Operațiunea Punga de plastic – Biroul de investigații nr.2

Deși toată vacanța Maia ba a stat la bunici ba s-a jucat cu prietenii ei din fața blocului, din când în când a mai citit câte ceva interesant.

Operațiunea punga de plastic din seria Biroul de investigații nr.2 este una dintre cărțile citite în vacanță. La fel ca și celelalte cărți ale seriei, Operațiunea punga de plastic a captivat-o și i-a stârnit curiozitatea cu fiecare pagină citită.

Operatiunea punga de plastic

Și aici cei doi detectivi, însoțiți de câinele lor simpatic, au rezolvat un mister. Mai exact, misterul schimbului de pungi de plastic.

La fel ca și în celelalte cărți ale seriei, textul este bine structurat pe fiecare pagină, astfel încât să nu obosească ochii. Ilustrațiile sunt foarte bine realizate. Sunt sugestive și ajută copilul să își imagineze mai bine întreaga poveste.

Testul pentru detectivi de la sfârșitul cărții are de asemenea un impact pozitiv asupra micilor cititori, făcându-i să fie este în timpul lecturii și să își dorească o altă carte cu detectivi din această serie, atunci când ajung la final.

Biroul de investigații nr.2 este seria preferată a Maiei și mereu se bucură când îi ofer câte o nouă aventură în care rolurile principale sunt ocupate de simpaticii Tirill și Oliver.

Maia povestește cartea pentru copii Operațiunea Punga de plastic

În caz că eu nu am reușit să vă conving, vă invit să urmăriți video-ul de mai jos. Maia vă povestește câte ceva despre acțiunea cărții pentru copii Operațiunea Punga de plastic – Biroul de investigații nr.2.

Operațiunea Punga de plastic, la fel ca toate celelalte cărți din seria Biroul de invetigații nr.2, au apărut la Editura Paralela 45. Cărțile pentru copii din această serie și nu numai, pot fi comandate de pe site-ul editurii sau din librăriile online. Cărțile editurii se găsesc și în librăriile fizice, iar acum , până pe 22 septembrie, sunt prezente la târgul de carte Auchan.

You may also like...

15 Responses

  1. Carmen spune:

    Este bine de știut pentru când va crește fetița mea. Momentan are 4 ani.

  2. Eva Anca spune:

    Pare tare draguta cartea, cred ca i-ar placea si Denisei. Multumim pentru recomandare!

  3. Silvia spune:

    Bravo Maia !!!

  4. Dana spune:

    Chiar pare interesanta aceasta poveste. Tu, ca tu, dar Maia sigur m-a convins! ❤️

  5. Simona Banica spune:

    Ce dragut, bravo Maia!

  6. Ma bucur ca a avut o vacanta minunata. Pare faina cartea.

  7. Paula Caraman spune:

    Imi place foarte mult cum prezinta cartea. Mi-as dori tare mult ca si fiica mea sa imi mosteneasca pasiunea pentru carti.

  8. O frumoasă carte pentru copii. 🙂

  9. Ioana Pavel spune:

    Apreciez foarte mult că tot mai multe edituri publică astfel de cărți educative pentru copii!

  10. Stoica. Viorica spune:

    Foarte frumos ne povesteste. Maia !

  11. Deyutza spune:

    Imi place atat de mult cand vad copii carora le place sa citeasca si in plus vor sa impartaseasca acest lucru si cu altii. Foarte frumos

  12. Gabriela spune:

    Ce frumos ca citește și e asa încântată de acțiune și tot ce descoperă ✌‼️

  13. Rokolla spune:

    Mi se pare foarte faina cartea. Ai o fetita extrordinara si sunt convinsa ca va ajunge departe. Este demna de toata aprecierea pentru ceea ce face, pentru ca citeste si pentru faptul ca are un vocabular atat de vast

  1. 30 septembrie 2020

    […] video-ul de mai jos, Maia vă prezintă pe scurt acțiunea cărții pentru copii Matilda de Roald […]

  2. 26 octombrie 2020

    […] de Horst Jørn Lier și Sandnes Hans Jørgen a apărut la Editura Paralela 45. Face parte din seria Biroul de investigații nr.2 și are 104 pagini. Este perfectă pentru copilașii din clasele primare. Această serie este una […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *