Trei cărți scrise de autori români pe care le recomand mereu

M-am gândit ca astăzi să continui seria cărților pe care le recomand de fiecare dată când mi se dă ocazia. De data aceasta, vă voi prezenta trei cărți scrise de autori români contemporani.

De-a lungul timpului am tot citit cărți scrise de autori români contemporani. La fel ca și la cărțile autorilor străini, am avut parte de cărți foarte bune, dar și de cărți mai slăbuțe.

Astăzi voi încerca să aleg doar trei cărți dintre cele care mi-au plăcut foarte mult. Voi alege cărți diferite, care m-au făcut să le citesc cu sufletul la gură și nu mi-au permis să întrerup lectura prea ușor.

 Carti scrise de autori romani

Ce cărți scrise de autori români contemporani recomand

Prima carte care îmi vine în minte este Măștile fricii de Camelia Cavadia. M-a răscolit foarte tare acest roman. M-a îngrozit, m-a tulburat, m-a marcat! Sunt sigură că nimeni care a citit Măștile fricii de Camelia Cavadia nu a rămas indiferent. Acest roman are o încărcătură emoțională puternică, așadar, vă recomand să țineți cont de acest aspect atunci când vă hotărâți să îl citiți. Recenzia o găsiți aici.

A doua carte care consider că își merită locul în acest top, este Rebela de Corina Cîndea. Am citit multe cărți semnate de Corina Cîndea, dar niciuna nu e ca Rebela. Mereu îmi aduc aminte cu drag de ea. O sursă de bună-dispoziție, stropită cu mult umor, mister și iubire. Aici puteți citi recenzia mea.

A treia carte pe care v-o prezint astăzi este Urlet în tăcere de Marina Neagu. Un fantasy surprinzător, care m-a captivat total. Urlet în tăcere este primul volum din serie și, zic eu, merită să îi acordați atenție. Impresiile mele le puteți citi aici.

Și de data aceasta o să vă ofer un bonus. Neapărat vreau să vă aduc aminte de seria lui Bogdan Ispas, Fiicele lunii. Mi-a plăcut foarte mult și de aceea țin neapărat să o menționez în acest articol.

You may also like...

10 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Doar Rebela nu am citit, dar am citit alte cărți ale autoarei și mi-au plăcut tare mult.

  2. Doar Mastile fricii mai am de citit din lista ta. Restul mi-au placut si mie.

  3. anasylvi spune:

    Nu le-am citit, sigur sunt foarte frumoase. Multumesc pentru sugestii!

  4. Dana spune:

    Doar măștile fricii le-am citit, o lectură marcanta. Mi-ar plăcea să citesc și restul recomandărilor.

  5. Paula Caraman spune:

    N-am citit niciuna dintre cartile recomandate de tine, dar musai sa le trec pe lista de cumparaturi. Spre surprinderea mea sunt si autori romani care scriu destul de bine, desi unii m-au dezamagit. 🙂

  6. Simona spune:

    Vreau sa citesc si eu Rebela. Pare o carte interesanta. Eu iti recomand Panza de paianjen de Cella Serghi.

  7. violeta balaban spune:

    multumim de recomandari, sunt autori care trebuie promovati

  8. Denisa spune:

    Nu le-am citit dar par niste carti tare faine.

  9. Rokolla spune:

    Sa stii ca am realizat ca citesc destul de putine carti scrise de autori romani asa ca imi place sa vad o recomandare de genul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *