit, momentan stau cuminte in ceea ce priveste comenzile

  4. Magie cu susul în jos sună tare interesant. Să le citești cu drag!

  5. Eva Anca spune:

    Foarte faine titluri. Sa ai lecturi placute!

  6. Lili spune:

    In aceste doua luni ai adunat foarte frumoase titluri.Sa le citesti cu drag!

  7. Rokolla spune:

    Ai o gramada de cartgi de citit si sunt curioasa care sunt recomandarile tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *